Пияната учителка била с 2.64 промила

Тя ще бъде съдена по Указа за дребно хулиганство
Обновена: 10 дек 2012 19:39 | 10 дек 2012 18:50,
75
Пияната учителка била с 2.64 промила
Снимка: архив Булфото

48-годишната учителка, която беше задържана пияна в час в столичното 130-о училище “Стефан Караджа”, е била с  2,64 промила алкохол, съобщиха от Пето районно полицейско управление.

Сигналът за жената, която е нарушавала реда, е получен в 9.45 часа, а на мястото е изпратен патрул.

Още по темата

Учителката е била в кабинет заедно с нейни колеги, които са я „пазели”. Жената е отказала да представи личните си документи на полицаите и се държала агресивно.

Тя е била откарана в полицейското управление, където е продължила да се държи агресивно. Пробата с дрегер е била направена в 10.50 часа и е показала 2,64 промила. Учителката пък е обяснила, че е пила само две бири и чаша вино, но не споделила кога точно е станало това.

Колегите й разказали пред полицаите, че жената се е държала фриволно, танцувала и пеела, прекъснала е час на друга нейна колежка.

Учителката не спряла да пречи и след молби от колегите й. Не е налитала на бой, но се е държала неадекватно, съобщиха от полицията.

Материалите са докладвани през дежурен прокурор. Жената ще бъде съдена по Указа за борба с дребното хулиганство.

Ако бъде призната за виновна, наказанието ще е или парична глоба до 500 лв. или задържане в помещение на МВР до 5 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: полицияучителка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
8
 
! Отговори
зи преди 11 години
И ....взеха,че уволниха жената та проблемите и да станат с един повече.Така помагаме ние тук на хората в България.Е, показност трябва да има.
50
5
 
2
 
! Отговори
ЛЕЛЯ преди 11 години
НЕ ПИЯТ САМО У4ИТЕЛИТЕ ПИЯТ И ДИРЕКТОРИ И НА4АЛНИК НА РИО -БУРГАС ТОВА БЕШЕ В ОДЗ -ВЪЛШЕВСТВО ГР КАРНОБАТ НА 50-ГОДОШНИНАТА НА ЛЮБИМАТА НИ СЪБКА НЕДЕВА ДИРЕКТОР НА ГРАДИНАТА
49
12
 
1
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
da nestapva pove4e v nikoe u4ilishte kato u4itelka ,4e daze i kato higienistka. nqma da pusna decata si v bg u4ilishte. tova e mqstoto kadeto u4i decata na vsi4ko dolnoprobno kakto ulicata
48
1
 
7
 
! Отговори
Батю преди 11 години
От известно време учителите са виновни за всичко, журналистите много обичат техни издънки. Но не казват защо цялото общество живее нервно. Това е темата, според мен. Не одобрявам поведението на учителката.
47
2
 
8
 
! Отговори
Боян преди 11 години
Идват празници все пак , учителката се е почнала от по-раничко ,а нашия скапан народ ще я разпъне и изгори на кладата .. СКапана държава ...
46
2
 
0
 
! Отговори
PO RUSKI преди 11 години
PREDAVA PO RUSKII I E IMALA TRENIROVKA KAK RUSNACITE IZGLEJDAT VSEKI DEN.TOVA E NAUCHILA OT RUSNACITE TOVA MOJE
45
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чак па и полиция докарали, що не докараха и армията с бетеерите, тя и без това за друго не става, а на старата учителка ще и кажа, че съм бил ученик през 70-те и съм виждал много по големи изцепки на пияни учители, като побой над ученици и опит за изнасилване на колежка в тоалетната, но тогава не смеехме да се обадиме, а и нямаше интернет!
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По принцип такива пиянски изцепки правят хора които не пият, кой знае какво и е било на жената, само че нали живееме във вълчо общество и само чакаме нещо подобно да се случи за да съсипеме някой човек, но всичко на тоя свят се връща!
43
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нормално като всеки ден гледаш пияни и дрогирани деца и ти да се изпуснеш да направиш някаква подобна глупост. За мен обаче по-големият проблем е пиянството при учениците, но на това изглежда никой не му обръща сериозно внимание и хората го приемат за нормално. А сега важна е сензацията, моралните устои на обществото не са тема, която привлича интереса на читателите...
42
0
 
4
 
! Отговори
аз преди 11 години
последно 2.64,или 2,16 промила са,кой лъже,днес.бг или нова телевизия?
41
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жал ми е за нея, а журналистическите хиени дори децата разпитваха, за да подсилят сензацията, да налеят още малко масло в огъня.
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е що не само "регистрация" в полицията и да я пуснат?! като разни берачи на желязо и портмонета, които се разхождат на свобода с по няколко висящи дела и 20-30 регистрации за извършени престъпления?!да се извини публично пред цялото училище и да отработи малко обществено полезен труд - да чисти училището един месец е напълно достатъчно и много по-възпитателно
39
1
 
28
 
! Отговори
бивш ученик преди 11 години
Доста пикантна хапка за някои настървени журналисти. Не одобрявам поведението и, но може би има сериозни проблеми жената. Все пак е сама майка с три деца. Да се уволнява е прекалено и глупаво. Според мен - да и се даде шанс и да и се помогне ако може.
38
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пияна жена - весел креват!
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Jaba Пиянството на един народ....но при нас е знак за отчаяние
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До лъвица Ще станем гражданско общество и народ тогава, когато ние останалите,които не сме учители, се вдигнем в защита на учителите!
35
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я направо доживотен затвор - да лежи заради всички мутри и крадци които свободно се разхождат на свобода, болни и невинни.
34
2
 
4
 
! Отговори
666 преди 11 години
напивал съм се , не е да не съм се напивал ... и съм падал и съм ставал и пак съм се напивал-Камен Донев..... сега мъмрят, не мое да мъмриш брат...не, все едно Аспарух да мъмри при Клокотница....горе на Шипка. Той боя изгражда , не да разгражда - там е проблема според мен малко бой има и сме все по големи католици от Папата....
33
7
 
4
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Хайде де ......500 лв.дават на начална учителка с три-четри години стаж.......
32
0
 
24
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Трябва ли да я съдиме Ние от Форума,нямам отговор,дали Всички Ние сме Безгрешни,или просто имаме удобен повод да оплюваме Някой,който Медиите се опитват да го изкарат като Престъпник