Алексей Петров - мафията в държавата

Имало връзка между "Наглите" и "Октопод"
14 фев 2010 20:13,
206
Алексей Петров - мафията в държавата
Алексей Петров е имал протекции от най-високо ниво. Снимка: БГНЕС

По-скоро „да“ е отговорът на въпроса дали има връзка между „Наглите“ и Октопод“.

Това бе коментарът на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за евентуалната обвързаност между двете операции.

„По "Октопод" има препокриване на лица, какъвто е Хамстера“, каза още Цветанов.

По думите му Хамстера е действал не без знанието на по-висшите нива, какъвто е Алексей Петров. „В тези групи няма солови акции“, метафорично обясни Цветанов пред Нова тв.

Той отрече да има някакво лично отношение срещу Алексей Петров.

Мафията си е внедрила човек в държавата

Още по темата
„Аз съм поредният министър на вътрешните работи и искам да си свърша работата“, аргументира се той и допълни, че не е авантюрист, за да се каже че има лично отношение към Петров.

„Някои хора говореха, че има битка Цветанов - Борисов. Премиерът знае всичко, което правим, включително и по операция "Октопод", и никога не ни е спирал“, каза още той.
 

По думите му, ако държавата не спечели войната, за която говори премиерът, просто няма да има държава и тогава "Октоподът" ще хване държавата.

Цветанов коментира още, че влизането на Алексей Петров в службите за сигурност е станало със санкцията и молбата на главния прокурор Никола Филчев и вътрешния министър Георги Петканов.

Запитан каква е ползата на Петканов да внедрява Алексей Петров в службите, той заяви: 

„Мафията си е внедрила човек в държавата“.

Той разкри още, че в офиса на Петров са открити секретни справки, които в никакъв случай не трябвало да са там.

„Няма човек, който да не се страхува, но всеки трябва да изпълнява това, за което е на поста си. За мен обаче е странно, че е било известно какво прави Алексей Петров и не са се предприемали никакви мерки. 

Това, което направихме с "Октопод", е в ръцете на министрите и на цялото общество. Трябва да търсим съмишленици, за да не бъде потискан бизнесът и хората да не живеят в страх“, заяви още министърът и допълни, че дори и най-големите критици на ГЕРБ не могат да отрекат, когато е направено нещо сериозно. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
97 -То прости хора има навсякъде по държавите. Така че " *** народ- слаба държава" е битова фраза. Народът не е ***. И правителството не е просто.
94
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
даа,*** народ :))Радват се на шарено :))КогаТО ОСЪДЯТ НЯКОГО ДА СЕ самопохвалват,А НЯКОЙ ПИСАЛ ЧЕ СЪДА Е КРИВ,аЛОУУУУ С АНОНИМНИ СВИДЕТЕЛКИ никой,АМА никой СЪД НЯМА ДА ГИ ОСЪДИ,защото ОЩЕ СЛЕД МЕСЕЦ ЩЕ ОСЪДЯТ бг ЗА НЕСПРАВЕДЛИВ ПРОЦЕС В еВРОСЪДА,И пак НИЕ ЗАХЛАСНАТИТЕ ПЛЮНЧОВЦИ ЩЕ ПЛАТМ СМЕТКАТА-демек данъкоплатците..Мислите ли го АП,за ***?Ако беше виновен отдавна да ни се обажда от ЮАР
93
1
 
1
 
! Отговори
sweden преди 14 години
hm tozi e nikakif zad nego ima drugi hora no jalko i toy ne znae ko i saa
92
1
 
2
 
! Отговори
Милка преди 14 години
Нали точно това казах - много ,много прсти хора в БГ.Жалко....
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Трактора женен ли е ? Може да поиска да се ожени. Парите не му трябват.
90
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Треперете негодяи! Идва и вашия ред! Я да видим сега кой ще плювне най-тъпо...
89
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Милка, крава Милка!
88
1
 
4
 
! Отговори
Милка преди 14 години
В този форум има само едно адеквантно мнение - това на 74.Жалко,много е малък % на умните хора в БГ.Много *** и простотии многоооооооооооо
87
3
 
