Анкара: Краят на Нетаняху ще бъде като този на Хитлер

Няма да успеете да унищожите палестинците, заяви турското МВнР
29 юли 2024 11:14, Елка Василева
51
Анкара: Краят на Нетаняху ще бъде като този на Хитлер
Снимка: архив, БГНЕС

Точно както дойде краят на геноцидния Хитлер, така ще дойде и краят на геноцидния (израелски премиер Бенямин) Нетаняху, се казва в изявление на турското министерство на външните работи в платформата „Екс“, цитирано от Анадолската агенция.

Още по темата
В публикацията се допълва, че „точно както извършилите геноцид нацисти бяха държани отговорни, (така) и от тези, които се опитват да унищожат палестинците, също ще бъде потърсена отговорност (…) Човечеството ще застане на страната на палестинците. Вие няма да успеете да унищожите палестинците“.

От своя страна външният министър на Турция Хакан Фидан написа отново в „Екс“, че „нашият президент (Реджеп Тайип Ердоган) се превърна в глас на съвестта на човечеството. Тези, които се опитват да заглушат този справедлив глас, особено международните ционистки кръгове, включително Израел, са в състояние на голяма паника“.

Турските изявления са в отговор на израелския външен министър Израел Кац, който написа в „Екс“, че "Ердоган следва стъпките на Саддам Хюсеин и заплашва да нападне Израел. Нека да си спомни какво се случи там и как свърши."
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма да има никакъв сблъсак със Израел, но тук важното, че има мнение и се казва на глас, не да се мълчи все едно всички са съгласни с геноцида както правим ние!
19
14
 
3
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Господин Ердоган,не смейте да хулите Негово Превъзходителство Братът на АШКЕНАЗИМ България и Германия ,защото рискувате да изпаднете в патова фатална за Вас и Турция ситуация. Хитлер бе тюрк ибер от Австро-Унгария,която бе управлявана от Османската Империя Кървава и фашистка. Ще Ви напомня,че Вие турците клахте и горихте вече шестото години чрез османският Ви Холокост Българският Ашкеназки Народ. Принтози факт каква присъда за Вас ШЕСТОТИНГОДИШНИТЕ НИ УБИЙЦИ ? Вие сте луд ,господин Ердоган...луд
18
8
 
17
 
! Отговори
Да се събудят те преди 1 месец
Израел живеят в 60-те, когато САЩ ги въоръжаваше до зъби, а те млатеха по 6 арабски държави едновременно. Времената са други. Медиите са други. Настроенията в САЩ са други. Силите са други. С една газза колко жертви дадоха. Нека не вдигат много гири, че турци, перси са настръхнали. Те са перфектните да избие нанякъде напрежението. Да не говорим, че народи като немския, мисли същото за Израел и нетаняхуй. Друг въпрос е, че не могат да го изкажат, защото са окупирани от САЩ нация.
17
5
 
18
 
! Отговори
надценяват се преди 1 месец
ако сащ прекратят подкрепата за Израел под каквато и да е форма, няма да има повече войни в бл. изток. Израел просто искат повече, отколкото могат да получат като земя, не спрат ли с наглостта си, ще бъдат изгонени оттам
16
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дъртото *** Ердоган нещо се е сбъркал, ако си мисли за Израел като за Армения!!! Вместо да се извини за тъпунгерските си приказки, той продължава да плещи тъпизми и дано да не му затворят устата, като врата на Москвич 12-так.....с удар!!
15
9
 
18
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Работата е там, че Турция е с огромна армия. Наистина е огромна. Най-голямата армия в НАТО. Да не говорим, че е въоръжена до зъби с най-модерно оръжие. Страшна авиация например. Самите турци майсторят дронове Байрактар. Така че Турция може да смачка всеки свой съсед. Ако искат, нас могат да ни смачкат за часове, както нямаме армия.
14
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Турция трябва да въоръжи Иран и да ги остави да ударят. После, ако Израел отговори, да се включат и те. Да видим ционистите как ще бият две огромни държави и армии. И без това, са я закъсали с едната Газза само. Воюват само с наемници. Те нямат хора.
13
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зелята също е евреин , подчинен на Нетаняху и предизвика война и геноцид в държавата Украйна с незпазването на подписаните от Украйна договори и задължения ! Зелята дойде на власт след преврат (майдана) и в момента е обикновен олигарх репресиращ украинския народ !
12
13
 
8
 
! Отговори
Отговор преди 1 месец
До Анонимен 4 Разликата е огромна. Путин предизвика войната , а Палестина войната в Израел.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На кого ще помогне НАТО- на Турция или Израел ?? Поляците да кажат
10
13
 
4
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 месец
Същото се отнася и за Путин. Няма измъкване.
9
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези ердоганци, хем искат да бъдат привърженици на западноатлантиците, хем искат да са привърженици на Владко Путина, то не става така... Не бъдете плъхове и си избирате, коя страна да заемете най-накрая
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Моля някой гербераст-евроатлантик да ми обясни разликата между Нетеняху и Путин." ....................пич, да не получаваш инсулт? Как можа, да допуснеш толкова много противоречия в едно изречение?
7
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мачкай юдите, Ердо!
6
5
 
7
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 1 месец
Те и не искат, иначе досега да са ги приключили. Под давлението на ислямските им приятели, палестинците отказаха на Шерон да си направят собствена държава, защото това щеше да сложи край на конфликтът и да легализира Изреал.
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малко въпроси за реотани - МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТОВА Е ИСТИНА и ако е така МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ СЛУЧАЙНО СЕ ПУСКА ТОЧНО ДНЕС, когато Нетеняху ще бъде изправен пред Международния съд в Хага и съден като ВОЕНОПРЕСТЪПНИК ?
4
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Моля някой гербераст-евроатлантик да ми обясни разликата между Нетеняху и Путин.
3
4
 
11
 
! Отговори
до 1 преди 1 месец
Кълвеш като каракуда на медийна стръв. Мислиш ли, че това с шамара е истина и случайно се пуска точно днес ?
2
17
 
13
 
! Отговори
Donald Trump преди 1 месец
Ердогане, да внимаваш в картинката, че .......... ""стават инциденти"".
1
16
 
12
 
! Отговори
Танчо преди 1 месец
А Ердоган бие шамари на деца и си представя, че е Нетаняху.....