Трима арестувани след бясно преследване в София

Полицията разби престъпна група за източване на банкови карти
Обновена: 21 мар 2012 14:52 | 21 мар 2012 12:03,
38
Трима арестувани след бясно преследване в София
Трима души са арестувани. Снимка: архив Булфото

Полицията е задържала организирана престъпна група за източване на банкови карти.

Около 17,30 часа вчера автопатрул на СОД-СДВР засякъл автомобил “Форд Фокус“, в който се движели заподозрените по бул. “Цариградско шосе“. Автопатрулът застигнал колата и я спрял за проверка.

В нея се возели четирима души. Водачът предоставил документите си за проверка, но отказал да се подчини на заповедта да изгаси двигателя и изведнъж потеглил с мръсна газ.

Започнало преследване из улиците на кв. „Изток”, в което се включили няколко автопатрула.

След десетина минути на ул. „Хемус” колата на бегълците била засечена и спряна принудително.

Трима от возещите се в нея били задържани, а шофьорът успял да избяга като изхвърлил на земята 7-8 пластики, пригодени за фалшифициране на банкови карти.

Документите за самоличност, които представил се оказали фалшиви – с негова снимка, но с чужди данни. И тримата задържани са известни на полицията.

Единият – 30-годишен мъж от Велинград е осъждан във Франция за фалшифициране и използване на дебитни и кредитни карти и е регистриран за същото престъпление в Испания.

Другите двама – 26-годишен мъж от Сопот е известен за притежание на наркотици, изнасилване и кражба, а 30-годишният И.Я. е регистриран за нанасяне на средна телесна повреда.

Тримата са задържани в полицията за 24 часа. Издирването на шофьора продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Селски тарикати...Е как да се оправи България с подобна ***! Европейците на тяхната възраст гледат да учат, да се развиват...тези все по тънката лайсна, да си купят Мерцедес и да чукат *** от село.....Матр'ял няма, мат'рял...
12
0
 
4
 
! Отговори
noment преди 12 години
...от Велинград ... за фалшифициране и използване на дебитни и кредитни карти...Другите двама 26-годишен мъж от Сопот е известен за притежание на наркотици, изнасилване и кражба...
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде сега господата полицаи да потрошат *** в управлението, дори и някой от тах да умре не е проблем, никой няма да плаче за подобни ***!
10
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Полицията,сега да видим какви ще ги свърши Съда....
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За такива Народен Съд.Пускат ги на десетина потърпевши ,а Полицайте само трябва да пазят ,да не избягат.Ефекта е 100% гарантиран
8
6
 
34
 
! Отговори
Тодор Живков преди 12 години
И нито един от София, мама ви *** ***. Как ми е едно такова мъчно за БеленеА на Вас?
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами Европа дава пари само за интеграция на ***. Няма с какво да си построим затвори. И понеже в тези дето имаме няма места ,всички престъпници си щъкат свободни. Признават , договарят се и готово най- много условна...Извън темата обаче Франция , Германия , Великобритания са готови да плащат ,ако построим европейски затвори и приемем техни затворници. Има начин да спечели нашата бедна страна. Само трябва да докаже ,че има добри затвори и закони.
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма работа и стават престъпници.Едно време имаше работа и престъпниците бяха единични случаи.Когато си млад и не виждаш за напред как ще се реализираш е ужасно.Още по-лошо е ,че стават плячка на закоравели престъпници,които ги използват.Няма кой да повярва,че крадат сами с пластиткте за карти.Някой ги използва за мизерни пари си слагат главата в торбата.
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И естествено си щъкат на свобода. Лелеее - фалшификации, кражби, побой, изнасилване, наркотици??? Какво въобще правят тези хора на улицата?! Пази ни родната полиция, няма що!
4
0
 
27
 
! Отговори
gadove преди 12 години
Естествено, че съдебното им минало е богато... и хич не им дреме дали ще те убият или оберат! Баг да ни пази от такива изчадия на АДА !
3
0
 
26
 
! Отговори
Bg Komitet преди 12 години
спокойно, ще ги пуснат довечера. само да попълнят картона с регистрацията да не им липсва някакво провинение в биографията.
2
1
 
2
 
! Отговори
lulu преди 12 години
samo na men li ne mi izliza polovinata statiq ot snimkata?
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Статия достойна за сценарии за холивудска боза ...2 -реда новина .... 100 реда художествена измислица...