Полицията хвана двама за атаката срещу автобуса в София

Ромите били пияни, раздразнили се от забележки на пътуващи
Обновена: 26 юни 2012 14:46 | 26 юни 2012 14:16, Красимир Ангелов
99
Полицията хвана двама за атаката срещу автобуса в София
За нападението над автобуса са задържани двама мъже. Снимка: Булфото

Двама пияни мъже са задържани за вчерашната вандалска проява, след която бе изпочупен автобус по линия №1 на столичния градски транспорт, съобщават от МВР.

Мъжете са криминално проявени и са в основата на скандала, разразил се в автобуса, отбелязват от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Инцидентът възникнал, след като от спирка в Панчарево се качват група роми от пет- шест души, употребили алкохол, които започват да буйстват.

В автобуса е имало почти само възрастни хора и няколко млади момичета, съобщи пред "Фокус" Чавдар Васински, технически директор на фирма "Карат С", която изпълнява курса по линията.

По-голямата част от групата слиза на "Горубляне", като в автобуса са останали двама мъже, видимо най-пияните от групата. Те продължили да буйстват в автобуса, като започнали да удрят по прозорците, по седалките и по тръбите.

Тогава се намесили няколко млади мъже, които направили забележка на пияните роми, като в крайна сметка се стигнало до бой между двете групи.

Още по темата

Хулиганите били свалени от автобуса на спирка на "Цариградско шосе", като при потеглянето на превозното средство те започнали да го замерят с камъни. След атаката те изчакали спокойно на спирката следващата кола по същата линия.

Шофьорът на автобуса подал сигнал в полицията, като минути по-късно полицаи от Седмо РПУ са ги задържали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
19
 
! Отговори
Granatomet преди 12 години
Да се сложат в автобусите табели:НЕ ДРАЗНИ ЖИВОТНИТЕ!
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да ги арестуват повторно! Тоя път с отряда по задържания на БОП-а, доколкото ги познавам, ще ги пържат по 2 цикъла с "Тейзър"-а и още 10 минути само викове ще кънтят в коридора :) Излизат нови хора :)
28
1
 
29
 
! Отговори
ядосан преди 12 години
Сега бой, бой, бой и 30 дена обществено полезен труд, като им се удържи за щетите. Отделно возещите се в автобуса да подадат в съда иск за морален тормоз. И пак бой, бой, бой и общесвтено полезен труд докато изплатят сумите.
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Транспортните фирми не са заинтересовани от никакъв ред в автобусите си, освен да вдигат цените на билетите в грозните си автобуси. На контрол подлежат само обикновените граждани, а такива *** като тия се возят с предимство и никой не смее да им каже нищо.
26
2
 
21
 
! Отговори
Rad преди 12 години
Повсеместен *** терор навсякъде. Това ще е дереджето винаги докато управляват комунисти и бивши милиционери-беззаконие е анархия. Срам ме е да живея в такава държава.
25
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде сега от Български Хелзингски Комитет да заклеймят отношението на полицията към арестуваните, полицията на съд в Страсбург!!!
24
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да ама като пукне ще те съдят като за Човек
23
2
 
43
 
! Отговори
иво преди 12 години
Аз наистина съм изумен , че тази държав не може да се справи не само с интеграцията на *** , но и с техният терор.Добре е , че в автобуса е имало и млади мъже, но ако е нямало. И доли е тяхна работа да се бият с пиани ***? Може ли държавата да ни осигури нужната сигурност и/или/ справедливост. Как се допускат пътници без билет? Как се качват пиани пътници в автобуса.? Защо преманаха Строителните войски в които държавата създаваше трудови навици в ***?Повече въпроси , но малко
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква е приликата между *** и куршум? ....леко потрепване на показалеца...
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще има ли сега пребити сиани или няма да има? Това е въпроса!
20
2
 
47
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Като са криминално проявени какво правят в автобус, а не са където трябва?Все по-лошо ще става с *** ...
19
4
 
