Армията на Русия се въоръжава с... Duster

Бронирана версия на всъдехода бе представена в Москва
23 авг 2017 13:30, Красимир Ангелов
48
Армията на Русия се въоръжава с... Duster
Снимка: Renault

Компанията Renault публикува снимки  на две нови версии на Duster, който в Русия се предлага под марката Renault. Единият автомобил е брониран, а вторият ще бъде използван като машина за "Бърза помощ".

Двата автомобила бяха изложени на военно-техниеското изложение "Армия 2017", което се провежда на специален военен полигон, разположен в близост до руската столица Москва.

Бронираният Duster е построен със съвместните усилия на Renault и на руската фирма "Техника".

Гъсениничният всъдеход може да защити возещите се в него от изстрели от 9-милиметров пистолет, както и от осколки от ръчни гранати.

За пътниците са предвидени специални защитни елементи, вградени в седалките. Те са два типа - първият се поставя в самото кресло, а вторият - върху него. Теглото им е 80 кг., като монтирането отнема около 10 минути.

Медицинският Duster е направен за извозване на ранени и за превоз на медицински екипи в труднодостъпни райони.

Автомобилът е оборудван със специална носилка, шкаф за лекарства, лебедка, кислородни бутилки и всичко необходимо за окацване на първа помощ.

Още информация и снимки за новите модели вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: РусияDuster
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
11
 
10
 
! Отговори
рускиня до dv преди 6 години
Да попитам за постижения на българската техника? Чушкопек? Бързовар? Така че, относно , недочовеци - виждаш го в огледало
12
21
 
15
 
! Отговори
dv преди 6 години
Нормално е това за руските под.човеци, "управляващи" руската кочиня! Като не могат да си произведат друго, ползват наготово-освен това един техен ГАЗ Тигр не може да премине през един обикновен бордюр.Може да го гледате в тубата-падате от смях-това са руските военни технологии, пълна трагикомедия!
11
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голямо чудо лада е над 50% собственост на Рено-Нисан..
10
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трагедия ...Да претендираш , че си много велик и да си купуваш коли и то ЕВТИНА ВЕРСИЯ НА РЕНО !?+? СХАХАХАХАХХАХААХ За мен свърши завинаги спора за величието на снежните приматтии.
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рено-Нисан е собственик на Лада , и руската държава също .. А в заводите Толиати на Лада може да се прави и Druster ,
8
19
 
8
 
! Отговори
баш демократ преди 6 години
видяхте ли ги докъде я докараха.Добре, че не подписахме Южен Патоксега ще смучеме от на чичо Сам патока... може и да не капне лев, но поне е евроатлантико угодно
7
5
 
21
 
! Отговори
майорски преди 6 години
не разбрах за какво въоръжаване става на въпрос ....Рено и някаква си руска фирма представят съвместен проект на едно изложение .....и какво !!!???Единственото което разбирам от тук е че санкцийте срещу Русия работят с пулна сила .....виртуално ....явно кооперационните проекти между руски и европейски фирми си продължават, сименс си продава турбини в Крим, ...японците правят завод за автомобили до Москва, амер. купуват руски ракетни двигатели...турция си продава доматите абе изолация
6
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До редникЗанимаваме се с тях по същата причина поради, която се занимавме и с вегани и гейове. Просто мнго досадно натрапчиво се рекалмират. Русия е голяма работа само по телевизора. От нея се боят предимно съседите и защото са малки държави(умишлено разбивани и държани в слабо и звисимо положение) най-вече защото имат добра памет.
5
17
 
13
 
! Отговори
редник преди 6 години
Ми като са толкова некадърни и слаби защо само с тях се занимавате? Страх ви тресе джентълмени и има защо :) Не сте глупави ! А ако поумнеете още мъничко ще смените плочата даже :)
4
7
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Абе и мерцедес произвеждат автомобили от над 100 г, ама почнаха да купуват двигатели от рено че са им по-добри. нали са много богати руснаците, та сега да хвърлят купиа пари за да разработват автомобили.
3
24
 
13
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Руснаците са *** идьоти, които подлежат на екстерминейшън.Досега са запалили две световни войни и напират за трета.
2
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невидимата Волга и Су-57 и тях ги представиха, но несе виждат :)
1
21
 
27
 
! Отговори
123 преди 6 години
Най-голямата страна на света, с най-големите залежи на какво ли не и пак и една кола не могат да измислят като хората. Нищо чудно де, русия си е женско царство, за тях няма надежда.