Тяло на мъж с 15 прободни рани е открито в Бургас

То е намерено на крайбрежната алея през нощта
Обновена: 29 авг 2012 09:12 | 29 авг 2012 08:23,
74
Тяло на мъж с 15 прободни рани е открито в Бургас

Убийство е извършено в Бургас тази нощ. Тяло на мъж е открито около 2-3 часа през нощта на на алеята зад Пантеона в Морската градина в Бургас.

От пресцентъра на ОД на МВР потвърдиха информацията, но все още не могат официално да обявят
самоличността на загиналия.

По информация на bTV по тялото на убития са открити над 15 прободни рани. Те са направени вероятно от нож.

Той е на средна възраст и у него не са открити документи. Тялото му е предадено за аутопсия.

Районът около мястото, където е намерено тялото, е отцепен. В момента полицията прави оглед на местопрестъплението.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Бургасубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
4
 
! Отговори
Камагров преди 11 години
МеВеРе констатира изключително жестоко самоубийство и приключи случая.
66
5
 
25
 
! Отговори
Столичанка до Хахо преди 11 години
Живея в центъра на София в наследствена къща от прадядо ми. Мизерия, ***, мръсотия и на всеки метър-два кучешки л****. Ако идеш по кварталите е по-зле. Не можеш да влезеш в някой вход без да се затича към теб глутница кучета - понякога се радват и въртят опашки, но понякога са страшни.Изкарах две седмици в Бургас. Чисто е, по улиците почти няма дупки, *** никъде не ме наобиколиха и кушешко ако не настъпих.При последното ми ходене във Варна видях повече турци, отколкото българи.
65
0
 
3
 
! Отговори
ist преди 11 години
Възпитанието е във основата на всичко:socyberty/sexuality/how-to-know-womanizer-immediately/
64
1
 
7
 
! Отговори
ДА преди 11 години
Защо сутринта по телевизията казаха,че тялото е на 35 годишна жена???????Бая разлика има от мъж-до жена!Журналисти!!
63
2
 
9
 
! Отговори
Бургазлия преди 11 години
Еми няма как да не е ние сме на 20 километра от Несебър и Слънчев Бряг - там се събира цялата свинщина на България всяко лято. БМВ-тата за които говориш отиват именно там - при собствениците на хотели ,заведения , дилъри и сводници , болшинството от които впрочем нямат нищо общо с Бургас. Във Варна имам първи и втори братовчеди, които са много доволни отграда . Предвид , че са живели и в Бургас и в Пловдив и там.
62
2
 
12
 
! Отговори
Haho преди 11 години
До БургазлияГледам че си културно момче. Ако си чел Тортила флет на Стайнбек-Там имаше един лаф-" Ти си прасе заслужаваш да те сложат в *** и да те хранят с картофени люспи". Т'ва се отнася за всички българи - да ни слагат в *** и да ни хранят с обелки. Никакви градинки да не ни правят, никакви пейки нищо, ние съсипваме всично до което се докоснем. Пълна ***
61
8
 
6
 
! Отговори
Haho преди 11 години
До БургазлияБратле,Аз съм един иззлобял варналия- затова така говоря за хубавия ви град. И при нас селяния колкото си щеш. Е, всякаш при вас една супена лъжичка повече, но то сигурно щото малко по различна ви е селянията от нашата , та затова повече я забелязваме.
60
1
 
7
 
! Отговори
Бургазлия преди 11 години
Haho, в което аз не виждам нещо лошо. Пловдивчаните говорят на "майна" , старозагорците преди ме баткосваха , преди шопите да им извземат този лаф. Най-оправни ама виждаш какво става през лятото . Градът избухна от глупости . Вие четета за убитите , ама не сте наясно колко зулуми има това лято из града. Пред два месеца някой беше разбил една от чистоновите беседки в морската . Вчера или онзи ден изкъртиха единият от каменните парапети до казиното. Еми сори, но не сме ние *** 100%.
59
0
 
