Борисов убеден: Ние сме най-можещите управляващи

В следващия мандат нямало да допуска компромиси
12 мар 2017 19:18, Александър Попов
412
Борисов убеден: Ние сме най-можещите управляващи
Снимка: БТА

ГЕРБ трябва да постигне категорична победа на изборите, за да сформираме стабилно правителство. Трябва да препотвърдим, че сме най-силните и можещи управляващи, защото в противен случай с БСП България ще мине на задна скорост. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред жители на Добрич, цитиран от БТА.

По думите му, високият изборен резултат на 26 март ще даде увереност на партията да изпълнява програмата си за управление, без да зависи от коалиционни партньори.

"Гарантирам ви повече инвестиции, работа, строителство, безкомпромисна битка с корупцията и бюрокрацията, с контрабандата.

Още по темата
4,7 млрд. събрахме повече от борба с контрабандата за две години. 880 милиона финансов излишък оставихме в държавния бюджет само за януари. Две години държахме 3,6% ръст на икономиката. Само за месец друго управление падна до 2,5%. Трябва да успокоим несигурността в държавата и икономиката като спечелим парламентарните избори", подчерта Борисов.

Според бившия премиер трябва да има стабилност, за да има повече пари в държавата, с които да се вдигнат доходите и пенсиите на хората.

Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че в следващ управленски мандат няма да допусне повече компромиси.

"Ще премахнем бюрокрацията", увери присъстващите Бойко Борисов. Той заяви пред добричлии, че ГЕРБ ще настоява за въвеждането на мажоритарния вот, защото има силни и доказали се личности в партията. Борисов бе категоричен, че има силите да продължи да води България напред и коментира, че няма по-добър екип от този на ГЕРБ.

Бойко Борисов заяви убедеността си, че над 100 хиляди български мюсюлмани ще гласуват за ГЕРБ на тези избори.

"Ще има области, в които ГЕРБ ще излезе първа сила, защото за нас няма значение религията на хората. Уважаваме всички. При нас мюсюлмани биват назначавани на високи постове, защото имат нужните професионални качества. Не трябва хората да бъдат разделяни по етнически принцип в различни партии. Трябва да живеем в мир и разбирателство", обясни той и даде за пример бившият народен представител и кандидат за депутат от област Силистра Алтимир Адамов.

Бившият вицепремиер Томислав Дончев подчерта пред присъстващите, че ГЕРБ е партия, която е доказала, че може да ръководи България по правилния път на развитие. Той разкритикува методите на опонентите на ГЕРБ за предизборна агитация - лъжи, всяване на страх у гражданите и манипулации.

Дончев бе категоричен, че който използва лъжи, за да спечели изборите, не печели повече доверието на хората. От своя страна, водачът на листата на ГЕРБ-Силистра и бивш финансов министър Владислав Горанов се обърна към силистренци с думите, че ще защитава техните интереси като народен представител, избран от тази област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВИЕ И БСП И ДПС СТЕ НАИСТИНА НАЙ-МОЖЕЩИТЕ ,НО В ГРАБЕЖА ! ТОВА СТЕ ВИЕ. КАК В ЕДНА ДЪРЖАВА ДЕТО НЯМА ИКОНОМИКА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН СЕ ОБЯСНЯВА НА НАРОДА,ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ СА НИСКИ ,ПЕНСИИТЕ СА НИСКИ ,ЗАЩОТО ИКОНОМИКАТА НИ Е ТАКАВА А КАК ВИЕ СТАВАТЕ МИЛИОНЕРИ КАТО НЯМА ИКОНОМИКА? ЗНАЧИ ПАРИТЕ ,КОИТО СЕ СЪБИРАТ ОТ НАРОДА И ЧИЯТО РОЛЯ Е ВАШАТА ДА ГИ ПРЕРАЗПРЕДЕЛИТЕ СПРАВЕДЛИВО ТАКА ГИ РАЗПРЕДЕЛЯТЕ ,ЧЕ ДА ИМА САМО ЗА ВАС -ЗА ЗАПЛАТИ НА ЦЯЛАТА ВИ РОДА ,ЗА БЕЗПЛАТНИ КОЛИ,ЖИЛИЩА И ВСИЧКО ВИ Е БЕЗПЛАТНО ,ЗАЩОТО
42
0
 
