Борисов убеден: Ние сме най-можещите управляващи

В следващия мандат нямало да допуска компромиси
12 мар 2017 19:18, Александър Попов
412
Борисов убеден: Ние сме най-можещите управляващи
Снимка: БТА

ГЕРБ трябва да постигне категорична победа на изборите, за да сформираме стабилно правителство. Трябва да препотвърдим, че сме най-силните и можещи управляващи, защото в противен случай с БСП България ще мине на задна скорост. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред жители на Добрич, цитиран от БТА.

По думите му, високият изборен резултат на 26 март ще даде увереност на партията да изпълнява програмата си за управление, без да зависи от коалиционни партньори.

"Гарантирам ви повече инвестиции, работа, строителство, безкомпромисна битка с корупцията и бюрокрацията, с контрабандата.

Още по темата
4,7 млрд. събрахме повече от борба с контрабандата за две години. 880 милиона финансов излишък оставихме в държавния бюджет само за януари. Две години държахме 3,6% ръст на икономиката. Само за месец друго управление падна до 2,5%. Трябва да успокоим несигурността в държавата и икономиката като спечелим парламентарните избори", подчерта Борисов.

Според бившия премиер трябва да има стабилност, за да има повече пари в държавата, с които да се вдигнат доходите и пенсиите на хората.

Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че в следващ управленски мандат няма да допусне повече компромиси.

"Ще премахнем бюрокрацията", увери присъстващите Бойко Борисов. Той заяви пред добричлии, че ГЕРБ ще настоява за въвеждането на мажоритарния вот, защото има силни и доказали се личности в партията. Борисов бе категоричен, че има силите да продължи да води България напред и коментира, че няма по-добър екип от този на ГЕРБ.

Бойко Борисов заяви убедеността си, че над 100 хиляди български мюсюлмани ще гласуват за ГЕРБ на тези избори.

"Ще има области, в които ГЕРБ ще излезе първа сила, защото за нас няма значение религията на хората. Уважаваме всички. При нас мюсюлмани биват назначавани на високи постове, защото имат нужните професионални качества. Не трябва хората да бъдат разделяни по етнически принцип в различни партии. Трябва да живеем в мир и разбирателство", обясни той и даде за пример бившият народен представител и кандидат за депутат от област Силистра Алтимир Адамов.

Бившият вицепремиер Томислав Дончев подчерта пред присъстващите, че ГЕРБ е партия, която е доказала, че може да ръководи България по правилния път на развитие. Той разкритикува методите на опонентите на ГЕРБ за предизборна агитация - лъжи, всяване на страх у гражданите и манипулации.

Дончев бе категоричен, че който използва лъжи, за да спечели изборите, не печели повече доверието на хората. От своя страна, водачът на листата на ГЕРБ-Силистра и бивш финансов министър Владислав Горанов се обърна към силистренци с думите, че ще защитава техните интереси като народен представител, избран от тази област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слава Богу, вече е срамно да кажеш, че, ще гласуваш за ГЕРБ.
202
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво ще е Странджата да бъде освидетелстван
201
24
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До Анонимен"Почти никъде не успяваш да нацелиш пълен и непълен член, кух гербероид!"...---------------------------------Ох, прав си... - чак сега го нацелих пълния член... - усещаш го нали...
200
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен225 И да ме управляват Червените каскети ОТ ГРУПИРОВКАТА ГЕРП заедно със КОРМАН ИСМАЙЛОВ , КЕМАЛ ЕЮП И ЛЮТФИТО МЕСТАН ЛИ ?
199
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички сме свидетели на това което направихте-скапани магистрали за милиарди по които уж щяха да долетят и полетят инвеститори,а само за миналата година чуждите инвестиции са се свили с 60%.Безработицата расте,а там където има работа,напр.в шивашки цехове в южна България хората са роби за 300 лв на месец при 12 часов работен ден.Това ли е вашата просперираща България,която построихте за 8 години.За нещастните пенсионери дори не говоря-5 лв.увеличение.СРАМ И ПОИЗОР!!
198
3
 
