Германец е жертвата на убийството в Бургас

Той е намерен с множество прободни рани
Обновена: 29 авг 2012 14:55 | 29 авг 2012 10:50,
253
Германец е жертвата на убийството в Бургас
Извършва се оглед на мястото на жестокото убийство. Снимка: БТА

48-годишен немски гражданин е жертвата на убийството в района на крайбрежната, съобщиха от полицията.

Органите на реда са установили и мястото, на което е пребивавал в Бургас. Трупът  е бил открит около 2.50 часа тази сутрин на крайбрежната алея между заведенията "Тропикана" и "Морски бриз", разположени в района под паметника Пантеон.

Още по темата

В момента на тялото се прави аутопсия в катедра "Съдебна медицина" – Бургас. Мъжът е бил открит с множество прободни рани, точният им брой все още се конкретизира. Предстои да се разбере и какво е оръжието на убийството.

По информация на bTV мъжът е бил наръган 15 пъти.

Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОД на МВР - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още по темата: Бургасубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
5
 
! Отговори
До 165 преди 11 години
А така наречените власите с какви корени са бе, льольо? Каква е историята на южната, източната и западната част на днешната румънска държава? На кой език са говорели там допреди век и половина?
149
2
 
4
 
! Отговори
До 152 преди 11 години
Чети повече. Не ти препоръчвам книгите на български историци, макар че и сред тях тук-там има по някой компетентен. Чети трудовете на чуждите историци, за да научиш верни неща за историята на България и българите.Всеки западноевропейски историк ще ти каже, че трите най-стари народа на Балканите са: албанци, българи, сърби. Всичко друго е бошлаф, създадено по изкуствен начин в даден исторически период.Относно различните говори - така е по цял свят. Чети трудове по науката диалектология.
148
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АНТИ-БЪЛГАРСКИТЕ ***-ПРОВОКАТОРИ СА ДОСТА АКТИВНИ ТУК ! ***,ЗЛОБАТА ВИ КОЯТО ПЛЮВАТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПАК ПРИ ВАС,КАКТО ИСТОРИЯТА МНОГОКРАТНО ГО Е ДОКАЗАЛА ! КОЛКОТО И ДА ВИ Е ЯД-БЪЛГАРИЯ Е ПРЕЖИВЯЛА ДОСТА МРАЧНИ ГОДИНИ И ВСЕ ОЩЕ Я ИМА - И ВИНАГИ ЩЕ Я ИМА,ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС !
147
5
 
1
 
! Отговори
до 161 преди 11 години
В Русе сме с влашки корени!
146
5
 
1
 
! Отговори
до 161 преди 11 години
Много скоро ще има дела срещу България във Страсбург поради непризнаването на румънското малцинство у нас. Онези *** - банатските българи как са признати като малцинство в Румъния?
145
5
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ ДО 137 преди 11 години
АДИ БЕ РАЗБИРАЧО ПО НЕМСКИ , ОТГОВОРИ НА КОМЕНТАР 144 ! Намери умишлено допуснатите от мен грешки ! Нали си голям разбирач и на всичко правиш критики ! Що се скри ?! И да ровиш в граматиката нищо няма да откриеш, това да не ти е елементарното дер Вег или ден Вег ,това дето съм ти го написал е за по-умни !
144
3
 
4
 
! Отговори
до 160 преди 11 години
Хайде пак БКП виновни, хубаво ако не беше 9 септември 44-та сега нямаше да има държава на име БЪЛГАРИЯ!!!! Всяко едно дръвче в БГ горите е засадено по времето на БКП!
143
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
152-мечтай си безродник жалък,*** и *** си!Смея се от сърце на такива клоуни!!! Радвам се,че злобата ти ще те убие!
142
5
 
2
 
! Отговори
Гурбетчията /140/, преди 11 години
ходил ли е изобщо в Турция и има ли представа какво е дереджето на повечето от изселниците там?Разбира се, че ще остават в Турция,докато вземат пенсии - докато има американска помощ,пенсиите ще са добри /поне за онзи, който се е уредил на работа/.Но защо повечето от родените тук не могат да свикнат с живота там?Българите, родени в Турция,си имат там бизнес.Не ми е известно някой да е изпаднал до просешка тояга.Близките им са там.Допреди 9 септ.1944г. са се връщали в Бг, а после - да не са луди?
141
2
 
7
 
! Отговори
лек преди 11 години
ко става тука ве,лица и маняци.Вече ме е шубе да си покажа носа навън;(да не ме нацепи и мен някоя урудлива Бургаска батка,както и някой *** пришълец от слиен или джамбол
140
5
 
1
 
! Отговори
до 155 преди 11 години
Да, и Танганайка е българска земя, и луната, че и Марс!
139
2
 
2
 
! Отговори
до 149 преди 11 години
Хахахаха!Май раздвоение на личността получи, гури? Сам ли се четкаш и по форумите сега, иначе знаем за малкото ти дюнер-кебапче, че сам го смазваш ;)А и ако за теб това е "сложна задача по немска граматика", не излизай по-добре зад "Theke"-то :D
138
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имам много познати от Добруджа и те казват така - "държавата ни преследва, ако кажем, че сме с влашки корени и ни правят проблеми от общината, заплашват с изселване." сами си правете изводите има ли или не румънско малцинство в България!
137
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
152 тия диалекти са - щото всички тия земи са БЪЛГАРСКИ !
136
2
 
5
 
! Отговори
педесе лв. разходи преди 11 години
до гурбетчияАбе льольо, ти явно си доста извратен и с мазохистични наклонности, щом при цялата ти неприязън към България, всеки ден киснеш в български сайт и пишеш злобни коментари.
135
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе 148 ти си истински б#оклук!!!!
134
9
 
1
 
! Отговори
до 141 преди 11 години
НЯМА ДА Я ИМА!По простата причина, че е измислена държава и народът й сме с гръцки, влашки или сръбски корени. Я чуй добруджанския диалект - все едно румънци говорят на български, я чуй шопския диалект - абсолютен сръбски! Македонския също е като сръбските говори! Я виж хората по Бургаско и Източните родопи - не ти ли приличат на гърци и турци?
133
2
 
4
 
! Отговори
до ГУРИ преди 11 години
Че е грешнио, грешно е!Какво точно искаш да кажеш, не ми стана ясно? Може би:Er geht (nach / in die) Tuerkei OBWOHL er nach Bulgarien gehen will ???Показваш желание и старание, затова ще ти помогна да си оправиш немския, нужда имаш определено ;)
132
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...Бургадидас-тва е яко,но за съжаление и малко тъжно.В тоя град мутричките живеят все едно са в 90-те.Повечето са ножари,така че не ме учудва начина на убийство.Дай Боже повече хора като Петко Лисичков!
131
5
 
2
 
! Отговори
до гурбетчия преди 11 години
Гурбетчийо ,що му задаваш на човека такива сложни задачи по немска граматика ?! Въпреки ,че се прави на много голям разбирач ,сигурен съм че или няма да отговори ,или ще тършува из граматиката за да търси грешките които умишлено си направил ,и отговорът му ще дойде след 1 час и със 100% пак няма да ти отговори правилно !