Кои са бунтарите сред зодиите?

Вижте кои са те
10 сеп 2024 21:09, Ивета Иванова
8
Кои са бунтарите сред зодиите?
Снимка: iStock/KatarzynaBialasiewicz

Тези зодии не признават правила. За тях няма огради, граници, не искат някой да ги ограничава. Винаги се бунтуват, мислят нестандартно, поставят всичко под въпрос, не приемат заповеди. Не могат да се примирят с нищо. Ето бунтарите на зодиака, според "Bustle".

Овен
 
Те са управлявани от Марс, планетата на войната, действието и агресията. Не е изненада, че са смели, подвижни, винаги действат бързо, импулсивни са, огнени, страстни. Бунтари по природа, избухват лесно, могат да са агресивни, защото се палят. Те са твърдоглави, инати, не отстъпват, държат на мнението си. Безстрашни са, борят се за своето, искат всичко да се случва по техния начин. Никой не може да им каже "не". Те не слушат никого, а само себе си. Понякога дори нарочно прекрачват границите. Не спазват графици, не отиват в точния час някъде, не признават дрескод. Карат се често с другите, решителни са, искат да променят статуквото. Състезателни са, така че не се страхуват да се опълчат, не виждат граници.

Стрелец
 
Може да се обзаложите, че във всеки един момент по света има Стрелец, който се бунтува. Тези зодии просто не знаят какво са правила, граници и закони. Те са огнени зодии, свободолюбиви, общителни, любопитни. Живеят за мига, живеят на пълен оборот, искат да опитат от всичко, да видят всичко, да тестват себе си и другите, да премахнат бариерите. Няма как да спазват нещо. Просто обичат предизвикателствата и винаги се впускат в ново такова. Бунтари са, не искат да причинят катаклизми и да пречат, но търсят личната си свобода, гледат философски на живота и искат да изследват всичко. Не вярват на неписани правила и закони. Любознателни са, не вървят по традиционния път, искат да научат и тестват нови неща. Независими са и се носят по течението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Ако щете - вярвайте
Хейли Бийбър задава тренд: маникюр кленов сироп
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 6 дни
Овните са палячовци,научно доказано че 98% от тях са въздух под налягане!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
И трите зодии, които сте описали, са бунтари само на хартия. Като стане напечено, или подвиват опашка, или скатават лицемерно. Айде Овенът поне е доста вироглав, но другите са пълни лицемери и шушумиги.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Зодии сме!
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не ви ли омръзна да пишете глупости? Всичко е до отделния човек, не до поставяне в някакви категории, дето звездите са ви ги наговорили.
1
4
 
3
 
! Отговори
Червен Марс преди 6 дни
Гордея се със зодията си :))