Закопчаха двама перничани – скочили на полицаи

Скъсали пагона на единия униформен и строшили стъкло на патрулка
Обновена: 2 май 2011 12:35 | 2 май 2011 12:34,
53
Закопчаха двама перничани – скочили на полицаи
Снимка: Булфото

Двама перничани са задържани в Рила, след като нападнаха полицаи и трошиха автомобила им, съобщиха от областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Мъжете – на 28 и 30 години, пътували в автомобил, който е спрян на пътя Рила – Кочериново заради липса на винетка.

Докато полицаите пишели акт на 22-годишната шофьорка, двамата мъже излезли от колата и налетели на униформените.

Единият скъсал пагон на пишещия акта, а другият счупил предното стъкло на служебния им автомобил с дърво, обработено като бухалка.

Униформените задържали буйстващите и ги откарали в районното управление в Рила, където перничаните продължили да ругаят и дори заплашили полицаите с убийство.

Единият счупил с крак стъклото на една от входните врати на управлението.

Мъжете били във видимо нетрезво състояние, но отказали да бъдат тествани за употреба на алкохол и наркотици, уточняват от кюстендилската полиция.

Двамата перничани имат богат актив от престъпления – кражби, грабежи, изнасилвания на територията на Пернишка и Софийска област. Осъждани са.

Те ще останат в ареста за 72 часа с прокурорска мярка. Предстои да бъде поискана постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: нападение над полицай
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Полицая ще си зашие пагона и ще забрави, за него това е ежедневие. А съдът ще реши че полицаите са действали неправомерно, ще освободи двамата юнаци. А те утре като барнат *** или жена ти ще хленчиш и ще виеш по форума че полицията не работи. Но на никой няма да му дреме, включително на полицая със скъсания пагон ако чете. И ще е така докато не станем народ.
52
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дори на полицаят знам как са му скъсали пагона-заклещили са го на прозареца на патрулката и са го заплождали системно като са се набирали на пагоните му.
51
0
 
5
 
! Отговори
галактика преди 13 години
В кръга на шегата - ще има материал за поредната *Пълна лудница*, което не е лошо /но само в кръга на шегата/. А иначе - много отдавна живея в Перник. По принцип, по-старите поколения на града са достойни за поклон - армия от металурзи, миньори и машиностроители! За новото поколение предоставям думата на Вас с уговорката, че всичко характерно за него е може би характерно за младото поколение на цяла България. Е, дано не съм съм се позаблудила...
50
7
 
6
 
! Отговори
ДОПИТВАНЕ! преди 13 години
Мутра ли е ББ ? да + ; не -
49
1
 
2
 
! Отговори
жаго преди 13 години
1.едната възможност е да са наши кафяви жаговци, което си е нормално наше държане с полицията 2. За Перник са събрани затворници, леки жени и други и са ги наблъскали в общежития , там не е имало и село . Тъй че това генетично са си с престъпни наклонности.3. Хора каква Европа бе , ние сме освен *** , и изтрезвителя на Европа
48
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Тия полицай не са в час аз половин Перник познавам и само двама имат винетки а останалите им се смеят за тях това не важи.Е ако колата не е била с пернишка регистрация може полицайте да са се объркали.В България по е възможно зелен кон да срещнеш от колкото перничанин да изрядан на пътя.
47
0
 
7
 
! Отговори
Защитник на BG преди 13 години
Моля, нека някой, който знае, ми даде отговор на въпроса: "Ако това се случи в Германия, какво следва?" За България аз сам си знам какво ще последва - глоба от по 100лв. и за двамата и по живо, по здраво ще си отпътуват у Перник.
46
0
 
0
 
! Отговори
до 38 преди 13 години
Май и бутоните за запетайки, точки, "й" и тем подобни също са се скапали! Я си вземи една нова клавиатура!
45
1
 
5
 
! Отговори
пак аз преди 13 години
о, извинявайте - забравих, че в Бг е СРАМНО да спазваш правила. тук ако спазваш правила, си ШМАТКА. е ми защо в такъв случай се тръшкате, че полицията ви бие, а политиците ви крадат, лъжат и продават националния интерес за собствена изгода? и те карат по тая логика - "правилата са за балъците, ние сме тарикати". е ми честито - давете се в помията, която сами си забърквате, и не се оплаквайте. когато ВСИЧКИ са тарикати, идва голямото прецакване. щото все има по-голям тарикат от вас.
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
президенто че ги помилува нали е селски
43
5
 
13
 
! Отговори
пак аз преди 13 години
30, що па ВСЕКИ, който спират? мен като ме спрат, не излизам с бухалката да троша стъкла. казвам "добър ден" и питам за какво са ме спрели. 2 мин след това пожелавам "лека работа", те ми пожелават приятен ден" и си тръгвам. нападението над длъжностно лице е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. а когато длъжностното лице е от силова структура /като МВР/ може и да те утрепе. в Бг явно ТРЯБВА да се прибягва до убийства на нарушители - за да се сложи ред.
42
5
 
2
 
! Отговори
модератор преди 13 години
евалата така требва
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що ли си мисля, че после много са падали по стълбите в управлението.......
40
18
 
3
 
! Отговори
старшинка преди 13 години
Какво толко е станало куките всеки ден пребиват по някого.
39
1
 
15
 
! Отговори
не сам от Перник преди 13 години
Освобождението от турско робство заварва Перник като малко земеделско и скотовъдно селище с население около 1 000 човека, съставено от отделни махали Средна махала, Варош и Пешова махала, разположени по двата бряга на Струма и в подножието на старата крепост.
38
1
 
8
 
! Отговори
до 35 преди 13 години
егати историка не знаеш ли че перник пада последен под византииска власт - 31 год. след останалите български градове - има го във всички учебници по история и във всички трагедии от византииски поети!!!!! сори бутона за малка и главна буква се скапа!!!!!!
37
5
 
12
 
! Отговори
Ти я научи преди 13 години
***, Перник съществува още по времето на първото Българско царство или не си чувал за Кракра Пернишки? Не съм от перник.
36
3
 
19
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
"Мъжете били във видимо нетрезво състояние, но отказали да бъдат тествани за употреба на алкохол и наркотици...."Моля?!? И от кога в такива случаи подобни добитъци имат право на избор?
35
15
 
6
 
! Отговори
До 33 преди 13 години
По времето на турското робство перник не е съществувал приятелю,този град е създаден след като е построена мината....поне си научете историята пък после се бийте У гърдите!
34
3
 
4
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Ако не бяха перничани, щеше да е новина. Да не би да са студенти от пернишкото....хуниверситет?