Пияна дружинка замеря с камъни патрулка в Банско

Ругали и блъскали полицаите след забележка за шум
26 авг 2011 15:10,
66
Пияна дружинка замеря с камъни патрулка в Банско
Снимка: Булфото

Трима души са задържани заради нападение на полицаи в Банско, съобщиха от областната дирекция на МВР-Благоевград.

Мъжете са задържани, след като половин час след полунощ в полицията е получен сигнал за нарушаване на обществения ред и висока музика в двора на заведение в града.

Изпратеният на място автопатрул заварил подпийнала компания от 20 мъже. Полицаите опитали да ги убедят да намалят музиката, но в отговор получили ругатни и заплахи.

Някои от пияната дружинка не спрели дотам, а започнали да замерят полицейския автомобил с камъни.

Наложило се на мястото на инцидента да бъде изпратена група по охрана на обществения ред.

Пияните клиенти на механата обаче продължили да се държат арогантно и започнали да блъскат полицаите.

За 24 часа са задържани тримата най-агресивни мъже – всички от Банско. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Piianicite sa praznuvali Rojdenniat den na Fedoska, imenniat den na Ceca i porednata lenti4ka reznata ot vezir Boiko aiduk kalpazan.Policaite ot svoia strana dokarali kofa kamani i edna stra policeiska jigulka i sednali da porkat s pianicite i da praznuvat velikite pobedi dokato trima ot pianicite igraeli na zamerianka.kakvo tolkoz e stanalo? A Hitler4o kakto vinagi si napisva eseto i si go odobriva s pomosta na 30 nika sled koeto otiva pri batkoto v hrastite da go lashaka na zadna prashka.
63
3
 
1
 
! Отговори
Адолф не Хитлер преди 12 години
Какви полицаи са тия гашници и тия катаджии. Спират та и са държат като селски тарикати в тия училища дето учат не ги ли учат на морал и възпитание към гражданите.
62
0
 
0
 
! Отговори
ico преди 12 години
DO 51- vi.BRAVO.MNOGO TOCHNO
61
0
 
0
 
! Отговори
ico преди 12 години
Do 55-ti.tochno tyk Springfield, MO.USA ako ne izpulnish razporejdane na policai JALNA TI MAIKA.a ti mai mnogo filmi si gledal s HEGRI.Puk i moje. I DA SI POCHITATEL NA NEGURSKITE PATKI
60
0
 
3
 
! Отговори
местна преди 12 години
Стана нетърпимо да се живее в Банско,особено на ул.Пирин и в старинния квартал и то заради тези механи и чалгата,която се носи до среднощ.Не може да се спи,а полицията реагира рядко.Много от вас може би ще отвърнат,че така се печелят пари тука от заведенията и хотелите.Да,но не трябва да се пречи на останалите,които са дошли на почивка,не на разпивка.Има правила,до кога да звучи тая *** музика и колко силна да е.Не че някой ги спазва.
59
0
 
21
 
! Отговори
баба Вуна преди 12 години
Пияни селски ***...
58
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
51Пич НЕ ИСКАМ някакъв неграмотен милиционер да определя дневният ред в държавата!Сега разбра ли какво искат хората или трябва да ти го нарисувам??!Аман от индианци които по-далеч от селският мегдам не са стигнали.Светът е ДРУГ и много по-различен от този които виждате с кьоравите сиочи и ще го разберете като се събудите една сутрин бедни като църковни мишки.Не че сега не сте.
57
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на момчетата.Така се прави.Див селянин гласувал за Боко и смятащ че всичко му е позволено.
56
0
 
18
 
! Отговори
Гацко преди 12 години
Това, Банско е *** дивата селяния ! Там всеки *** се е взел за Джеймс Бонд !
55
0
 
8
 
! Отговори
Дидо преди 12 години
И какво, според теб там полицаите ги е страх така ли? Няма уважение към тях така ли? Там ти колко ти колко пъти си виждал да псуват полицай и то в курортно градче? Аз поне не съм! Ако визираш престрелки с уличните банди, са съвсем различни неща и се надявам да го знаеш! А по темата, това само в Бг може да се случи от Евро съюза
54
1
 
16
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
А ти до къде си ходил бе Оффф до тоалетната ли?
53
27
 
4
 
! Отговори
Оффф преди 12 години
Чета как било в другите държави, как било в Щатите, как само да посегнеш на полицай и те пуцали на място, а ? Разбира се, тези които ги пишат тези неща не за излизали от околията в която живеят. Как да им обясни човек, че точно в Щатите, полицаите рядко си разрешават арогантно поведение като нашите прасета, особено пък ако са в гето. Даже няма да успеят да си извадят пушкалата . Намалете филмите, идете, вижте, пък тогава коментирайте ...
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от трите най-дългото сещайсе!!!
51
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Драги ми господине, научете първо българския правопис за да пишете. Тогава може би ще спрете да пишете безумия.
50
2
 
15
 
! Отговори
gun преди 12 години
хитлер ви го каза на всички евала
49
8
 
35
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Сега много приказвате но когато полицията започне да работи както трябва какво правите,слушате какво ви говорят червените ***,а то е:" Б-я била полицейска държава" но тогава всички сте в защита на червената простотия,а сега какво говорите че това ако е в САЩ или другаде по света не може да стане,какво искате всъщност никой не може да разбере,ревете срещу лошото ревете и срещу доброто,бие не сте народ а *** нали така беше,сега ревете и срещу Бойко,а като се върнат болшевиките ще ревете пак.
48
3
 
33
 
! Отговори
! преди 12 години
ДЪРЖАВА, В КОЯТО СЕ ПОСЯГА НА ОРГАНИТЕ НА РЕДА - ЩЕ СТРАДА!
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицаят бил средство ... ти кой клас си завършил ?
46
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Силната държава има силни закони които се изпълняват, силна безкомпромисна и рестектираща полиция полиция, перфектна съдебна система. Какво имаме от това у нас?
45
0
 
14
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
до 43гомньо, заради такива като тебе устати дришльовци обществото ни е на тва дередже. Много знаеш много знаеш все. А не виждаш че не си нищо повече от *** дето ходи по стадионите за да се сбие с някой. Точно тва заслужават такива като тебе - бой до посиняване