Нови 5 коли бяха запалени в столичния квартал "Младост"

Почти 30 са опожарените автомобили в София за две седмици
Обновена: 2 дек 2011 08:42 | 2 дек 2011 08:36, Елка Василева
173
Нови 5 коли бяха запалени в столичния квартал "Младост"
Снимка: Булфото

Пет коли са били запалени в столичния квартал "Младост" снощи. Единият автомобил е изгорял в "Младост-2" около 21 ч., а другите четири - в "Младост-1" след полунощ.

Всичките са били паркирани пред жилищни блокове.

Още по темата

Пожарникарите са загасили огъня, но колите са много пострадали.

Полицията обяви преди ден, че основните версии, по които работи за палежите, е инцидентите да са предизвикани от човек с психически отклонения или да са в резултат на война между застрахователи. Все още не са задържани извършителите.

Само за две седмици в София са опожарени почти 30 автомобила. От МВР апелират, ако хората имат информация или са свидетели на някои от палежите, да се обадят в най-близкото поделение на полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: палежи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От МВР апелират, ако хората имат информация или са свидетели на някои от палежите, да се обадят в най-близкото поделение на полицията.Нали има разузнавачи, патрули, кучета хранят в кучкарника уж следи търсят ?! Да си оставят дебитните карти на мен и аз 5 дни няма да спя заедно с още 10 човека и ще заловим извършителя ! Ама така той да взема пари, пък аз да му ПОДАВАМ сигнали нещо не ме радва, само по американските филми съм го гледал 'клошар видял заподозрения и се обажда на ФБР' ;))
131
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ако палнат някоя кола в Изток сигурно половината жандармерия ще се исипе да охранява нощем.
130
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
71 криминални регистрации и осем присъди има единият задържан за убийството на 67-годишната жена в столицата02 декември 2011 | 10:50 | Агенция "Фокус"
129
0
 
5
 
! Отговори
до 123 преди 12 години
Ако е заради застраховките - това заначи че застрахователи си правят мръсно един на друг - другия да плаща щети. Само че не ми се вярва. Преди време масово режеха гуми на по 10 коли на вечер... явно вече са на "горно ниво"
128
1
 
9
 
! Отговори
121212 преди 12 години
МВР....безпомощно, неефективно...ЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
127
2
 
7
 
! Отговори
Иван преди 12 години
А примерно ако бяхме Българи ,ето в софия колко таксита има по стоянките които стоят с часове,ми да направят една хайка и да го хванат,при ПТП ако удариш такси введнага идват още 5 поне,Е ми сега да се покажат че са Българи и да окажат съдействие.
126
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След 17 часа и кварталните, който обикновено дебнат да спрат някоя кола за да изкарат десетина лева изчезват от Младост.
125
2
 
4
 
! Отговори
до 123 преди 12 години
Пич, маймунката преди да лапне ореха - първо си го мери дали ще мине от "другия край" Като не можеш да си позволиш застраховка - значи не можеш да си позовлиш кола! Ако пунктовете за ГТП си вършат работата - половината брички (някои изглеждащи доста лъснати) ще трябва да поемат към "Стомана" Перник. Много е лесно да купиш кола, особенно употребявана, но никой не мисли преди това колко е каското, колко струват гумите, че поне 5% от цената и ще ги оставяш годишно по сервизи и авточасти.
124
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицаите що не опитат да обяснят колко много работят на собствениците на запалените коли? За месец над 30 запалени коли - и няма задържан, дали ако запалят колата на Цуци ще е така? Полицаите да не се правят на ощипани моми - ей заради тоя двоен стандарт хората не ги обичат. На хора близки до властта им намират колите (дори и в чужбина да са изнесени) за 48 часа, ама народа вълци го яли. После се сърдят че не ги "оценяваме"
123
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Ако е заради застраховките човек като няма пари с какво да я направи тази застраховка. Па камоли след като му я запалят .Човек едвам е събрал някой лев да си купи кола да му върши работа па камоли каско.Според вас кое е по важно да направиш каско или да си платиш гражданската която с всеки изминал ден гледат как да и дигнат цената и евентоално ако ти останат пари може и да направиш каско.
122
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой се *** с полицията, че не може да го хване
121
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изобщо не е трудно да се разберат мотивите и да се хванат извършителите. Проверява се дали всички коли са застраховани или не са. После се разследва дали са били паркирани законно. Слагат се няколко инфрачервени камери между етажите на жилищни блокове в Младост, които да са насочени към паркираните автомобили. Утрояват се полицейските патрули и паспортни проверки на случайни граждани в часовия диапазон, в който са извършени палежите. Има хиляди начини да се овладее положението.
120
6
 
4
 
! Отговори
АЙДЕ ,НАШТЕ...... преди 12 години
...ДНЕСКА ПАЛИМЕ КОЛИТЕ --УТРЕ ТРАКТОРИТЕ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ НА ПАРТИЯТА....!НЕМА СТРАШНО......*** ИМАТ ПАРИ!!!!!....ЧЕ СИ КУПАТ НОВИ НА ЛИЗИНГ---НАРОДА ДАВА..........ХА,ХА,ХААААА....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
119
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един път ме спряха на орион че съм бил говорел по телефона докато шофирам на сточна гара. Вижте горките полицай колко са ме преследвали за 10 кинта.
118
2
 
22
 
! Отговори
Къде е държавата? преди 12 години
Хора ! Не плащаите КАСКО на МУТРИТЕ ай сиктир ! Тези случаи са най-обикновено застрахователно изнудване и сплашване на обикновените хора! какво чака МВР и не ревизира всички застрахователи?!
117
0
 
9
 
! Отговори
Муки преди 12 години
Ако статийте бяха малко по-подробни, може би и коментарите под тях ще са по-смислени?! На последните пет коли и модела не е споменат. Имат ли каско и ако да, къде? Защо някое раследващо журналистче още не проверило имали ли платени паркинги в района? И т.н. и т.н.............
116
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За Киро *** пратиха жандармерията. На митинга на синдикатите също да пазят депутатите. Защо сега не изпратят стотина жандармеристи из Младост? Май забравих, че те не пазят обикновените граждани и тяхното имушество.
115
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извинете, но полицайте имат много работа да хващат престъпници с незапалени фарове или с телефон докато шофира. Вижте колко такива хващат на ден, а пък вие казвате че не си вършат работата.
114
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МНОГО КОФТИ УДАР ПО БОЙКО И ЦЕЦО,СКОРО МОЖЕ ДА ЗАПОЧНАТ И КЪЩИ ДА ПАЛЯТ,ГЛУПОСТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА БАНДИТСКА БАНДА КРАЙ НЯМА,СЕГА СУБСИДИИТЕ НА БСП ДА СЕ ДАДЪТ ЗА АВТОМОБИЛИ НА ПОСТРАДАЛИТЕ
113
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точно така!!!!!!!!!!!!!!!!!