Мъж загина при катастрофа на "Тракия"

Колата му се е ударила в задната част на товарен автомобил
34
Мъж загина при катастрофа на "Тракия"
Снимка: Булфото, архив

Мъж загина при тежка катастрофа на магистрала “Тракия” тази сутрин. Пътният инцидент е станал на 99-ти км в посока София в отсечката между Пловдив и Пазарджик.

По първоначабна информация колата му се е ударила в задната част на товарен автомобил, който се е движил в дясната лента. В следствие на удара водачът е починал на място, съобщава "Фокус".

Наложило се е спасителен екип на Пожарната да отиде на мястото, за да разреже автомобила и да извади тялото на загиналия. При катастрофата няма други пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Не злорадствайте защото дупката на всеки жив е още празна и го чака. Няма друг да го смени па макар и за пари.Всеки си запълва неговата дупка.
24
2
 
3
 
! Отговори
Същите сте! преди 8 години
Същите *** сте и Вие ...какво се правите???? Като Ви чета коментарите как псувате и oбиждaте може и по-прости от този да сте.
23
2
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
До Анонимен 23знам че ще дойде и моя ред, на всички ни ще дойде реда, ама вашия ред май идва много рано хахаха :) пусна ли една сълза за "колегата" дето храбро се е набил под тира?
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тирът е виновен защото се е движел бавно, а нашия човек се е движел с повече от 200км, смятал че авто каското гарантира безсмъртност!
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На много места в Европа е ЗАБРАНЕНО камион да изпреварва камион!!!!Такива изпреварвания създават РИСК за движението а смисъла им е НУЛА.Единия кара с 100 а другия със 105........след малко "по-бързия" започва да кара по-бавно и ...ново "изпреварване".
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МНОГО ДОБРЕ Е НАПРАВИЛ ЧЕ НЕ Е УБИЛ НЯКОЙ. ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ. ДА СЕ УДАРИШ В ЗАДНИЦАТА НА ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ КОЙТО СЕ Е ДВИЖЕЛ В ДЯСНАТА ЛЕНТА НА МАГИСТРАЛАТА ТОВА НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА!?!? ИЛИ Е ЗАСПАЛ ИЛИ Е БИЛ ПИЯН ИЛИ НАШМЪРКАН!!! Е ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ДВИЖИ В ДЯСНАТА ЛЕНТА А В КОСМИЧЕСКАТА.
19
1
 
14
 
! Отговори
Ангелин преди 8 години
Никога не съм разбирал тръпката от бързото каране? Какъв е смисълът за моментна емоция, да бъдеш заплаха не само за себе си, ами и за останалите участници в движението. Има една много добра мисъл - Карай толкова бързо, колкото бързо можеш да спреш.п.п. Лека му пръст на човека... да му мислят живите.
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До онбашията 18Ще дойде и твоят ред. Само потърпи малко.Рано или късно ще срещнеш Човека и тогава ще видиш "палиш ли се, не се ли палиш" или пък някой ти е подпалил ***.
17
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селяните са неудържими в лудостта си.Провинциална регистрация + БМВ = гаранция за катастрофа
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в блиц са сложили снимки... качествено размазан немски кошник нов внос...
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До онбашиятатоя ще да е бил от тия...ама сигурно се е бил "засвяткал" с 200... всеки път има поне по няколко такива като минавам по магистралата, последния път недин такъв *** с S-класа мина през аварийната и на практика спря колона от 5-6 коли до 20км/ч в лява лента щото никой не му направил път... как ми се ще да беше слязъл да се направи на велик...
14
2
 
16
 
! Отговори
Grom преди 8 години
Много вода има още да изпие нашето общество, докато стъпи в цивилизацията като манталитет...
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
имаме си тука една порода, обикновенно караща немски дизелови кошници нов внос около 200 коня, дето си мислят че не стъпват и че едва ли не всички трябва да им правят път... много са ми любими...
12
4
 
7
 
! Отговори
ДО ГРИГОР преди 8 години
КОЛЕГА КОГАТО МПС Е 40 ТОНА ПО БАИРА С КОЛКО ТРЯБВА ДА ВЪРВИ
11
6
 
7
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
За това всеки ден има хиляди новини за катастрофи и т.н. Защото всеки се качил на 20г барака и си мисли, че лявата лента е негова... Мислете по този начин... Какво като карам със 120? Нямам право да изпреваря ли? Толкова сте смешни, че нямам думи. Манталитета на българския шофьор е....
10
1
 
2
 
! Отговори
Az преди 8 години
До григорИма такава скорост. Тя е 60 км/ч.
9
5
 
14
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
До Колчо слепеца : А в Германия мислиш, че се изпреварват за 20 секунди ли? Навсякъде камионите се изпреварват по 1-2-3 Мин, това е нормално. Всеки има право да изпреварва! Въпроса е, че в нормалните държави те изчакват докато си изпревариш! В България само да се покажа в лявата лента, дори и да няма близо коли, след 5 секунди някакъв *** каращ със 180 започва да ти светка отдалеч... Чакай малко сега, аз нямам право да се движа в ляво със 110-120 докато изпреварвам ли?
8
5
 
10
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
Айде стига с тези присветкания! Това е измислено в нашите балкански държави! В Германия има участъци без ограничение, карам си аз в дясно със 120. Като дойде камион пред мен, тръгвам да го изпреварвам със 120, като съответно гледам да не засека някой! Засичане за мен означава да излезеш 100 метра пред колата! Дори и някой да кара с 250, когато те види че изпреварваш кротко си намаля и те изчаква, а не ти "дава зор" да се махаш! Същото е и с камионите - всеки ги изчаква да се изпреварят!
7
4
 
11
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
До григорако наивно се чудиш за какво са ти минусите, то е защото не знаеш правилника, карането с ниска скорост на магистрала Е нарушение, затова и няма да видиш трактор на магистрала. в другите сайтове пише че баровеца е карал с 200. на снимките се вижда че катастрофата е в аварийната лента, а не в дясното платно. мен лично не ми изглежда като голяма трагедия
6
2
 
10
 
! Отговори
Grom преди 8 години
А кога липсата на читави стопове и светлини като цяло ще започне да се санкционира?