Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой

Министър Цветанов: Работим по няколко версии
12 фев 2011 13:17,
186
Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой
Министър Цветанов. Снимка: Булфото

"Изяснено е как е поставено бомбата пред вестник „Галерия” и как е задействана", стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти.

"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че няма да посочи нито една хипотеза.

Още по темата

Преди часове пред Дарик обаче той посочи, че е възможно да са: криминален случай, конспиративен, терористичен – и към настоящия момент всички те са възможни.

Възможна е и хипотезата хора, близки до „Галерия”, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно", допълни МВР шефът.

По думите му са направени задълбочени изземвания на материали, свързани с взрива.

"Работим с пълна сила. Работим и за недопускането на подобни явления", отсече министърът.

Той бе категоричен, че е важно разкриването на престъплението да бъде качествено, а не нещо, което да не кореспондира с истината, за да бъде бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Do 12ххаха черверния платен драскач не му пащат, щот няма кинти и ни напуска....Бай бай червена ***!
14
4
 
7
 
! Отговори
БАВНО преди 13 години
Ама тези от МВР чак днес ли разбраха че е сложена и взривена бомба.
13
0
 
6
 
! Отговори
HM преди 13 години
така ще е до изборите
12
6
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
И тъй като Тиквата и Пъпеша не желаят да подадат оставка и да си поемат отговорността аз реших да подам оставка като данъкоплатец.
11
7
 
18
 
! Отговори
Цуцко, Цуцкооо... преди 13 години
Вече никой не вярва на Цветанов, той е дискредитиран, многоимотен балкански тарикат и над каквито и версии да работи, винаги ще има съмнение за задкулисност и чиста корист.
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че как да не е ясно! Те дори сничка му сложили:))))))))
9
5
 
13
 
! Отговори
az преди 13 години
Аз не искам повече да ме управлява мутра-премиер с невърната партинйна книжка и криминално правителство от шестаци, крадци и алкохолици! ОСТАВКА на всички тикви!
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко каза, че от разкриването на този взрив ще зависи "оценката" му за Цецко.Както се каза, взрив е почти невъзможно да се изясни по обективни причини.Така, че накрая Боко ще намери повод да се отърве от ***.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че няма да посочи нито една хипотеза."Възможна е и хипотезата хора, близки до Галерия, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно", допълни МВР шефът."Хем няма да споделя хипотези, хем ще каже само една, дето му изнася! :)))Явно шизофренията е един от признаците за отявлената гейберастия!
6
1
 
7
 
! Отговори
2 преди 13 години
Ми то тия са най-позитивните новини :). Щото ако вземат да пускат другите - за поредното уморено бебе щото не приели майка му в болница, за поредното вдигане на цени и данъци, за нивото на безработицата, да трагичното ниво на здравеопазване и образование и т.н. ще вземеш да се запиташ аджеба това изобщо държава ли е и аз кво прая още тука и току виж вместо да си платиш поредния налог си инвестирал за билет до съседни нам страни. И тогава няма да има за крадени.
5
10
 
7
 
! Отговори
хгхй преди 13 години
ТОЗ МАЗНИЯ СЪС СВИНСКИТЕ УШИ ЗА *** ОЩЕ ЛИ ЩЕ НИ ЗАНИМАВА СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ИЗЦЕПКИ.ЧАЛГАР СМОТАН.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Той бе категоричен, че е важно разкриването на престъплението да бъде качествено, а не нещо, което да не кореспондира с истината, за да бъде бързо."За справка: делото "Октопод" , "убийците" от Горна Оряховица , битото семейство в Кърджали
3
3
 
8
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
Цуци ми то това кога и как ние, челите книжки го разрбахме още тогава. Даже знаем и с какво. Големият въпрос е кой :))) и това е твоя работа. Ама като ти гледам резултатите от 170 неразкрити убийства и тая бомба ще си остане в графана неразкрит извършител.
2
0
 
10
 
! Отговори
Ужас преди 13 години
Писна ми всяка втора новина да е за този взрив! Както и от срс-тата, така и тук няма нищо да разберем! Всеки гражданин си има своя версия за тая простотия с тоя взрив! Аз искам да попитам, защото още не сте пуснали новината за поредното брутално убийство пред дискотека снощи - *** убийци като са хванати - ще има ли по бързата процедура по 15-20 г. без право на обжалване, или няма да има?!?!? Това е важно за народа! Защото има много озверели ***! Сега да видим на колко ще бъдат осъдени!
1
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Възможна е и хипотезата хора, близки до Галерия, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно", допълни МВР шефът.Значи тази възможна хипотеза я споделяш, но още по-възможната хипотеза, че Боцето е наредило за бомбата, не щеш да я споделиш? А ,Цецо, палавнико?