34
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 12 години
ПАК ЛИ ПРОБЛЕМИ,ПАК САМО *** РАБОТИ,МАЙ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА ПОВЕЧЕ ГИ СЛАГАХА НА МЯСТО ,СЕГА ВСИЧКИ НОВИНИ ЗАПОЧВАТ С МАЛЦИНСТВАТА,А ТЕ МАЙ СА МНОЗИНСТВО ВЕЧЕ,НЕ СЕ НАУЧИХА И ПРЕЗЕРВАТИВИ ДА ПОЛЗВАТ,МИЗЕРНИЦИ
18
2
 
21
 
! Отговори
krasi преди 12 години
Повече затвори, а който остане отвън - да се интегрира, но не на всяка цена.
17
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България се нуждае не толкова от нови магистрали, колкото от Трудово-възпитателни общежития (ТВО). Възпитание чрез принудителен труд - това е решението.
16
2
 
51
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Просто "младите мъже", които са се сбили с ***, са били твърде меки, очевидно. Ако ги бяха напердашили качествено, това нямаше да се случи.***, събори ли се на земята, се млати с ритници, докато не спре да мърда - това е. Милост за тая чума не трябва да има. Ако им бяха изпочупили мръсните лапи, нямаше да могат да хвърлят камъни.
15
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с това РОМИ , *** или *** те са си такива .кой го измисли това да се наричат роми . ***
14
2
 
30
 
! Отговори
мак преди 12 години
Да ги осъдят за хулиганство и причинени щети. Но по-вероятно е, че ще ги пуснат. *** са над закона, затова нито работят, нито плащат сметките, нито носят отговорност за престъпленията си. Има ли друга държава по-безсилна пред тази напаст, от България?
13
1
 
26
 
! Отговори
от 5-6 само 2-ма, що преди 12 години
МИ ДРУГИТЕ КЪДЕ СА, ЩО НЕ СА В АРЕСТА, А, АМИ АКО ТИЯ МОМИЧЕТА БЯХА ДЪЩЕРИ ТЕ ВИ, КВО ПРАВИМ, КВО ВЪЗРАСНИТЕ ХОРИЦА ЛИ ЩЕ ГИ ЗАЩИТЯТ, ЩО НЕ ГИ РАЗПИТАХТЕ КОИ СА ДРУГИТЕ И НЕ ИМ ПОВДИГНЕТЕ ОБВИНЕНИЯ НА ВСИЧКИ И СТИГА С ТОВА ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО КАТО ИМА ПОВРЕДЕНА СОБСТВЕНОСТ И ПОСТРАДАЛИ, И СТИГА С ТИЯ ПРОБАЦИИ И АДМИНИСТРАТИВНИ ГЛОБИ, СЛЕД КАТО СА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ - ЕФЕКТИВНО ПРАВОСЪДИЕ, И ОЩЕ НЕЩО ЕДВА ЛИ Е ВЪЗНИКНАЛ КОНФЛИКТА ЩОТО СА БИЛИ САМО ПИЯНИ, АЙ ПОМИСЛЕТЕ СИ ЩОТО ИМА ОЩЕ ТРИ МОМЕНТА
12
2
 
46
 
! Отговори
osata преди 12 години
В статиите се отразяват само повредите по автобуса, но няма нито дума за това какво са преживели пътуващите, докато пияните *** са безчинствали вътре в него. Учудвам се на търпимостта на останалите пътуващи - ако аз бях в автобуса по време на този инцидент, щях да пожелая да сляза още в първите минути и да изискам транспортната фирма да ми възстанови цената на билета. Защото за безчинствата на *** в автобусите се знае прекрасно, но... не се предприемат никакви мерки.
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"В автобуса е имало почти само възрастни хора и няколко млади момичета...""Тогава се намесили няколко млади мъже..."---------------------------Последно? Хайде драскачът и редакторчето да напишат една истинска новина, свързана от начало до край, без двусмислици и измислици, за да си заслужат надника.