Синът ни не е пияница, не е!

Родителите на Даниел се съмняват в данните на хасковската полиция
Обновена: 26 апр 2011 07:00 | 25 апр 2011 22:02,
621
Синът ни не е пияница, не е!
Днес в Симеоновград бяха погребани Яница Бойчева, Гошо Георгиев, Евгени Грозев и Красимир Марков. Снимка: БТА

„Синът ни не е пияница, както се опитват да го изкарат всички”. Това заявиха пред Dnes.bg родителите на Даниел Георгиев – 23-годишният младеж, убил две момичета и четири момчета с чужд автомобил в Симеоновград.

Те се съмняват в данните на хасковската полиция, според които синът им е седнал зад волана с 1,3 промила алкохол в кръвта.

Майката и бащата на момчето пристигнаха в късния следобед в Университетската болница „Свети Георги” в Пловдив видимо притеснени.

„В шок сме”, заяви през сълзи майката на Даниел. 

„Изказваме искрените си съболезнования на близките на загиналите, нищо не можем да кажем повече, оставете ни на мира”, бяха думите на бащата.

Още по темата
24 апр 2011 18:18
502
Двамата се поинтересуваха за състоянието на сина им. Лекарите обясниха, че Даниел продължава да е в кома и казаха, че жизнените му функции се поддържат изкуствено.

„Все още има опасност за живота на момчето”, бяха думите на дежурния лекар. След като чуха това и разбраха, че няма да бъдат допуснати вътре в отделението, двамата родители напуснаха спешния сектор.

От прокуратурата коментираха, че ако бъде доказана вината на шофьора, седнал пиян зад волана, той може да получи до 12 години затвор. 

„До 100 хиляди лева могат да получат родителите на загиналите младежи”, коментираха от Асоциацията на загиналите и пострадали при катастрофи. Кръвнината трябва да бъде присъдена от съда.

Междувременно стана ясно, че Окръжната прокуратура в Хасково е повдигнала обвинение срещу Живко Желев (19 г.) от Симеоновград, предоставил колата на баща си на Даниел Георгиев.

Той ще отговоря за това, че е предоставил автомобила на шофьор, употребил алкохол, като с това е причинена смърт, съобщи прокурорът в Окръжната прокуратура Павел Жеков.

Днес в Симеоновград бяха погребани Яница Бойчева, Гошо Георгиев, Евгени Грозев и Красимир Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


621
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Синът ни не е пияница, както се опитват да го изкарат всичкиЗа пияница не знам, но си е чистокръвен УБИЕЦ!!! Искам да лежи поне 15 год., да му дойде акъла, а и е да е за назидание на всички, които си мислят, че шофирането е игра на GTA или NFS...
222
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Нямам думи просто за тези деца. А пък за шофьора да не говоря. Мойте съболезнования на близките само те си знаят какво и е. Преди да седнете пияни в колите си се замислете малко повече.
221
2
 
5
 
! Отговори
до 385 преди 13 години
Ами аз съм от тези хора които тази част от населението не я броя за хора, а за допълнително гърло дърпащо данъците ми. Защото те освен да крадат и да чакат помощи друго не могат, за щастие кучето ми е по- умно от тях, дори то знае че трябва да се потруди за да яде.
220
1
 
3
 
! Отговори
Никола преди 13 години
Те май карат от 16 год даже да не е май от 14, но не сами. Мисля че е задължително да има възрастен с книжка до тях. Аз мисля че трябва найстина да осъдят и този дето му е дал колата че да се замислят хората занапред какво на кой дават.
219
0
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
пичове! В западна европа от 19 годишни карат коли. В САЩ също. Но съм сигурен че не е имало такава катастрофа. Няма нищо лошо младите хора да имат автомобил стига да имат акъл за това
218
2
 
11
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
абе тука има някаква конспирация. Не може човек който не е пияница да направи това. !00% младежите са тичали с 100 км/ч по тротоара къде Даниел паркирвал колата на приятеля си. връхлетяли го обърнали го с колата и след това се саморазмазали помитайки близкия стълб. И да не забравяме по между другото успяли и да го напият!!!!
217
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПИЯНДУРНИК И УБИЕЦ !!!
216
1
 
5
 
! Отговори
ДО 376 преди 13 години
До 376Абе има едни родители,които снасят деца по много и не искат най-доброто за тях,а само да им носят помощи,които ние плащаме.Но това е една друга тема.
215
2
 
4
 
! Отговори
Никола преди 13 години
Подкрепям Дедка.Според мен проблема е че се купуват коли за по 1000 лв на по 20 години че и повече. После се купуват и книжки за по 500 лв и родителите си мислят че са направили голямата работа. Да де ама като се качат тия деца на тия стари коли и като не могат да карат и става ............
214
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като стадо овце сте и после се чудите защо всички ви лъжат, ами как да не ви лъжат като вярвате на сляпо на всяка дума? Медиите пишат за да продават научете се колкото по- трагично звучи толкова по- добре за тях.
213
1
 
7
 
! Отговори
Ги преди 13 години
Кво пък толкова е станало???? И Максим Стависки кара пиян, убива човек, оставя едно момиче инвалид..... Ама не е помирисал затвора.Аз в нито един случай не оправдавам шофиране+алкохол+превишена скорост+невнимние.Всеки който убие човек независимо дали умишлено или не, да си понесе последствията! Просто много ми е интересна народопсихологията.То е ясно, че в правосъдието стандартът е двоен. По-лошото е, че и моралът на обществото е такъв.
212
1
 
16
 
! Отговори
Дедка преди 13 години
Какво значение има пил ли е или не?!? Убил е шестима души!!! Пил, не пил - няма как да поправи такова нещо и заслужава затвор! Това е нещо много сериозно... Дори да не е пил, това е много сериозно престъпление! В крайна сметка не се е забил в дърво, а е прекратил живота на цели шестима души!!
211
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А на теб кой ти каза с колко е карал, освен долу споменатите медии, чиято информация не е достоверна?
210
1
 
5
 
! Отговори
Лумпен преди 13 години
Разбира се, че момчето не е пияница. Дупките по пътя са виновни, че е карал в града с над 100 км/ч
209
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
имам предвид загиналите деца, какво означава в техния случай "каквото си направиш сам..."
208
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ама те всъщност не са направили нищо!!! защо им се случи това
207
3
 
7
 
! Отговори
Anonimen преди 13 години
Жоро ти май нямаш деца, моли се и да нямаш, защото няма родител който да не иска най- доброто за детето си. Родителят е за да подкрепя детето в трудни моменти и да му показва правилния път. Ако някой с твоето мислене е родител, то той е просто донор на генетичен материал, а не истински родител.
206
1
 
8
 
! Отговори
Присмехулник преди 13 години
Трагедията е голяма, но айде който е безгрешен да хвърля камъни, всички тук ли са света вода
205
8
 
3
 
! Отговори
жоро преди 13 години
Нямам думи! Ако този *** беше мой син, щеше да се моли да не напуска болницата, защото щях да им го върна много бързо там "кастриран и обезпаразитен". Що за нагли родители! Щях сам да му пръсна кратуната! УБИЕЦ! Поклон пред жертвите, мир на праха им.
204
5
 
4
 
! Отговори
До 366 iffaylo преди 13 години
Бог не е виновен, че не ги е опазил. Нали знаеш лафчето "Квото човек сам да направи, дори Бог не може да ти помогне", но все пак не е само Бог на този свят има и зла сила и това е дявола и точно на този ден Исус Христос е възкръснал и дявола е разярен, понеже е изубил битката и за това се случват такива неща по света. Това си е номер на дявола с който номер се опитва да обезсърчи.