Пеевски: Радев показва страх и политическа немощ

Най-малкото, което може да направи Радев е да замълчи, заяви той
16 сеп 2024 12:58, Александър Попов
307
Пеевски: Радев показва страх и политическа немощ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски реагира на думите на Румен Радев, който призова "политически спекуланти и самозвани експерти, които никога не са влизали в самолет, да манипулират общественото мнение за катастрофата".

"Когато Пеевски и Плевнелиев дадат толкова за България, колкото са дали ген. Петров и ген. Русев, а не за своя бизнес.

Още по темата
Когато Пеевски и Плевнелиев  рискуват толкова живота си за България, колкото ген. Петров и ген. Русев, тогава да им искат оставките", заяви по-рано Радев.

Последва и отговорът на Пеевски.

"Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на здравата издава единствено страх и политическа немощ. С поредната трагедия във ВВС,  в която в мирно време България даде свидни жертви, заради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни атаки от негова страна в стил “крадецът вика дръжте крадеца” трябва да се отвърне само с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи заради него - да загиват хора, заради егото му.

Най-малкото, което може да направи Радев е да замълчи.

А ортаците му, с които той е обвързан и със семейни назначения и връзки - командващият ВВС генерал-майор Димитър Петров и бригаден генерал Николай Русев, командир на 3-та авиобаза незабавно да подадат оставки, ако в тях е останала войнска чест и достойнство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от Общество
За 17 години "Сребърният фонд" събра едва 4 млрд. лева
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
2
 
0
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 ден
Радев като се страхува му се приаква. Като чуе Делян Пеевски и отива в тоалетната да пусне зайчето.Не си мий ръцете, обича мръсен кеш.
266
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
"Чудото" Пеевски,откраднал с майка си милиони от спящите българи,днес купува следствието,прокуратурата,съда и си разиграва коня пред и.ф гл. прокурор,който явно е той е на този пост, с благоволението на въпросният олигарх .Съжалявам, че трябва да живея в една *** с въпросният субект. 98% процента от българите, ненавиждат този шарлатанин.
265
1
 
11
 
! Отговори
2 преди 1 ден
е па по-гнусен политик няма....то не е и политик....
264
1
 
7
 
! Отговори
Никой не говори преди 1 ден
за ужасяваща инфлация и безумно данъчно бреме. Това не са политици.
263
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Българскята представа за нашенецкия Ален Делон
262
1
 
1
 
! Отговори
Златото уАука преди 1 ден
За такива като това в Малайзия ли беше или Майонезия, се таа, плача и шо е коли клъстоглисто капч Аu. Затова у Щатите от време оно, дето ЧарлиЧаплата го показа във филмите Трески и съчки за злато, та от тогава като видят нещо хубавюо всички казват yAyy. По Менделеевата таблица злато е изписано с (Au)
261
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
да на *** Цуктронбоня и да заседне при Киро Мърквичка да свиря 40Прасета стигат
260
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Абе много противен тоя бе,даже и от боко по-неприятен...Кой е откраднал повече,на знам.За кюлчетата злато на боко-нищо не се разбра.Що така?
259
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Утре ще съм в изчкване и за отговора на плеви..
258
0
 
3
 
! Отговори
чичо Гоше преди 2 дни
Сашко драги, списвачо на този статиенпарцал, как е ролята да носиш ибрикана този Тулупий Магнитский, който не се е качвал по високо от масата, на която са му сменяли пелените преди 40г?!
257
2
 
13
 
! Отговори
ха-ха преди 2 дни
На другаря Пеев-ски ,ако умът му беше голям , колкото Г.3ът ,тогава можеше на се мери по интелект с президента ! Ама нали си е mъn и упорит , е идеалната маша за куловоди от всякакъв калибър и националност .
256
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Шиши подръпва без уважение топките на рундьо, но от това само го одървя.
255
2
 
16
 
! Отговори
Тук там преди 2 дни
С теб лягаме, с теб ставаме. Ами вземи ни лиши от присъствието си вече.
254
5
 
21
 
! Отговори
Кокк преди 2 дни
Стига сте ни занимавали с този психопат Пеевски
253
5
 
9
 
! Отговори
absurd преди 2 дни
Дебел, не се разправяй с президента,ами вземи да приключиш Доган един път завинаги
252
3
 
17
 
! Отговори
ГРУХ ГРУХ преди 2 дни
Да се бориш с прасеТО (Шиши) обезтелно ще се окаляш, но само на прасеТО ще му е добре! Много е прав президента да не обръща внимание на свинята, да я остави да си яде ла..ата. Има достатъчно добре обгрижени финансово сви нки като веселина аферата и дъртата чанта мачкан лак мадам В, оная валерия в. с баницата за банкянския. Лошото е, че в парламента, новия, ще продължава зловонието на ***!
251
1
 
8
 
! Отговори
absurd преди 2 дни
Напоследък всички са по- ниски от тревата,само Пеевски тупа топката,а и зануляването на Доган върви по план,хвана 135 кг злато което е на сополя,скоро го виждам в софийския сарай
250
2
 
9
 
! Отговори
Българин преди 2 дни
Пеевски е човек които неможе сами да си върже обувките камули да ги обуе. Пеевски на тебе и хирург неможе да ти помогне.
249
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Квик,квик,квик!
248
2
 
11
 
! Отговори
Ами свиньо преди 2 дни
Проста, пред твойто разпльокано туловище, Радев изглежда, като недохранен!То затова мозъка ти работи на бавн обороти, защото е затлъстял. Каква ли отвратителна гледка си дебиди дюс гол. Нямам такава извратена фантазия!