Льо Пен: Ще забраним на Киев да използва френски ракети с далечен обсег срещу Русия

Тя е твърдо против изпращането на френски войски в Украйна
6 юли 2024 22:20, Нели Христова
145
Льо Пен: Ще забраним на Киев да използва френски ракети с далечен обсег срещу Русия
Снимка: БГНЕС

Марин Льо Пен е обещала, че ако нейната партия дойде на власт след втория тур на парламентарните избори, министър-председателят на партията ѝ няма да позволи на Украйна да използва френски оръжия с далечен обсег за нанасяне на удари по Русия. Марин Льо Пен е коментирала войната в Украйна и позицията на "Национален сбор" в интервю за CNN.

Освен разполагането на френски войски, което президентът Еманюел Макрон допусна, Марин Льо Пен е заявила, че разрешението на Киев да използва френски ракети с далечен обсег на действие на руска територия също ще бъде отменено.

Тя е заявила, че единствената "червена линия" по отношение на Украйна е да се попречи на Франция да се превърне във "воюваща страна" във войната заради използването на ракети, които Париж предоставя, срещу цели на руска територия.

"Ако Еманюел Макрон иска да изпрати войски в Украйна, а министър-председателят е против, тогава войски няма да бъдат изпратени в Украйна. Последната дума е на министър-председателя", е коментирала Льо Пен.

На свой ред лидерът на "Национален сбор" Жордан Бардела заяви по-рано, че ако неговата политическа сила дойде на власт, няма да позволи на Русия да "погълне Украйна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
какво значи няма да позволим какво правят тези оръжия в киев спрете да пращатеподобни оръжия и пари на украина преговори и мир стига вече с тези воини
117
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Айде и там украинското посолство да се изкаже,ама май не смее
116
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия път френския фашист взема правилно решения ,никакви ракети за украинските фашисти )))
115
5
 
6
 
! Отговори
Игра на полове преди 2 месеца
Хора! Хора! Който иска да сее смърт чрез войни....моля. Фронтът е открит. Или се присъединете към Кокаиновия зелен фронт, или от към Московския фронт. И стреляйте с всякакъв по вид ракети. Зеленият от ЮЕСЕЙ го нахендриха в тази по начало загубена за Украйна война с цел два православни народа да се избиват, докато ЮЕСЕЙ налива милиарди по милиарди във военната си промишленост, че иначе баз война ЮЕСЕЙ си е жив фалит. Те и сега са фалит, но така отлагат с война неизбежното. Зеленият търси войници
114
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До да "русия няма колонии! ВЕрно ли? Чечня какво е?
113
9
 
5
 
! Отговори
Прогноза преди 2 месеца
Е, да не се притеснява, няма да й се налага да взема таквива решения.
112
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво,така трябва
111
1
 
6
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 2 месеца
До русафил савецкие челавеки наричат задунайскит татари "сукин турка". братушка си само ако сте ек на ек и не е ясно дали няма да си против да ти вземат велосипеда, щото им се полага.
110
1
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 месеца
след четири години социализъм наглия и франция ще се излюпят по силни от всякога, ако АКО дюнерджиите не им видят сметката. интервюто видимо е преразказ с елементи на разсъждение, та не е ясно дали лелчето има предвид "русия" или "руска територия". по общоприетата терминология ракети с голям обсег франция до момента не е доставяла, скалповете са тактически крилати ракети.
109
0
 
4
 
! Отговори
Да преди 2 месеца
До русафил Нещо, като "ке-леш" , който можеш винаги да набиеш и да му вземеш сладоледа, или колелото. А може и да не го биеш, защото в повечето случаи ще ти се усмихва и ще ти даде сам, каквото поискаш!
108
10
 
4
 
! Отговори
русафил преди 2 месеца
До споко! "Братушки" е презрителното обръщение на руснаците към българите!Към никой друг народ те не се обръщат така!Мисля,че си го заслужаваме!
107
14
 
5
 
! Отговори
ТРИЧАНА МЕЦАНА преди 2 месеца
До 129 да ТЪПУТЛЕРАСТ / САМО ДЖО БАЙДЪН ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ЩЕ ВИ СЕ ИЗЯСНИ НА ТЪПУТЛЕРАСТИТЕ ЧИЯ ЗЕМЯ Е УКРАЙНА ОСОБЕНО КРИМ!
106
10
 
6
 
! Отговори
ТРИЧАНА МЕЦАНА преди 2 месеца
Жордан Бардела наричан марионетката на Льо Пен обяви, че ще се въоръжи Украйна до краен предел за да се защити! Но без да пращат сухопътна армията помогне и без ракетите им да бъдат използвани за удари по мордорсква
105
7
 
21
 
! Отговори
да преди 2 месеца
русия няма колонии! а колко колонии имат англия, франция, испания, нидерландия....смучат суровини от тях и така живеят! колониите обаче се събуждат, остана им над.упената украйна, но кръчмаря путин не дава исконна руска земя!
104
4
 
15
 
! Отговори
Ил дьо Франс преди 2 месеца
Няма ли? Та тия са толкова алчни че още не искат да си тръгнат от Африка където са се загнездили фирмите за руди.То как мислите че версайския дворец е направен от многото грабежи от колониите?
103
10
 
20
 
! Отговори
Наполеон сиганин преди 2 месеца
Льо Пен и тя ли подвластна на Путин или просто мисли за държавата си женицата? Май доста хора вече започват да осъзнават за какво иде реч. Щом надъхана 40 млн. Украйна не може да победи руската армия явно не е добра идеята да се разпалва този конфликт. Руснака бие много и това го пише дори във френските исторически книги.
102
9
 
21
 
! Отговори
споко! преди 2 месеца
на военния полигон "украйна", каквото и да пристигне, братушките го правят на скрап!
101
19
 
9
 
! Отговори
ЕВРОПЕЕЦ преди 2 месеца
Господи Мари , колко си глупава !
100
10
 
18
 
! Отговори
БРАВО! преди 2 месеца
освен изчанчени дж.ендъри, във франция имало и нормални хора!
99
2
 
3
 
! Отговори
После преди 2 месеца
Защо Юрай това, защо Юрай, онова? В центъра на Европа! Много сме възмутени!