Красен Кралев: Няма как премиер да стане собственик на Левски

Според спортния министър цялата сага с акциите е несериозна
Обновена: 13 май 2020 10:22 | 13 май 2020 09:46, Александър Попов
351

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 
Предаването на акциите на Левски на премиера Бойко Борисов завърши очаквано с неуспех. В ролята на куриер се изяви журналистът Сашо Диков, но ценните книжа не бяха приети от Севдалина Арнаудова, PR на премиера.
 
Тя заяви, че Бойко Борисов няма да приеме акциите на футболния клуб и определеи безпрецедентната ситуация като обидна.
Още по темата
Спортният министър Красен Кралев обяви, че случващото се не е нормално, но то не е предизвикано от държавата, а от собственика на клуба Васил Божков.
 
"Премиерът няма моралното право да притежава акциите, на който и да е спортен клуб в България. Те се прехвърлят, когато и двете страни са дали съгласие. Върнете акциите там, откъдето сте ги взели".
 
Красен Кралев заяви още, че е редно сега акциите да бъдат предоставени на феновете на "Левски" и напомни, че клубът има много рекламодатели и винаги бизнесът е искал да помогне на клуба.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 213Само истински *** може да се забавлява, ако човек търсен за престъпления си прави "гавра" с премиера на същата страна на която той е гражданин. Може да не ви кефи Боко, но той е направил туй онуй за страната. Божков, освен да краде, точи и убива, друго не е правил. Фактът, че въобще хората могат да възприемат "убиец" за "пич" показват колко сме пропаднали като общество.
215
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя на снимката ми прилича на оял се и разкаял се свещеник,низвергнат от църквата.
214
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва герберите съвсем ни взеха за мезе. Значи, ако задаваш въпрос кой е позволил на Божков да си развява коня и да укрива данъци, ти викат, че си влюбен в него. Баси наглостта.
213
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божков ако мислеше за Левски поне малко, трябваше да предаде акциите на единственият желаещ да ги вземе в тая държавав момента Константин Папазов. Но крастата трябва да се намчедва хубаво от време на време.
212
20
 
3
 
! Отговори
ЛЕВСКАР преди 4 години
Тези номера пред Бойко не минават , БРАВО БОЙКО !
211
4
 
13
 
! Отговори
До 187 преди 4 години
Божков направи световна колекция с артефакти за стотици милиони,без да я крие.Направи по-богати много българи,някои от които бяха на ръба на оцеляването.И никой не ги е карал насила да си купуват билети.Ако не си е плащал данъците в пълен рамер,къде е бил фин.м-р да му ги поиска.Нали много пъти се е срещал с него?За какво са си говорили?Истината е,че властта му завидя и реши да му открадне бизнеса.Като го арестува.
210
3
 
16
 
! Отговори
тъп преди 4 години
Тази шия не е от туршия.
209
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Направо ми е тежко, колко хора са влюбени в Божков."Хората просто се забавляват на цирка с двете мутри. Божков си прави брутална гавра с колегата си "по бухалка" Барба Ганьос.
208
12
 
3
 
! Отговори
Мхм преди 4 години
До azЕ, сега. Това, че Божков имал група за убийства ...... дреме им на ***. Важното е и днеска да има малко допамин от тва, че ще плюят Боко.
207
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е всички тия бизнесмени от прехода да отидат в затвора.Съгласен съм. Ама искам хората с неясни имоти в Барселона, недекларирани тераси и т.н. да търкат и те наровете, а не да са премиери и консули :)
206
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 207Божков лежа в затвора в Дубай. Пробвай някоя друга линия.
205
17
 
2
 
! Отговори
az преди 4 години
Направо ми е тежко, колко хора са влюбени в Божков. Айде малко потърсете хората пострадали от него и разберете, какво им се е случило. Крайно време е всички тия бизнесмени от прехода да отидат в затвора. Само участието на Божков в приватизацията вижте и ми кажете, колко е невинен. Докато подкрепяте подобни хора ще страдате. Няма нито едно законно действие, да не говорим за морално от 30 години на сам, ама сега го изкарахте герой.
204
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая "журналистика" в стил Диков-Беновска е олеле майко...Това не е жунластика, а е само вечно заяждане за каквото и да е. Бате Венци преди години, му каза, че има много добри специалисти на Диков.
203
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За тея дето не помнят - Божков е отишъл в Дубай преди да бъде повдигнато и едно обвинение. За укриване дума не може да става - знае, че ще дойде и ще виси я в гроба я в ареста за няма нищо. Както негово, така и ваше и мое право е да отидем и да седим където си искаме за колкото време пожелаем. Така, че хич не се е скрил. Говорите глупости.
202
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За разлика от вожда,който не се укрива,защото него закон не го лови.
201
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама и подписа си го бива...
200
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 190Аз казах "укрива от закона', не "виновен", макар че реално с укриването си той върши отделно престъпление, за което безспорно е виновен.
199
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 190Божков е невинен 30 години след доказване на противното. Сега поне е обвиняем.
198
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ОСВЕДОМЕННе си добре осведомен.
197
2
 
16
 
! Отговори
мнение преди 4 години
Когато уреждането на сметки между мутри излезе на държавно ниво, нещата стават трагикомични.... Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно