Полицията хвана двама за атаката срещу автобуса в София

Ромите били пияни, раздразнили се от забележки на пътуващи
Обновена: 26 юни 2012 14:46 | 26 юни 2012 14:16, Красимир Ангелов
99
Полицията хвана двама за атаката срещу автобуса в София
За нападението над автобуса са задържани двама мъже. Снимка: Булфото

Двама пияни мъже са задържани за вчерашната вандалска проява, след която бе изпочупен автобус по линия №1 на столичния градски транспорт, съобщават от МВР.

Мъжете са криминално проявени и са в основата на скандала, разразил се в автобуса, отбелязват от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Инцидентът възникнал, след като от спирка в Панчарево се качват група роми от пет- шест души, употребили алкохол, които започват да буйстват.

В автобуса е имало почти само възрастни хора и няколко млади момичета, съобщи пред "Фокус" Чавдар Васински, технически директор на фирма "Карат С", която изпълнява курса по линията.

По-голямата част от групата слиза на "Горубляне", като в автобуса са останали двама мъже, видимо най-пияните от групата. Те продължили да буйстват в автобуса, като започнали да удрят по прозорците, по седалките и по тръбите.

Тогава се намесили няколко млади мъже, които направили забележка на пияните роми, като в крайна сметка се стигнало до бой между двете групи.

Още по темата

Хулиганите били свалени от автобуса на спирка на "Цариградско шосе", като при потеглянето на превозното средство те започнали да го замерят с камъни. След атаката те изчакали спокойно на спирката следващата кола по същата линия.

Шофьорът на автобуса подал сигнал в полицията, като минути по-късно полицаи от Седмо РПУ са ги задържали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
30
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Тук където живея в момента в всеки автобус има по 6 камери вътре и една отвън. Както и в автобусите има паник бутон и при натискането му се включват камерите към полицията... Преди 6 години са натоварили всички нашенски и румънски *** на самолетите с доживотен черен печат. А нашите скапани политици и пари и помощи им раздават даже...
49
1
 
7
 
! Отговори
Аноннимен преди 12 години
Засега Народните Милиции на комунизЪма плашат само ***, но това са само тренировки към основния им спектакъл....
48
1
 
17
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
Едно здраво кокълче не трябва да им остане на тия.
47
1
 
14
 
! Отговори
! преди 12 години
Превозното средство да не тръгва, докато не злязат безбилетните малцинства и в това да помагат всичките пътници. Време е да се събудим- живота на човек не е 500 години, а децата и възрастните ни роднини няма как да взимат нещата в своите ръце. Отговорни сме ние, сегашното поколение- млади хора, хора на средна възраст, време е да се активизираме и да си искаме правата и живота!
46
5
 
4
 
! Отговори
i have a dream преди 12 години
Коалиция Герб-Националисти (основно ВМРО) е моята мечта за бъдещ парламент. Нека едните да строят магистрали, пречиствателни станции и прочие, а националистите да работят по *** въпрос и монополите. Ние в нашият род така сме се разпределили вече-едни за Герб/други за ВМРО. Ни един глас за про-*** партии като ДПС и БСП, СДС или Костов. Кой предложи вдигането на *** надбавки (пардон детските) от 35лв. на 5олв. С. Станишев..Тоест БСП е про-*** партия и анти-пенсионерска...
45
1
 
22
 
! Отговори
Пускайте ги преди 12 години
Не ги исрам как може да ги задържат това е дискриминация.Нека хелзенския комитет излезе със становище незабавно и да им наеме адвокати или пък вече са го направили.
44
1
 
27
 
! Отговори
klaus преди 12 години
Какви роми, бе?!? Мръсни гадни миризливи ***! Предостатъчно материал за *** и асфалт!
43
16
 
4
 
! Отговори
Европеец преди 12 години
А защо ги дразните ромите. Вие изчезващият етнос/българи/ нямате основание по никакъв повод да им противостоите. Правилното решение е на следващата спирка слизате и продължавате пеш или с такси.
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
едните горе-долу успяха да си свършат работата - заловиха ги. сега остава да видим великите дейци на Темида какво ще отсъдят... и до колкото си спомням обедната новина за рецидивиста бюлент който уби 12 годишна на пешеходна пътека -> ние ще плащаме стъклата!
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
SEGA TIQ DVAMATA DA SI ZARABOTQT S4UPENOTO OT TQH ,HORA NE VI LI OMRAZNA VE4E *** DA SEDQT NA NASH GRAB I DA SME IM DLAJNI VSE ZA NESHTO ???????????????/DO KOGA ???????????RAZBIRAM 4E OT PARTIQ GERB GI GALQT S PERO NO DO KOGA?????????PO SOCIALNI PROGRAMI I NEZNAM SI KAKVO POLU4AVAT NAD EDIN MILIARD NA GODINA A BG MAIKITE EDVAM KRETAT S TOVA KOETO IM SE DAVA ZA BALGAR4ETATA,ZASHTOTO *** NE SA BALGARI
40
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се казват роми, а *** или ***. КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ *** ЖУРНАЛИСТИЧЕТА!??!?!??!
39
1
 
22
 
! Отговори
Интегратор от РБ преди 12 години
Да се създадат редовни линии с автобуси само за любимите на политиците РОМИ, но без стъкла и с ауспуси влизащи в кабината. Да пътуват безплатно. Пътят ще бъде около 20-30 мин. Така се спестява газ "Циклон" и интеграцията излиза много евтино и успешно! Част от парите за стерилизация на кучетата да се пранасочат за подобни цели!
38
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** са новите терористи - да ги съди спецсъда за назидание защото чупят,бият ,убиват ,изнасилват,крадат и вилнеят на воля,спрете ги!
37
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ох, знам си, че ще ги пуснат, ама поне се надявам, че преди това здраво са ги отупали в районното. Че той *** само от това разбира. От бой, а ако не стане с бой, значи трябва многоооо бой! Докато разбере.
36
1
 
26
 
! Отговори
Гниди гнусни ! преди 12 години
Тези *** заслужават мъчителна смърт !
35
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бих ги прибрал в едно мазе,почупил от бой една седмица и после ще ги изхвърля на границата между България и Турция.Да се молят да не е на границата между България и Украйна.Морската имам предвид.Така правят в Мексико гледах по дискавъри.Та ние като верни съюзници на САЩ не е зле да се поучим от мексиканците.
34
7
 
13
 
! Отговори
Chiko преди 12 години
За повече от 3 години, комунистите от герб не предприеха нищо за да променят това законодателство. Такъв бандитизъм и разсипия не е било при никое управление през последните 22 г.
33
1
 
32
 
! Отговори
едно време на изток преди 12 години
До младите мъже от автобуса: Момчета,колегата по-долу го е казал-малко сте ги били! Бие се не докато почне да реве,щото те почват веднага и реват все едно ги колят! Помня ги от моята младост,когато поводът за бой беше появата им извън ***'алата. Те и не смееха да излизат де,но някой се престрашаваха. И не повтаряха...
32
3
 
29
 
! Отговори
АЗ ГЯУРЪТ преди 12 години
АЗ МИСЛЯ, ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ЗАЛОВЕН, А ТОВА Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ! ВСЕ ПАК ТОВА СА НАЙ-ВЕРНИТЕ ГЛАДОПОДАВАТЕЛИ НАЛИ ?
31
1
 
17
 
! Отговори
..? преди 12 години
СЪЩИТЕ СА БИЛИ С................. "БИЛЕТИ"......?