Летище София: Пътуващите за Варна и Бургас да идват 2 часа преди полета

Ще се обслужва от Терминал 2 заради ремонта
3 апр 2024 08:25, Петър Бойчев
13
Летище София: Пътуващите за Варна и Бургас да идват 2 часа преди полета
Снимка БГНЕС

Пътуващите от София за Варна и Бургас да са на летището два часа преди полета, припомнят от Летище София на официалната си фейсбук страница.

„Ако планирате полет по вътрешните линии от Летище София е препоръчително да бъдете на летището два часа преди отпътуването си. Отсега нататък полетите ще бъдат обслужвани от изходи, разположени във вътрешната част на Терминал 2", предупреждават от столичния аеропорт.

От там напомнят, че всички пътници могат да се възползват от магазините, заведенията за хранене и бизнес салона, които се намират на Терминал 2.

Пред Терминал 2 ще започнат ремонтни дейности на пътната настилка, което може да доведе до временни затруднения в преминаването, предупредиха преди дни от аеропорта. Предвиденият срок за завършване на ремонтните дейности е до 20 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
тоти преди 1 месец
Май да яакам 2 часа и още час да летя,си е по добре с кола за същото време...какво толкова има да се виси на та гара ...ами децата,кафета ,разходи залудо!!
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БДЖ, фиркаш си, пътуваш си, дръпнеш едно масе, изгониш тъпанарите от купето, може и да удариш някоя дашна, шанс 20%, къде другаде такъв купон
9
3
 
2
 
! Отговори
... преди 1 месец
До Бургас най-бързо се стига с влак в спален вагон.Не знам колко часа са, усеща се като 30 минути.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
деби бай Г пак се възмущава без да чете. :D ПРАВЯТ РЕМОНТ НА ЛЕТИЩЕТО!
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
40 минути до летището, 2 часа по-рано, 40 минути полет, 10 минути излизане от летището, 30 минути до Бургас. Общо 4 часа. С кола 3 часа и половина.Нищо не казвам.
6
1
 
0
 
! Отговори
не е много преди 1 месец
фрг са с 9 ч закъснение . 2 ч за омиване, прическа, бръснене , а и да поизтрезнеят варналии и бургазлии . в софия са си пийнали . откакто е разрешено да се пие на летището и в самолетите и често има почерпени . забранено е повече от шише твърд алкохол . конфискуват го . може с готов сандвич и ботилка вода да се забавлява всеки .
5
0
 
4
 
! Отговори
Полети с балони преди 1 месец
Джигитите колко го правят до Бургас по тиквостралата?
4
1
 
16
 
! Отговори
Направо преди 1 месец
Да си носят спални чували и да идат 2-3 дена предварително! За има няма 20 минутен полет да си 2 часа предварително на аерогарата е меко казано НЕДОРАЗУМЕНИЕ!
3
0
 
9
 
! Отговори
Стефан преди 1 месец
По скоро 12 месеца! През зимата полети няма. С влак 7 часа средно. С автобус 6 и то капсулован. И тоалетната не е за грос арбайт. Даже има надпис. А разстоянието е 400км. Егати държавата. Иначе всеки знае всичко.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро и Деменков се похвалиха, че покрай Шингей граничният контрол падна, проверяват САМО документите и багажа.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом ще чакам 2 часа, по-добре да тръгна с друг транспорт.