36
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ВЯРНО БОКИЧ, ЧЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИ, НО В КРАЖБИТЕ!!!
41
0
 
33
 
! Отговори
:) преди 7 години
Този клоун с какво се друса? ГЕРБ е най-некадърната шайка грабила България. Дори крадливите *** са девствени ученички, сравнени с тях!
40
2
 
28
 
! Отговори
Болди преди 7 години
Баче Бойче, прав си! Само дето окакахте ситуацията като се подчинихте на сатанинската пратеничка Меркел и напълнихте България с позиращи за "сирийски бежанци" ислямски джихадисти! Ей затова загубихте изборите и пак ще ги загубите, уви! Българина не иска ислямизация нито на Европа, да не говорим пък на България! Затова и подкрепата за ЕС и НАТО спада, дано тези организации да си оправят позициите относно исляма и да се възродят! Иначе България вълци я яли!
39
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истински и достoен премиер банките са стабилни, магистралите опасаха земното кълбо, съдебната с-*** една от най-качествените, хората са щастливи и не емигрират Цацаратурата работи та пушек се вдига и престъпността смазана хората си татуират лика на тоя по ръцете ще гласувам за ГРЪП.
38
26
 
4
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
До до 26 ЗападноевропееЯяя да се разкараш, че ми писна от платените *** и тpaвecтити на БСП! То само такива са способни да симпатизират на тези нeщастници смачкани!
37
37
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ!
36
0
 
42
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Думи...думи,празни думи,предизборниБорисови локуми !
35
13
 
14
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Всички против Марешки, но бензина му е 1,86лв.Не на лъжливите монополисти в бизнеса с горива !!!
34
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв генрал е Боко бре :)))? Добре че Доганя му сложи лампзите, и то срещу нещо естествено! Да си видял Боко да плюе по ДПС и Доган??
33
1
 
37
 
! Отговори
Kit Chelin преди 7 години
Др. Борисооф с твоя речник си само за селската кръчма и пъдар не става от теб. Как само обиждаш всички? То не бяха пенсионери, учени, студенти. В същото време говориш за смирение и обединение. Как да ти вярва човек като по три пъти на ден сменяш мнението си? Вашите видими резултани са само за определени близки кръгове и обръчи. При твоето управление се построиха около 150 км. магистрали и само това говориш. Толкова са направили и др. правителства управлявали след 2001 г., но без да парадират.
32
30
 
4
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
До До ЗападноевропеежАми, щом искаш още някоя банка като КТБ да фалира, си гласувай за БСП!
31
2
 
23
 
! Отговори
до 26 Западноевропее преди 7 години
Западногеец...
30
2
 
36
 
! Отговори
Шефа преди 7 години
Даа , опитал се е Борисов да лъже добружанците и вероятно е ударил на камък!И пак води със себе си своя подследствен приятел Делян Добрев!Явно всички които се казват "Делян"/Добрев , Пеевски и т.н. /са му приятели!Борисов , тия избори ще ги загубиш с много и много ще те боли!Не ти се вярва , а?
29
3
 
29
 
! Отговори
До Западноевропееж преди 7 години
Ще победите, ама във вашата, другата паралелна благоденстваща България в която живеете с Борисов!
28
2
 
15
 
! Отговори
до 25 преди 7 години
Браво , другарю. Ще гласувате директно за Сорос. Подравления.
27
1
 
13
 
! Отговори
Фори преди 7 години
Бойко Борисов, както и много други политици се опитват да имитират поведението ми, смятайки, че така ще заблудят електората, че имат и също толкова качествен генетичен материал като мене.Но не става така! Само със самоувереност в поведението не се получава. Хората могат лесно да преценят кой е едновременно умен, с изящно тяло и с великолепни социални и сексуални умения като мене, и кой само приказва.
26
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки продава евтино, щото му дават пари под масата. Много плитка схема за шарани - така хората си мислят, че Марешки е някакъв благодетел, а всъщност Бай *** му покрива разликата в цената. Разни объркани хорица ще гласуват за Марешки заради това, а всъщност гласовете им ще отидат пак при Боко - той затова плаща на Марешки.
25
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами тоя бензин нали се сщаш как щр си промени цената след избприте?Капан за наивници.
24
40
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истински генерал, а не хвалипръцко хленчило и женчо като някои, веднага два ордена на тоз генерал .