Отново въоръжени полицаи щъкат в операция "Наглите 2"*

Арестуваха четирима, барета е простреляна и е в болница
22 дек 2009 06:54,
202
Отново въоръжени полицаи щъкат в операция "Наглите 2"*
Снимка: БГНЕС

Засилено полицейско присъствие има на различни места на територията на София.

В последните часове отново се забелязват тежковъоръжени полицаи, както и автомобили на спецчастите.

"Специализирана полицейска операция "Наглите 2" се провежда на територията на София", потвърди министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Издирват се заподозрени, свързани с групата за отвличания. До момента са задържани четирима души.

МВР издирва мъж с прякор Сапата.

По време на операцията е прострелян барета. Полицаят е в добро състояние, в болница е и няма опасност за живота му.

В момента екип на ВМА извършва операция на дланта на дясната му ръка, която е най-сериозно засегната.

Той бил ранен при претърсване на адрес, където един от заподозрените е оказал съпротива.

В хода на операцията са претърсени 5-6 адреса. Открит е гараж, който е бил използван за задържане на похитените, преди откарването им към основната база.

"От 19-те отвличания в рамките на последните 2,5 години, тази престъпна група е направила 17-18 от тях", съобщи министър Цветанов.

Само преди дни полицията предприе мащабна операция и разби престъпната банда на "Наглите", извършила десетки отвличания в страната.

Прокуратурата обяви, че разполага с данни за над 10 отвличания, извършени от групата.

До момента е установено, че бандата е съпричастна към отвличанията на Махаил Краус, Ангел Бончев и Румен Гунински.

*Информацията е актуална към 9,44 часа
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
8
 
32
 
! Отговори
1984-та преди 14 години
Мутренските приоми на 90-те се завръщат. Нищо нелогично. Все пак тогавашните мутри са днешните управляващи. Целта ли ? - ами тя е да се сплаши народа и да се държи в страх и подчинение, да не си позволява да мрънка много. Сега показната милиционерска акция ще се използва и за легализиране на следенето в Интернет. Не че и сега не се прави де, ама вече ще е законно така да се каже. Браво на Боко Тиквата и на Цуцо Пуделчето.
157
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ГЛАДНА СИ ЗАЩОТО СИ ***! Това, че са отвличали синчета на богаташчета не значи, че няма да почукат и на твоята врата. Ако по случайност им одраскаш колата или си на улицата по пътя им докато влачат жертвата до колата или ако случайно си забелязала нещо във вилната зона където държат жертвите. Ами ако се скараш с приятелкта му във фризьорсия салон и изядеш бой? Ами ако си му съседка в блокакъдето живее и идеш да се разправяш с него,че не си плаща таксите за асансьора.Тези типове опасни за всеки
156
8
 
32
 
! Отговори
IND преди 14 години
Безработна, дай сега като сме бедни да не мислим за друго и всякакви престъпници да се разкарват на воля. Точно тези престъпници освен с отвличания са правили и множество други престъпления а парите които са взимали от откупи им дават основи от малка дгупа да направят цяла групировка. Трябва да се започне от някъде все пак стига сме мислили само негативно.
155
8
 
32
 
! Отговори
Haberler преди 14 години
"Naglite"------"Arsizler"
154
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Искам да живея в свободна и демократична страна не да гледам всеки ден акций на полицията за сплашване на мирното население което е гладно !
153
8
 
32
 
! Отговори
режисьор преди 14 години
Всяка "успешна" стъпка на новото правителство има една единствена цел - да послужи за сценарий на ББ, плюс статисти, за поредната му самоинсценировка по кабеларките. Другарят Борисов е зависим от адреналина на позирането и на нарцисизма и това е движещата сила в поведението му.
152
8
 
32
 
! Отговори
Haberler преди 14 години
"Naglite"------"ARSİZLAR"
151
8
 
32
 
! Отговори
Безработна преди 14 години
Засрамете се вече !новината за заловените бандити касае само БОГАГИТЕ тази новина не засяга голяма част от населението което едвам свързва двата края мен например ме интересува парното колко ще струва защото НЯМАМ ПАРИ да плащам .За парното с две изречения а тая прословута акция с продължение ни надухте главите !Гладна съм гладна съм Гладна съм
150
8
 
32
 
! Отговори
IND преди 14 години
Ти за 150 лв. ли ще се продадеш. Ходи на околовръстното - там има повече оборот... Баси задръстените мижитурки - после защо ги тъпчат и ги наричат метериал
149
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
121ако не заловят наглите ще стане ли по-ниска цената на газта на парното.Много ви се дръпна водата на вас комунистите след като ви подкараха отвсякъде.Нека герб да покажат кои са истинските лица на наглите комунисти.
148
8
 
32
 
! Отговори
пенсионер преди 14 години
Обичам другаря Станишев, човекът ни пусна миналата година по 150 лева. Мразя другаря Борисов, защото ни оряза надбавката с 600%.
147
8
 
32
 
! Отговори
IND преди 14 години
Айдее пак започнахте с вашия репертоар - да не искате хамстера Станишеф и *** Доган да се върнат на власт... или може би искате комунистическото отроче Яне да ви управлява???
146
8
 
32
 
! Отговори
Еличка преди 14 години
Сега както са ги хванали е хубаво и да ги вкарат в затворят доживот, за да видим, че има смисъл цялата тази дейност... По този повод не е зле и някой депутат също да отиде там за известно време... тогава ще съм сигурна, че държавата обслужва интересите на хората, а не обратното...
145
8
 
32
 
! Отговори
Illuminati преди 14 години
Отново прах в очите на гербeрo - простия народ... довечера пак ще гледаме на Бойко проститутката Бенатова (в някое село които не съществува) да ни обяснява как са хванали поредния културист-хамстер-наркоман "мозък" на отвличанията.
144
8
 
32
 
! Отговори
Pffff преди 14 години
War is on the Streets - there can never be peace !
143
8
 
32
 
! Отговори
до 126 преди 14 години
Клип от акцията няма, защото просто и акция не е имало, освен по страниците на вестниците, естествено - да живеят кадърните управляващи от ГЕРБ, любимците на медиите
142
8
 
32
 
! Отговори
до Иван преди 14 години
при теб и медицината е безсилна - няма спасение просто, примири се - ще си живееш цял живот с промит и облъчен мозък
141
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
109 бомбакато те е страх и не ти стиска да кажеш " кой стой в дъното на цялата афера от 20 години."...не пиши във форума.На различните хора различни неща са им ясни.
140
8
 
32
 
! Отговори
IND преди 14 години
Баси правят една успешна акция от 100 години насам пак недоволни. Каквото и да направят някой само плюят и не може да им се угоди а на други им плащат за да пишат по форумите и изкуствено да създават впечатлението, че всяка успешна стъпка на новото правителство е подплатена със задкулисни игри. Айде другарите драскачи от БСП да кажат на каква заплата са а не да дрънкат едно и също.
139
8
 
32
 
! Отговори
до 137 преди 14 години
по-скоро обратното, бих казал