6
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 14 години
До тук МВР се справя не лошо с престъпността в сравнение с предишните "въздухари" на Станишев-смея да давам тази оценка от позицията на човек разкрил над 450 престъпления-от кражба на кокошки до убийства,но усилията на МВР увисват във въздуха заради вечните игри и корумпираност на съд и прокуратура,нештата там са много сложни но истината една-по отношение на компетентност,справедливост,честност и независимост съда и прокуратурата в тази страна не е мръднала и сантиметър напред в последните 20 г.
86
2
 
6
 
! Отговори
Артеп преди 14 години
Дори само за това ,че вестник галерия написа ,че жената на министъра са я оправяли кой е хване от данс си заслужават ареста .Дет се вика и аз да бях на цветанов щях да ги гоня до дупка, всичко на тоя свят си има граници-дори в ***.А тия задържаните, невинни алексееви, ако си мислеха ,че ще преметнат десетия по богатство Митал ,че ще го източат и така до края на света .Е сега ,на им последствията !!!!!Друг път да си знаят мястото ченгета прости!!
85
1
 
4
 
! Отговори
Джеронимо преди 14 години
Това предаване на Ризова си е чисто поръчково ! То си е за хора без памет :)
84
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До тук МВР показа ,че има желание и възможности да се справи Хмстерчета,Тракторчета,рахитични Джотоловчета и др.инсекти.Сега е ред на Независимата Съдебна Система да покаже има ли същите възможности и желание или ще продължава в стил А ла Красьо . И първокурсниците в ЮФ знаят ,че наказанието трябва да е бързо и неотменимо , за да може да постигне своите цели.Хайде сега господа съдии и прокурори да ви видим!
83
0
 
9
 
! Отговори
ЩМЕНТИ-КАПЕЛИ преди 14 години
Ама тия На 4 очи що прескачат Костов и Гнома!! Нали Трактора оре от 13 години, нещо сметката не ви излиза. А пък тоя Петканов и Филчев, га е вербован тракторчето не са били на работа 1997-2001.Нещо много ЩМЕНТИ-КАПЕЛИ......http://***.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=9264&Itemid=33....Водещият офицер на Алексей Петров Трактора, когато е бил агент на прикритие е бил сегашният заместник шеф на ДАНС Иван Драшков. Трактора е бил оформен като агент на прикритие по времето на НСС, чийто шеф тогава е ген. Атанас Атанасов, а вътрешен министър е Богомил Бонев. ....
82
6
 
9
 
! Отговори
разчистват сметките преди 14 години
69 е прав! Режимът на Диктатора започва да си разчиства сметките с политическите си противници. Първо ще ги криминализират и/или демонизират и след това ще ги преследват. Формално ще ги съдят за преминаване на червена светлина, а в действителност ще се гаврят с другояче мислещите и с тези, които не са гласували за т.н. герб!
81
3
 
11
 
! Отговори
комунистите от герб преди 14 години
Това е хубаво, че ББ е подгонил комунистите. Но няма ли опасност герб да се разпадне, когато и комунистите от герб отидат на прокурор?
80
8
 
9
 
! Отговори
винетки без фактури преди 14 години
Защо Цветанов не разследва и бойковата конкубинка Цветелинка? Цветелинките, пардон, винетките на компаньонката му се продават нелегално, без да се издават за тях фактури!
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
81- имаш спешна нужда от курс - по ликвидиране на неграмотността.
78
5
 
12
 
! Отговори
идва видовден преди 14 години
Борисов и Цветан Цветанов ще изловят червените крадци и мафиоти а от Брюксел ще дойдат магистрати да ги съдят.Тогава ще има много с присъди -начело с сергейчо.Идва видовден.Най- после народа ще види това което иска отдавна-да види червените крадци в затвора а милионите които окрадиха да ги върнат на народа.
77
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кога беше покушението срещу АП и кой го организира? *** отговор той сам си го е организирал за да се героизира. Егати тъпите ченгета. При пожари всичко е ясно но тук трябва малко акъл. След Филчев и Петканов е много просто да се направи извода кой е над тях и дали той има сметка от внедряването на АП. Сега като се разбие Левинс, след Булинс, след това Армеец, след това Арианц и кой остава
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
78 - *** намек правиш - Огнеборците са юнаци. дими ли ти главата ?