Бащата и щерката в 10-и, майката в 12-и клас

Родители решиха да завършат, за да мотивират дъщеря си
15 юли 2010 07:07, Екип на Dnes.bg
136

 

Семейство Маринови впечатли село Водолей, като дружно се записа да ходи на училище.

Бащата и дъщерята са в десети клас, а майката е в 12-и. Целта на родителите е да мотивират децата си да учат, за да "не мислят за женитба".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Учителю, "майче" и "май че" по смисъл са различни неща.
21
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
basi novinat nqma 6to...
20
2
 
31
 
! Отговори
Тони преди 14 години
Браво на това семейство! Дано да има повече като тях!А вие стига сте плюли! Ако са неграмотни - защо не са учили, ако учат - "тия пък на какви се правят!" То, пък, няма угодия това Вашето!
19
9
 
5
 
! Отговори
Учителя преди 14 години
Днес БГ, за пореден път се убеждавам, че сте неграмотни! 10-ти , 12-ти се пеше, а не 10-и. Вие майче в 1-ви клас трябва да се върнете (1-и).
18
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
He ci mislete, che obrazovanieti shte promeni ciganskia mantalitet. Malko me samniava *** da sa stignali do 12 klas. Moje bi semeistvoto e balgarsko...?
17
6
 
11
 
! Отговори
Браво ! преди 14 години
Хубаво гледайте ! Това е бъдещето на България !
16
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако не учат,защо не учат,ако учат,защо учат.Факт е, че някога ромите учеха наравно с българите и работеха.Нямаше нужда да бъдат стимулирати(парично),защото имаше ред.
15
3
 
15
 
! Отговори
;) преди 14 години
Mnogo dobre ! Niama po-dobro ot lichnia primer. Camo dashteriata da ne vzeme reshenie i tia da zavarshi s dashteria si..
14
5
 
18
 
! Отговори
do 12-ti преди 14 години
малка крачка за сем. маринови, голям скок за *** човечество :)да се просълзиш от умиление.
13
5
 
6
 
! Отговори
Българче преди 14 години
Пак прослувутата българска многознайност, която почти винаги е "мотивирана" от наивност или самозаслепеност от собствената си личност. Абе, холан, абе джанъм, никой никъде не е успял да асимилира и да заличи *** етнос. Нито царе, нито папи, нито патриарси са успели. Та нашата слаба и деструктирана държава ли ще успее да направи нещо което с векове никой могъщ на този свят не е сторил!? Пък какво ме е еня след 20 години дали *** щели да бъдат образовани. Ще си управляват страната те!
12
1
 
25
 
! Отговори
мен преди 14 години
Евала на хората, как някой ще е против, това е супер, жалко че не всички са като тях, ей това са хора, не ги възприемам като *** или ***, браво!!! Това е пътят за интерграция в обществото, друг начин няма
11
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И в допълнение - да, лошо е, че държавата трябва да пръска парите на данъкоплатците, за да стимулира *** да се образоват, но по един или друг начин трябва да се намери решение на проблема с тях, а избиването им и ограждането им в гета просто не могат да се направят в 21ви век. Така, че това просто е единственото решение - лека полека да се образоват с идеята след няколко десетилетия да са нормални граждани. Друг вариант няма. Добрата страна е, че е напълно постижимо с правилния подход.
10
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много хора явно са против, но реално какво трябва да направят ***, за да сте доволни? Очевидно има много проблеми с техния етнос, но по дяволите това е стъпка в правилната посока. Малка крачка, но точно тези първи най - малки крачки са и най - важни. Защото се получава верижна реакция - едно, че дават пример, но което е по - важно, това момиче ако получи нормално възпитание някой ден и тя така ще възпита децата си.
9
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В това село 100% "ша са й 'зучат", щото 100% са от привилигерования етнос в БГ! Пък вие българи ще работите и като станете на 70 години /кой е жив де/, че трябва все някой да плаща на хорицата "да са й 'зучат", пък и за колко още работи ще плащате.
8
14
 
12
 
! Отговори
латентен българин преди 14 години
Всеки ден *** истории и съдби. Аман, кафа, евала. Ще си сменям етноса вече.
7
21
 
6
 
! Отговори
истината боде в очи преди 14 години
хахаха, *** от многознайство българите пак са подведени.И все знаещи, мажещи, компетентни и ...все накрая лузери на историята. Никой не казва обаче в репортажа, че "мотивиращото нЯщо" е по една минимална работна заплата на попрестарелите ученици-родителите и незнам си още какви добавки и надбавки на "мотивираната" им щерка. Тоя филм сме го гледали вече.Пък българина никой не го "мотивира" по разните програми на фУндацийки от Европата и чичо им Сам да "са й 'зучат".
6
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Де да бяха всички *** като тези....Браво на това семейство...
5
1
 
41
 
! Отговори
Frunze преди 14 години
Едва ли има нормален и леко интелигентен човек, който да не адмирира подобна постъпка. Е, винаги ще има *** като "онбашията", които са против всичко и всички...c'est la vie
4
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво на тях
3
3
 
58
 
! Отговори
isdi преди 14 години
Разумно и полезно от страна на родителите.Добра мотивация и пример за децата.Браво!