Уран стана ретрограден, какво чака зодиите?

Прогноза за периода
5 сеп 2024 20:42, Ивета Иванова
3
Уран стана ретрограден, какво чака зодиите?
Снимка: iStock/buradaki

 Скоро ретроградният Меркурий най-сетне приключи, но сега друга планета започна да се движи наобратно. Уран стана ретрограден на 1-и септември и това му движение ще продължи до 25-и януари 2025 г. Планетата на революцията, прогреса и бунтарството е ретроградна в Телец, което значи, че ще трябва да обмислим внимателно как искаме да се развиваме и трансформираме, да правим малки и бавни стъпки. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Hindustan Times".

Овен
 
По време на ретроградния Уран може да очакват промени във финансовата си ситуация. Вместо да се стресират, нека се фокусират върху намирането на начини да избегнат тези проблеми в бъдеще. Важно е да обърнат истинско внимание на парите си и да потърсят съвети от хора, които могат да им помогнат, като ги научат как да спестяват.

Телец
 
Период за духовни търсения и растеж. На Телците може сега да им е малко по-трудно да се чувстват слети с истинската си същност. През следващите няколко месеца трябва да работят върху това да приемат и прегърнат себе си - такива, каквито са. Нека наистина приемат някои свои качества и черти, да оценят и обичат себе си.

Близнаци
 
Въображението им става наистина лудо и диво през периода. Това може да е както благословия, така и предизвикателство. Близнаците може да се чувстват по-креативни, но е важно да останат здраво стъпили на земята. Нека не позволяват мислите им да са в хаос и да ги докарат до параноя. Трябва да има баланс между чудните им идеи и реалността.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Ако щете - вярвайте
Септември носи магия на някои зодии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 1 седмица
Уран за украйнските пъпeши
2
0
 
6
 
! Отговори
123 преди 1 седмица
Ужас!!! Стана това, от което най-много се страхувах!!! Съсипаха я тая държава!!!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
A c peтpokpagнuя npeзkypuй, k'o cтa'a?