Красен Кралев: Няма как премиер да стане собственик на Левски

Според спортния министър цялата сага с акциите е несериозна
Обновена: 13 май 2020 10:22 | 13 май 2020 09:46, Александър Попов
351

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 
Предаването на акциите на Левски на премиера Бойко Борисов завърши очаквано с неуспех. В ролята на куриер се изяви журналистът Сашо Диков, но ценните книжа не бяха приети от Севдалина Арнаудова, PR на премиера.
 
Тя заяви, че Бойко Борисов няма да приеме акциите на футболния клуб и определеи безпрецедентната ситуация като обидна.
Още по темата
Спортният министър Красен Кралев обяви, че случващото се не е нормално, но то не е предизвикано от държавата, а от собственика на клуба Васил Божков.
 
"Премиерът няма моралното право да притежава акциите, на който и да е спортен клуб в България. Те се прехвърлят, когато и двете страни са дали съгласие. Върнете акциите там, откъдето сте ги взели".
 
Красен Кралев заяви още, че е редно сега акциите да бъдат предоставени на феновете на "Левски" и напомни, че клубът има много рекламодатели и винаги бизнесът е искал да помогне на клуба.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
5
 
4
 
! Отговори
Евала преди 4 години
Ми ей ги, платените тролчета на Божковци и сие. Цъкат минуси на обективните коментари, които и без това се трият, и плюсове на всяка псувня срещу правителството. Големи пари се раздават на ***, на бТВ и на всякакви свободни и платени журналисти, тип С.Диков, Хекимян и пр. плювачи. Все пари, награбени от нас. Дали е случаен династичния брак между отрочетата на синия С.Софиянски и назначения бизнесмен Божков???
235
10
 
4
 
! Отговори
хахааха преди 4 години
Давай Бойко мачкай
234
11
 
4
 
! Отговори
да знаете преди 4 години
че още поне 5 години Бойко ще ви управлява. Може да пишете каквито глупости ви идват в кратуните, Бойко само си го мести.
233
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 233Отказаха се, за да можеш ти да ги вземеш акциите и да ни покажеш как се прави. Виждам, че от всичко разбираш и можеш. Сега е момента. ***, заяви се и ни покажи на всички.
232
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Берлускони беше собственик на медии и футболен отбор.
231
5
 
5
 
! Отговори
пипи преди 4 години
аха, понеже тиквата направила и нещо хубаво, да не му търсим кусури, къщи и острови в гърция? значи ако даря на полицията 3 коли, мога да обера банка ? ех *** !
230
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ББ се срамува да аи вземе акциите ??? Нали пое ангажимент пред феновете !!! Къде е сега оназ арменска под ло га Степан Хиндлиян , а ???? А сега да ви видим !!!!
229
4
 
5
 
! Отговори
фен преди 4 години
Г-н Кралев,спомняте ли си думите' Да построим стадионите в Пловдив с 40-50 мил. лева или да спасим Левски"Е до сега го спасявахме НИЕ.Или ни погребахте ?
228
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДоТоя дет пита Кралев, какво е направил за спорта? Айде прочети малко, какво е направил. Божков, колко спортни бази построи? Колко стадиона ремонтира? На колко места сложи осветление? Колко пари отпусна за Детско Юношески спортове? Колко пари даде за подготовка на олимпийци. Колко е добре да не знаем, обаче да критикуваме.
227
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още древните са казали какво му трябва на народа-хляб и зрелища.Като няма хляб,яжте пасти/Мария Антоанета/,ако няма и пасти гледайте зрелища,може и да ви нахранят.
226
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 187Къде може да се види неговата колекция? Защото тя се намира в имота му и ти там не можеш да стъпиш? Тия артефакти до един са крадени и е участвано в нелегална търговия с произведения на изкуството? Кой е направил богат? Ти видя ли един да си е взел милионите? Че нещо се оказа, че всички ще ги взимат уж в продължение на 20г. Колкото и навътре да си напъхаш езика в ануса на Божков по-добре няма да стане.
225
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А манекена или бижутера, както там беше прякора на това гебрерастко Гов но Йовов, не е ли в конфликт на интереси като Шеф на Тотото и спортен клуб, на който същото това Тото е спонсор ?
224
3
 
7
 
! Отговори
До 209 преди 4 години
Триъгълници, линии, пергели и транспортири не ползвам от училище.Божков лежа след заминаването си заради Гешев и гръмките му изказвания за издирване от Интерпол. Това са фактите. Същите като тея, че неотдавна Б.Б. на срещата в Министерски съвет относно спорта, на която беше и Перукан, и Гешев, се здрависва и видимо се радва на компанията на "издирвания".
223
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КРАЛЕВ ВИЕ КАКВО СТОРИХТЕ ЗА СПОРТА КАТО КАКЪВ ОБИТАВАТЕ МИНИСТЕРСТВО НА СПОРТА ЗАНИМАВАЙКИ СЕ С НИЩОПРАВЕНЕ
222
2
 
8
 
! Отговори
Левски преди 4 години
Тоя Тити е голям амс***лак! Ха-ха!На мут рите им трябват и клоуни.
221
5
 
10
 
! Отговори
пипи преди 4 години
алу, бокича вика, наборе и аз съм селянин. Кът си сеуинин ходи вади картофи у банкя. Каква квалификация има бойко, че да е начело на държава ? Всеки ziганuн брал портокали в испания има повече акъл и мироглед от тоя, поне чужд език научават хората. Бойко сигурно още срича бе
220
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Премиерът с външен вид на *** и със смелост на мишка къде се е скрил, че Кралев се изказва вместо него?
219
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 187/214Това ми напомни, че Божков СИ направи колекция от иманярски артефакти. Още едно нещо, за което трябва да бъде съден.
218
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 217Ти знаеш ли Божков от колко години е "бизнесмен"?
217
2
 
5
 
! Отговори
? преди 4 години
До ЛЕВСКАРНямаш нищо общо с Левски.