Светлина в тунела: Фирма налива 9 млн. лв. в Левски

Очаква се договорът да бъде подписан днес или утре
11 фев 2020 12:25, Веселин Коларов
56
Светлина в тунела: Фирма налива 9 млн. лв. в Левски
Снимка: Lap.bg

Левски може да бъде спасен от финансов колапс в последния момент! Българска фирма е готова да инвестира 9 милиона лева в 26-кратния шампион на България!

Очаква се новината да бъде обявена днес или утре и със сигурност ще мотивира още повече "сините" за предстоящото дерби с ЦСКА, което ще се играе в събота от 14.45 часа.
 
Сумата ще закрепи финансовото положение до края на сезона и това ще даде време на ръководството да търси нови спонсори, след като досегашния едва ли ще може да издържа клуба заради обвиненията срещу Васил Божков.
 
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев вчера заяви, че в сметката има 200 хил. лв. Сумата ще стигне най-много до мача с Черно море, след което, по думите му, клубът изпада в патова ситуация, пише Блиц спорт.
 
Той обаче подчерта, че няма намерения да напусне в този тежък момент и работи по намирането на още средства, които да гарантират бъдещето на столичани. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Има по лесен начин да се сложи край на 75 годишното робство от куршум в темето на Тиквата, - да се закрие Левски! Тогава червените ще си отидат доживотно в тяхното Белене, а Левски ще се окаже безсмъртен.
51
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 4 години
До сокерес - Че ти си червено прасе, виж се в огледалото!
50
0
 
2
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Направих Една сметка,а тя е като видях в гугъл колко взема най-скъпо платения треньор по футбол за една година и парите му за колко време ги взема един работник с месечна заплата 1000лв на месец.Сметката беше 73г и се замислих,какви пари се въртят във футбола и защо страдат местните отбори?Все пак това е само една игра и нищо повече.
49
0
 
2
 
! Отговори
681 преди 4 години
Искам да се обърна към хората от провинцията, които искат да помогнат. Няма значение дали можете да дойдете на мач или не. Отивате два пъти в месеца до някоя бензиностанция на OMV и си купувате билет. Така стадиона и да е полупразен, касата ще е пълна.
48
3
 
1
 
! Отговори
VUNDI преди 4 години
Пишат ли пишат оранжевите рибоци,та чак се пенят,хванали се на една фейк новина.
47
0
 
2
 
! Отговори
ЦСКА преди 4 години
В скоро време ще се отвори работа на баба Дора синдичката.
46
0
 
0
 
! Отговори
ГРГРГ преди 4 години
До Гошу 373- ДОГОВОР ЗА РЕКЛАМА4- ДАРЕНИЕ
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е ефбет или някоя на ШИШИ не мерси ще ги изринем или аз спирам с бг футбола все още не съм се навел толкова.
44
1
 
5
 
! Отговори
НАП преди 4 години
А кога ще се издължат на нас ???
43
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До грберска работаОоо и вие ако се оплачете... Фалирахте, вие си припознахте друг отбор, целия правилник смениха заради вас, дълговете ви потънаха в небитието и пак ревете ли ревете. Ако беше друго дружество, различно от мафиотския футбол до дупка, щяха да го преследват да си плати дълговете, а вас с 30 милиона ви пуснаха поживо поздраво да си ритате топка и да се правите на голямата работа, а за пенсионерите пари няма, щото такива като вас ги изяждат.
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо като подставеното лице на Тирето, което плати емблемата ли?
41
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за да изкараш 9 милиона ако е честен бизнесмен са му нужни години и ето сега както си вървял и му паднала една саксия на главата и изведнъж решил парите събрани с години работа еи така безвъзмездно да ги даде на ЛЕВСКИ ХА ХА ХА няма такова нещо тези девет милиона евентуално някои ако ги даде са мръсни пари искарани с мошеничество и кражби с цел да му бъдат прикрити други големи далавери и накрая какво излиза хем въкът сит хем агнето цяло
40
0
 
21
 
! Отговори
Норге преди 4 години
Братя Домусчиеви придобиват още един клуб и този път това е Левски. Навремето Лудогорец им излезе без пари, а сега си купуват Левски за 9 милиона. Честито на печелившите!
39
1
 
8
 
! Отговори
до Гошу преди 4 години
Е как кой? Този който не иска да има ядосани агитки по улиците на столицата.
38
0
 
13
 
! Отговори
Тази фирма преди 4 години
ли ще е новия оператор на Националната държавна лотария? Ще изплащат ли печалби от търкани талончета?
37
1
 
19
 
! Отговори
пирамидата преди 4 години
ЗНАЧИ ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА КОЛКО """""ЗАКОНЕН"""" МУ Е БИЗНЕСА НА НОВИЯ СПОНСОР!
36
0
 
28
 
! Отговори
Гошу преди 4 години
Интересно какво се има предвид в тази партенка под "наливам" пари?! В едно търговско дружество, каквото е и Левски, "наливането" на пари става или чрез допълнителна парична вноска по чл. 134 от ТЗ, което трябва да бъде извършено от съдружник или акционер /в случая Божков/ или чрез заем. Та кой луд ще даде заем на едно на практика фалирало дружество, с над 25 милиона дългове и действителен собсвеник който просто липсва на хоризонта??!
35
5
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До въпросуважаеми,парите,раздадени от Партията на верните членове през 1989-та /за да се "ориентират в новото пазарно пространство"/ бяха стотина МИЛИОНА долара...От както "свалихме Тато",в България се наляха ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ евра!!!!КЪДЕ ПОТЪНАХА тия пари бре?..Да са не изпариха?Щото двадесетина километра "магистрали","саниране" УЖ за един милиард,дори и хилядата джамии НЯМА КАК да погълнат толкова пари!!!!!!Всичко СЕ ОКРАДЕ!..а тия от куфарчетат ги изпраха отдавна,много отдавна..
34
1
 
18
 
! Отговори
Пералня "Герен& преди 4 години
Сега някой ще ИЗПЕРЕ мpъcнитe си пари по този начин - елементарна схема. Първо "налива", после "източва" колкото се може в повече и изчезва.Честито!
33
0
 
9
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
Мъка , мъкааааааааааааа.....КОЛКО МНОГО МЪКА ИМА ПО ТОЯ ФУТБОЛЕН СВЯТ!!!