Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой

Министър Цветанов: Работим по няколко версии
12 фев 2011 13:17,
186
Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой
Министър Цветанов. Снимка: Булфото

"Изяснено е как е поставено бомбата пред вестник „Галерия” и как е задействана", стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти.

"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че няма да посочи нито една хипотеза.

Още по темата

Преди часове пред Дарик обаче той посочи, че е възможно да са: криминален случай, конспиративен, терористичен – и към настоящия момент всички те са възможни.

Възможна е и хипотезата хора, близки до „Галерия”, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно", допълни МВР шефът.

По думите му са направени задълбочени изземвания на материали, свързани с взрива.

"Работим с пълна сила. Работим и за недопускането на подобни явления", отсече министърът.

Той бе категоричен, че е важно разкриването на престъплението да бъде качествено, а не нещо, което да не кореспондира с истината, за да бъде бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
9
 
! Отговори
аууу преди 13 години
Цецо-галоша днеска каза,че по времето на Костов имало най-много атентати.Ами да се сети какъв беше по него време опекуна му-точно мутра,която това работеше.
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Do 53Абе той и дявола е ангел....
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докъто тече интервюто с Цецко по Дарик в сайта излиза заглавие: "Роми разграбват бивше млекопреработвателно предприятие в Казанлък"20 полицай стоят и ги гледат безпомощно. Ами няма да ги бият я, нали са последния останал електорат на Герб!
52
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само Алексей! В сравнение с Боко и Цвъцко си е направо агънце:)
51
2
 
2
 
! Отговори
наблюдател - 27 преди 13 години
Сори мильо, но аз данъци от миналата година не плащам. Нямам намерение да го правя и в бъдеще докато мутрата-комунист и крадливата му шайка е на власт. А ще ме фанат за дедовия. От мен тия една стотинка повече няма да видят ако ще и на челна стойка да се изправят. Удоволствие е за мен, че няма да има за такива *** като тебе. Така че свиквай.
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"И според мен е по-голяма вероятността хора близки до тези от Галерия да са заложили бомбата - с цел привличане на вниманието към себе си, както и да се изкарат жертви."Хахаха .. че от няколко месеца вече те са в центъра на вниманието! От това накъде повече?Лъжете се лесно, и това позволи на политиците да ви изядат живота последните 21г.
49
7
 
2
 
! Отговори
Млад поет преди 13 години
Гоце кара тракторТрактор кара бомбиГоце пръст щом мръдне - трактор пръдне, бомба гръмнетрактор има си *** - двама весели другари, Янка и СерГейчотях е*бе ги как що свари - тракториста Алексейчо
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
46 - И ние така казвахме за заплахите за убийство на Боко и Цвъцко, но не ни повярваха:)
47
5
 
3
 
! Отговори
Napushen-Buhal преди 13 години
Взрив в най-лъжливия и жълт вестник не може да се организира от правителството. Ако искат могат по 1000 други начина да спрат скапания вестник и да му направят мръсно без никой да разбере. Първата глупост беше с фалшивите срс-та, сега това самовзривяване. И целта е само една: хората, които има мозък, колкото само да пазят равновсие веднага да тръгнат след стадото на овчаря Алексей Петров. Честито, агънца заспали!
46
4
 
3
 
! Отговори
Иван Петров преди 13 години
И според мен е по-голяма вероятността хора близки до тези от Галерия да са заложили бомбата - с цел привличане на вниманието към себе си, както и да се изкарат жертви.
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Борисов благодари на Станишев и ДПС за европейското поведение"Хихихихихи! Така е! Само, че неговото е ориенталско:)
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напушен си, ама вече и наркотиците отиват пак в КС:) Кво ша праите:)
43
1
 
10
 
! Отговори
Арлекино преди 13 години
Днес по БНТ журналистът Асен Недялков заяви, че за последната 1,5 година нищо в България не се е променило, а напротив, статуквото се втвърдява. Ставаше въпрос за огромните далавери и заменки на земи на тройната коалиция и за това, че ГЕРБ нехаят и са опънали чадър над една специална група от олигарси и височайши *** на правителството.
42
0
 
5
 
! Отговори
ГЛАДЕН преди 13 години
До тек все едно нищо.по СРС има много повече информация и пак нищо.Известно е от къде са изтекли.Известни са извършителите.Известно е времето и кой е говорил.Говорено е за най-долна корупция...И пак нищо.Цецко *** за зеле не става от тебе.така както обвини докторите във Горна Оряховица и накраая не ги осъдиха - тези мръсни убийци на деца.Така че и тук не ти вярваме...
41
2
 
5
 
! Отговори
фирма на ДПС преди 13 години
Цуци за теб сме подготвили нов апартамент. Той е едностаен и се намира на ул. ген. Столетов 21 в София. Апартаментът е обзаведен с кухня, баня и тоалетна, обезопасен е с решетки от всякъде и е под постоянна 24 охрана. Цената е повече от изгодна и както обикновено в твоите случаи се поема изцяло от данъкоплатците. Очакваме да се настаниш там възможно най-скоро.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Оставете хората да си вършат работата и стига сте намирали конспирация във всичко."Взрив в редакцията на най-критичният към правителството вестник не е нещо което да се отмине лесно.Особено когато е гарнирано с пропагандна вълна убеждаваща ни, че те сами са си взривили редакцията.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
27 - Верно ли е това дето си го писал:) Ами плащам само здравни:) И нема да видите и стотинка повече дори като косвено данъци - ДДС, Акцизи:)
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"ще съжаляваш и ще молиш за прошка - минаха времената когато данъците се заобикаляха.":) Че кога изобщо обикновеният човек е можел да укрие данъци?И преди и сега само "доверените" хора са можели да крият данъци.За съжаление и точно те би трябвало да плащат най-много!
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
34 е за 27 с любов:)
36
3
 
3
 
! Отговори
Napushen-Buhal преди 13 години
Като имаше арести и акции всяка седмица бяхте недоволни: Каква е тая полицейска държава?! Сега като има взривове пак сте недоволни: Каква е тая престъпност?! 20 години ни е*аха през гащите заради вас, сега изведнъж станахте много критични. Оставете хората да си вършат работата и стига сте намирали конспирация във всичко.