Пияната учителка била с 2.64 промила

Тя ще бъде съдена по Указа за дребно хулиганство
Обновена: 10 дек 2012 19:39 | 10 дек 2012 18:50,
75
Пияната учителка била с 2.64 промила
Снимка: архив Булфото

48-годишната учителка, която беше задържана пияна в час в столичното 130-о училище “Стефан Караджа”, е била с  2,64 промила алкохол, съобщиха от Пето районно полицейско управление.

Сигналът за жената, която е нарушавала реда, е получен в 9.45 часа, а на мястото е изпратен патрул.

Още по темата

Учителката е била в кабинет заедно с нейни колеги, които са я „пазели”. Жената е отказала да представи личните си документи на полицаите и се държала агресивно.

Тя е била откарана в полицейското управление, където е продължила да се държи агресивно. Пробата с дрегер е била направена в 10.50 часа и е показала 2,64 промила. Учителката пък е обяснила, че е пила само две бири и чаша вино, но не споделила кога точно е станало това.

Колегите й разказали пред полицаите, че жената се е държала фриволно, танцувала и пеела, прекъснала е час на друга нейна колежка.

Учителката не спряла да пречи и след молби от колегите й. Не е налитала на бой, но се е държала неадекватно, съобщиха от полицията.

Материалите са докладвани през дежурен прокурор. Жената ще бъде съдена по Указа за борба с дребното хулиганство.

Ако бъде призната за виновна, наказанието ще е или парична глоба до 500 лв. или задържане в помещение на МВР до 5 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: полицияучителка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-вероятно е видяла от учениците, за тях да ходят пияни на училище и да вършат простотии е ежедневие, което е много по-тревожно! Не разбирам защо се вълнувате толкова за учителката, еми и тя си има човешки проблеми.....
10
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Това някаква нова форма на Обучение ли е
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В класацията най-влиятелна жена според Форбс-България да я сложат след Цветелинка но преди Фидоската
8
10
 
4
 
! Отговори
Един преди 11 години
Тая така се е посрамила, че 5-те дни в МВР ще и се сторят цветенце!
7
6
 
30
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
12 ПРИОРИТЕТА НА ГЕРБ1. Пълен контрол над Държавата. Тотално подслушване на гражданите.2. Безработица - 400 %. Драстично обедняване на българите.3. Срив в образование и здравеопазване. Закрити болници и училища. Наркомания и СПИН.4. Дискриминция на инакомислещите. Преследване, уволнения и репресии.5. Демографски срив на автохтонното население и толериране на *** популация.6. Неглижиране раждането на българчета. Икономическо подпомагане само на ***.7. Повсеместно увеличаване на данъци, такси и акцизи за българите.8. Ликвидиране на спестяванията и имотната състоятелност на хората.9. Развихряне на контрабанда, спекула и битова престъпност.10. Небивал ръст на бюрокрация, пропаганда, медийно затъмнение и спекулации.11. Силово и методично ликвидиране на дребния и среден бизнес.12. Геноцид над пенсионерите, които са темела на традицийте и българщината.
6
3
 
4
 
! Отговори
DASKAL PANDO преди 11 години
До ku4eto- NISKI SA NI ZAPLATITE I PIEM MENTETA, KOITO BARZO NI OPIVAT. KATO STE STISNATI RODITELITE I NE PO4ERPVATE ....
5
8
 
10
 
! Отговори
Лафонтен преди 11 години
A.пуснете жената да си ходи в къ6ти , ида каже на мъжа си пияна съм като тиква , той я попправя казва се като *** , не като тиква до тука съм блъскана със семе !
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То верно ще свърши света скоро,ама тая го е дала на уволнение малко раничко!
3
9
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Защо да Я задържат или глобяват,по-добре да Я качат на Плона в някое заведение
2
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евалата че е можела да ходи!
1
22
 
29
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
//Пияната учителка била с 2.64 промилаТя ще бъде съдена по Указа за дребно хулиганство//................децата ни ги обучават пияни учителки ,а нас ни лекуват пияни лекари?????????????????.......И ВСЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ получаващи заплати от нашите данъци.........