Мъж загина при катастрофа на "Тракия"

Колата му се е ударила в задната част на товарен автомобил
34
Мъж загина при катастрофа на "Тракия"
Снимка: Булфото, архив

Мъж загина при тежка катастрофа на магистрала “Тракия” тази сутрин. Пътният инцидент е станал на 99-ти км в посока София в отсечката между Пловдив и Пазарджик.

По първоначабна информация колата му се е ударила в задната част на товарен автомобил, който се е движил в дясната лента. В следствие на удара водачът е починал на място, съобщава "Фокус".

Наложило се е спасителен екип на Пожарната да отиде на мястото, за да разреже автомобила и да извади тялото на загиналия. При катастрофата няма други пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Vseki den noscht v bG Umirat Hora Po patischtata ksk o stava kade sa polizaite i ministerkata s da tja se rashojda. 4ujbina s polizaite sta4kuvat. Tap narod slaba darjava bG sabodete se bslgari isborite svarschiha jalko sa 50 miliona go se snaesche gerb i nikoi Dr i kakvo ot Tova taka besche i jivkov samo toi i dans mvr donosnizi i Sega e taka tatana fon4eva Kasva 4engerla6ka bG a i sa gerb Kasva siderov Kasva i kakvo ot Tova
4
3
 
12
 
! Отговори
водач преди 8 години
Всички догадки са нелепи след такъв инцидент, но вероятно или е заспал или е тръгнал да изпреварва в аварийната лента и късно е видял движещ се там камион.
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
искрено се надявам да е някой от светкащите ***...
2
16
 
4
 
! Отговори
григор преди 8 години
Кога карането с ниска скорост по магистрала ще стане административно нарушение? Не може при абсолютно легална скорост 140 да е разрешено някой да се движи с 40 и това да не е престъпление. Това е все едно да се движиш със 100км в час срещу бетонна стена и това законът го разрешава???
1
20
 
8
 
! Отговори
Баровец с БМВ преди 8 години
Ей, тва тираджиите гадно племе , ти им присветкваш с фарове от един километър, те не се поместват, и требе да биеш спирачки! Колегата лека му пръст сигурно така некой го е прецакал и той човека не е успел да намали! Требе да се забрани на тирове да карат по магистралата!