Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой

Министър Цветанов: Работим по няколко версии
12 фев 2011 13:17,
186
Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой
Министър Цветанов. Снимка: Булфото

"Изяснено е как е поставено бомбата пред вестник „Галерия” и как е задействана", стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти.

"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че няма да посочи нито една хипотеза.

Още по темата

Преди часове пред Дарик обаче той посочи, че е възможно да са: криминален случай, конспиративен, терористичен – и към настоящия момент всички те са възможни.

Възможна е и хипотезата хора, близки до „Галерия”, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно", допълни МВР шефът.

По думите му са направени задълбочени изземвания на материали, свързани с взрива.

"Работим с пълна сила. Работим и за недопускането на подобни явления", отсече министърът.

Той бе категоричен, че е важно разкриването на престъплението да бъде качествено, а не нещо, което да не кореспондира с истината, за да бъде бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
1234 преди 13 години
Ами разбира се! Без даньци, няма заплати за правителство, за парламент, за екскурзии...
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде бе! така ли мислиш:))) Затова ли актуализираха бюджета защоо времената минаха:) Купувам си всичко директно от производител и без ДДС:)) Реви! Няма да даваме пари за хунта:)
33
5
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
***,по-***,най,***,Бъбъ и ЦъЦъ
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Eй *** като гледам снимката не може да се отрече, че на Цуци много му мяза да е зад решетки :))))
31
1
 
4
 
! Отговори
Той преди 13 години
Как кой ? Този, който държи контрабандата и няма интерес да влезем бързо в Шенген ! Той !Този, на когото Галерия бръкнаха отзад ... :) Той ! Или по-скоро те !!!Това, че Галерия сами са си сложили бомбата е твърде елементарно, но за елементарен народ като нашия е приемливо.
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
23 - Същото викат и Дянкова Люински, Дим Дуков и Цвъцко за Боцето! Дерзайте гей дружинка от Банкя:)
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То бива наглост и идиотщина, ама поведението на тоя минава всякакви граници.Махай се бе, Цецко никой не може да те търпи вече, включително и собствената ти партия, че я закопаваш жестоко.
28
5
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
ГЕЙБАРИСТ!
27
7
 
19
 
! Отговори
до наблюдател преди 13 години
"И тъй като Тиквата и Пъпеша не желаят да подадат оставка и да си поемат отговорността аз реших да подам оставка като данъкоплатец. "Ти не може да подадеш оставка като данъкоплатец, защото никой не те е назначил за такъв. Опитай само да не плащаш данъци и ще видиш какво ще ти се случи тогава, уверявам те че горещо ще съжаляваш и ще молиш за прошка - минаха времената когато данъците се заобикаляха.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като имат очертаващи се версии - нека ги споделят с нас във форума, за да им помогнем! Досега всеки път, когато бяха сигурни, се продънваха с гръм и трясък, дегенератите..
25
0
 
3
 
! Отговори
до 17 преди 13 години
Абе,човек,ти ходил ли си на училище?Кой те образова?
24
6
 
7
 
! Отговори
Napushen-Buhal преди 13 години
Абе, комунисти и селяни ***, днес няма ли да вадите картофи, ми сте седнали пак да обсъждате ГЕРБ? Видяхме ви колко можете, сега мълчете, защото сте смешни. Блъскайте минуси, папагали червени.
23
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Платени червени мижитуркиелеметарни сте... Точно 3-червенотивеници сте и създавате впечетление че сте малко.... Ай СерГей ва вика, че го сърбяло нещо... Доган не го посещавал.....
22
11
 
8
 
! Отговори
Гласоподавател преди 13 години
"Възможна е и хипотезата хора, близки до Галерия, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно"Не всичко е възможно, Цуци! Никога няма да бъде възможно ти да си изчистиш образа и да бъдеш отново ония Цветанов, който хората познават от първите ти дни във властта. Не е възможно също така ГЕРБ да излъже отново 1 600 000 души на следващите избори.
21
0
 
4
 
! Отговори
1234 преди 13 години
Абе то е ясно 4е никога няма да узнаеме истината , ами поне пестете персонала и парите на данькоплатеца!
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко вчера как си мереше мъжествеността:) Мислеше, че в залата са само Дим Дуком, Моника Дянкова Люински и Цвъцко:))))))))))
19
2
 
6
 
! Отговори
нервна преди 13 години
Цвъки,а да поработиш по вилнеещата ромска тълпа в Казанлък?! Дарик:Стотици роми разграбват бившето млекопреработвателно предприятие в Казанлък МаркелиНа мястото, където ромите с каруци, колелета и колички разграбват предприятието, има около 20 полицаи, които безсилно стоят и наблюдават ужасяващата гледка около час ромите са успели да демонтират около 300 м метална ограда и са нахлули в двора на предприятието, където са се качили върху ламаринените покриви и с чукове и брадви свалят всичко, което е от метал.На мястото на инцидента дойде и конна полиция, но безчинството на ромите продължава.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че няма да посочи нито една хипотеза."Противоречиш на Боко, а Цеци!Боцето нали ти каза, че са от Галерия, заедно с цялата опозиция:)
17
4
 
7
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
ВЗРИВНИЯ МАТЕРИАЛ Е ОТ ФАБРИКАТА В ЧЕПИНЦИ ТОВА ЯСНО-НЕЙЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ ДЕЛОТО ПРИКЛЮЧИ.ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЦВЕТАНОВ СЕ ПРАВИ НА КЛОУН.СТАВКАТА ЩЕ РЕШИ СЛУЧАЯ НО БУДА МУТРА БОРИСОВ НЕДАВА И КОСЪМ ДА ПАДНЕ ОТ СЦЕНАРИСТА ЦВЕТАНОВ.ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА ГЕРБ ПРОПОДА.И ДА СЕ РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ ОТТ СЛУЖБИТЕ ДОТИ.
16
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя е *** за село Сусурлево.Изяснил бил как е поставена бомбата...