Стара любов се връща в живота на тези зодии

Ето кои да очакват поява на човек от миналото
11 сеп 2024 18:13, Ивета Иванова
5
Стара любов се връща в живота на тези зодии
Снимка: iStock/RugliG

 За тези зодии е много вероятно да се насочат към старата връзка и да се върнат при бившето гадже. Те са по-носталгични, трудно преживяват човек, когото истински са обичали и пред когото са се разкрили, не искат усилията, които са полагали за отношенията да са били напразни. Вижте кои зодии скоро ще се върнат към старата любов, според "Times Of India".

Рак
 
Те някак винаги остават привързани към хората, за които ги е било грижа и които са обичали, дори дълго след като връзката е приключила. Мислят за тях постоянно, вкопчили са се към тях и спомените, не искат да ги пуснат. В края на лятото или началото на есента някой от миналото се завръща в живота им. Човек, който отдавна си е тръгнал. Но това няма да изненада Раците. Те винаги са вярвали в даването на втори шанс. Тези зодии смятат, че любовта не изчезва, просто чака правилния момент отново да се появи. И това ще се случи. Човекът, който още кара сърцето им да бие лудо, също мисли за тях сега и ще се върне при тях. Той е осъзнал, че връзката е била специална и си струва да се поднови. Нека Раците да не се страхуват да отворят сърцето си. Това е вторият шанс, за който са се надявали.

Дева
 
Тези зодии прекараха прекалено много време в дълги анализи какво се е провалило в предишната им връзка и защо тя е приключила. Премисляха нещата страшно дълго. Истината е, че понякога няма ясни и еднозначни отговори. И това е ОК. Това, което има значение сега, е, че най-накрая Девите ще получат завършека, от който се нуждаят. Сега в живота им се завръща този човек и те ще проведат един специален разговор. Може да е последен разговор и да не се съберат с бившето гадже, но поне тази дискусия ще им помогне да продължат напред. Може пък, благодарение на разговора, Девите и бившият им партньор да осъзнаят някои неща, да видят нещата в нова светлина, да си изяснят какво чувстват. Преди може периодът да не е бил подходящ за тази връзка, но сега отново да има искри и моментът да е идеален за подновяване на отношенията. Нека Девите бъдат отворени към това, което се случва, дори да не са го очаквали. Вселената ще ги изненада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Ако щете - вярвайте
Кои са бунтарите сред зодиите?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Зодията е тенденция,а не факт!
4
0
 
3
 
! Отговори
Хей, астролозите! преди 5 дни
Издействайте и при мен да се върне някоя от старите ми любови, ама от по-качествените!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Лена мустака и Просто Киро баджанака :)))
2
0
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 6 дни
Не бива да се вярва на сто процента на астрологията, но аз имам лични наблюдения и анализи от над 35 години и мога да кажа, че има доста верни неща. Разбира се, зависи много и от чувствителността на самия астролог, не всеки става. Плямпането на общи приказки нищо не означава. Върху характера на човека най- много се отразяват зодията, асцедента и луната, последната най- вече. Това помага да разбереш човека и да не се дразниш от различните реакции.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
В момента на планетата живеят около 8,2 млрд. души. При положение, че на три зодии стара любов ще се върне в живота им... това са над два млрд. души. Голямо връщане ще е. ГЛУУУУУПОООООСТИИИИИИ...