10
 
! Отговори
Haho преди 11 години
Само да вметна Бургаския дилър на БМВ съм чувал че избива рибата от продажби. Имам познат дето спечеки 30 бона от покер старс и си купи БМВ на изплашане за 100 бона. То ще кажеш,че има гарантирана доходностза години напред. На гол тумбак - чифте пищови. Всъщност този показан манталитет не е характерен само за Бургас, ами за навсакъде в милата татковина..
58
3
 
9
 
! Отговори
Haho преди 11 години
Абе имате късмет, позакърпиха ви града доста. Жалко че останалата част на България кучетата я яли. Дали на кмет случихте , дали на нещо друго не знам. Аз имам шанса да общувам с много от вас, и значителна час от тях имат шопския манталитет - от Витова по високо и от Искъро по глибоко- нема. Въйкате, Въъкате, Лицето , Лекия и тнн реплики характени го срещам при полвината познати от Бургас, а те не са малко. Не знам дали Бургас е най красивия град , но вероятно в момента е най оправния
57
9
 
4
 
! Отговори
sofia преди 11 години
burgAdidaski selqnduri nishto poveche mnogo na seriozno se vzeha
56
2
 
19
 
! Отговори
Бургазлия преди 11 години
Haho, че сме малко шовинисти , не мога да отрека. Обичаме си много градът и се гордеем с него.Че сме с Бургадидаски манталитет, не съм съгласен . Това е град като град . Тук има всякакви хора. Честно казано най-големите зулуми обикновено ги правят хора, които са дошли тук от по-малки градове или децата им. Всеки гражданин на по-голям град ще ме разбере. Не се оплаквам от тези хора. Радвам , се че градът се разраства, но не съм съгласен всички да бъдем слагани под общ знаменател защото има ***
55
1
 
11
 
! Отговори
БУРГАС преди 11 години
до ХахоЩе се съглася, че има и такива, но няма да се съглася, че болшинството сме такива.Ние сме доста наясно къде живеем и сме наясно,че като голям при това пристанищен град, Бургас е дом на доста сериозен брой *** от всякакъв вид.Въпреки всичко, повярвай ми не тези хора са лицето на града и в тези ми думи няма нито грам местен шовинизъм.
54
7
 
4
 
! Отговори
Haho преди 11 години
До БУРГАСМалко офтопик.Че бургазлии страдате от местен шовинизъм, че живеете в земния рай и си имате Бъргасдидаски манталитетни различия, май и ти ще се съгласиш с мене! :)
53
0
 
11
 
! Отговори
Haho преди 11 години
Днеска простотията лъха от форума като таратор, фурчащ от устите на голяма част от коментиращите. Някой го закли грозно на плажа , а из форума се подмятат реплики за Бургасдидас, кой е най хубавия град и тнн. Трагедия - груба , грозна , криминална това са фактите може да се случи навсякъде. Сега е ред на полицията да хване виновника и да го накажат подобаващо. А не да дрънкаме къде е най хубавия град в България, и къде са най големите селяни.
52
2
 
10
 
! Отговори
БУРГАС преди 11 години
до 50Факт е, че щом пишеш подобни неща не си много по-различен от нас " дивите селяни " и никак не е странно, че си горд с това.П.П.Много бих се радвал, ако подобни престъпления се извършваха само тук, но истината е ,че всеки ден четем за убийства, грабежи изнасилвания и какво ли още не.П.П.П Сменете вече плочата с " адидасите" че много се изтърка и никак не е актуална.
51
1
 
7
 
! Отговори
dada преди 11 години
Батките сигурно са полудели (две и половина)
50
6
 
7
 
! Отговори
golemi Kurdi sa v преди 11 години
burgAdidas,abe kazhi mu burgAdidasec s Anadolski mantalitet
49
2
 
13
 
! Отговори
Стоянов преди 11 години
Започва се от сутринта.Само пребройте днес:1.Труповете2.Кражбите3.Измамите4.КатастрофитеИ ще видите в какъв рай живеем.
48
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
факт е че в Бургас са едни от най големите селяни.. и при тях странното е че са горди с това