9
 
! Отговори
Оногондур преди 7 години
ъй де,най-можещите са.Могат да копат,могат и да не копат.
197
12
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До До СТРАНДЖАТААко срещнете някой с бяла пижама с дълги ръкави, който се представя за "психиатър"... - звъннете на 112 или в най-близкото поделение на МВР... - анонимността ви е гарантирана...
196
1
 
22
 
! Отговори
Иска да е Премиер преди 7 години
Бойко Борисов се хвали най-добре!
195
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странджа, не знам как пишеш, но неуместните ти коментари, могат да хванат декиш, само в някой офис на МГЕРБ, не виждаш ли, че нормалните хора не искат да имат нищо общо с твоите лъжи, опорни точки и нискоинтелигентни манипулации !?!
194
1
 
22
 
! Отговори
До 205 преди 7 години
На президентските избори се видя че ГЕРБ нямат потенциял и човешки ресурс. Не можаха да се натуткат и да спретнат една добра кандидатура. И сега няма да направят нищо. Да допуснем, че Борисов си удържи на думата: "нямало да допуска компромиси", но това означава, че няма да може да участва в правителство, т.к. няма да имат мнозонство, няма даже да са първа сила. Пак ще опрат до коалиция с Патриотите и Марешки. а това вече е компромис. И тогава ще запее старата песен, че прави всичко за стабилност
193
1
 
22
 
! Отговори
До 225 преди 7 години
225 как мазно пропагандира да се гласува за Герб хахаха , "по-малкото зло".... бла,бла,бла,...ама вие от Герб наистина продължавате да мислите българите за балъци! Свърши , хората поумняха!Гласувай си за който искаш, смърдиш на ***!
192
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя наследствен комунист от школата на мвркакъв ли не се изкара - няма да се очудя ако каже че е били в белене- народа *** - батнкянския пълен гьонсура може и да пробва
191
0
 
25
 
! Отговори
Pi4 преди 7 години
МУТРАТА- ЛЪЖЕЦ!
190
0
 
19
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 7 години
Под името СТРАНДЖАТА пише Кмета на Симитли, може да се разбере по ЛЮБОВТА, която изразява към ТИКВАТА. Хора, не го съдете това е ПЛЪТСКА ЛЮБОВ.
189
19
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До ха-ха-ха"СТРАНДЖА ,ти си куха лейка.Препинателните знаци са тайна за милиционерската ти глава.В милиционерското училище си пропуснал часовете по български език.Омитай се , че вмириса форума"...-----------------Кефи ме да хвърлям камъни в червеното, плесенясало блато... - и жабките да крякат, като ги улуча по главата...
188
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не искам повече да ме управлява неграмотен пожарникар(с уважение към професията),със съмнително минало,който се навежда на всеки и няма топки да се опъне на заробващи ни решения от "началниците",които откровено ни посочват задния двор,за разлика от вишеградската четворка,които се държат достойно и отстояват интересите си.
187
0
 
26
 
! Отговори
th преди 7 години
Някак ми е едно спокойно като не ме управлява тиква. Даже забелязвам едно облекчение у хората, сякаш са им махнали хомота. Но нека го изберат пак за премиер, за да си начеше крастата, че е бил 3 пъти най-големият в тая държава. Не обвинявам никой, че е гласувал за ГЕРБ, но никой да не реве когато този почне пак със селските лафове от утре. Само ми е жал за интелигентните хора, които този човек управлява и представя пред света, но здраве да е!
186
0
 
14
 
! Отговори
Аз съм БЪЛГАРИН преди 7 години
Манджа,голям дим,щото мозък няма,легай си.
185
0
 
17
 
! Отговори
До СТРАНДЖАТА преди 7 години
Странджа, пак си объркал хапчетата! И психиатъра те търси под дърво и камък!
184
21
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Досега никой от БСП не е посочил с кого иска да прави коалиция... - това разбира се съвсем не означава, че този другия ще се съгласи, но за всички е ясно, че комунистите са в изолация и никой няма да рискува имиджа си и бъдещето си и да се хване с тях...