Закопчаха президентски племенник с 11 г хероин

Гинекологът Борис Кузманов е задържан до клиниката, в която работи
Обновена: 2 юни 2011 15:11 | 2 юни 2011 13:46,
80
Закопчаха президентски племенник с 11 г хероин
Снимка: архив Булфото

Племенник на бившата първа дама на България Антонина Стоянова е задържан със 7 пакетчета хероин в Пловдив.

38-годишният Борис Кузманов, който е гинеколог, е заловен в сряда малко преди да влезе в частната клиника, където работи. По предварителната информация конфискуваният хероин е 11 грама, а стойността му е близо 1000 лева.

Прокуратурата вече е повдигнала обвинения срещу мъжа за притежание на наркотици, каза пред Dnes.bg говорителят на Районната прокуратура в Пловдив Галина Андреева.

„В ареста се намира и дилърът, продал дрогата в квартал „Столипиново”, поясни прокурор Андреева.

В момента разследващите установяват дали откритият в джоба на доктора хероин е бил за лична употреба, или той е припечелвал допълнително, като е разпространявал дрога.

В клиниката, където работи д-р Кузманов, бяха неприятно изненадани от новината за ареста му.

„Д-р Борис Кузманов е отличен специалист и за 5-годишната му работа при нас не са постъпвали оплаквания срещу него”, беше лаконичният коментар на частната клиника.   
Племенникът на Антонина Стоянова – съпруга на президента Петър Стоянов, е оставен в следствения арест с мярка „задържане под стража” за срок от 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
3
 
! Отговори
Росица преди 12 години
Д-р Кузманов наистина е перфектен специалист.През 2009 г. оперира майка ми , която тогава беше на 80 г. и я спаси.Следоперативният период мина леко благодарение на лекарствата , които й изписа. После й правихме лъчетерапия и сега тя се радва на внуци и правнуци.Той, за разлика от много други лекари , има изключително уважително отношение към пациентите.Голям номер са му спретнали,професионализма му пречи на някой от гилдията.В дискотеки и училища се пласира дрога, но там никога никого не хващат.
78
3
 
2
 
! Отговори
Пешо - Трипера преди 12 години
Давай го тъй гъзе,доккторчето,тука и...ша забрай пичките - завинаги.Обещавам ви!И без дрога ша го издранча тоя малкия папуняк,а и колегите ...вече го харесват,нищо че още не са го виждали?!Ама и на него ша му 'ареса...гаранция!Кат му знам на КироСапа какъв му е...остриган питона?!Мама-миа...сватбарите вече да гласат чеиза,че булката е бременна...?! И да си носи лични лубрикаторни средства,че тука са ***.После да не одим като общинска говнярка до WC-то и назад...?!Че ще се наказваме,нали?!
77
0
 
3
 
! Отговори
bianka преди 12 години
NA TOVA MLADO DOKTOR4E FAMILIQTA PARVO MY E DALA 6ANC DA Y4I,VTORO DA IMA PRECTIJNA RABOTA v BG,KAKAVTO 6ANC NQMAT BOL6INCTVOTO NEGOVI VRACTNIZI,ZATOVA DRYGITE BQGAT BARZO BEZ DA SE OBRA6TAT ,OTVRATENI OT Bg<ot TOVA ,4e 6ANC ZA REALIZAZIQ IMAT BOKLYZITE KATO TOZI T,N,DOKTOR ,PRITEJAVAT NARKOTIZI,I kakvo ot tova TOZI FORYM DOKAZVA,4e po NEGOVIQT PROBLEM CE RABOTI i 6te GO CPACQT,ZA6TOTO ci ima CVOI XORA ,jectokata ictina e 4e docajdat na ob6tectvoto c CEBE CI,dori i tyk CPACQVAT GO VIJTE GO!!!
76
0
 
5
 
! Отговори
batko преди 12 години
в затвора ; никъде в закона не пише, че като е лекар не може да лежи в затвора
75
0
 
6
 
! Отговори
мар преди 12 години
днес цял ден мисля за него..току бях намерила "свой" гинеколог,който ме устройва във всичко,много го уважавам...той единствения,който ми ПОМОГНА и много съм му благодарна.не мога да повярвам,че това се случи с него.утре трябваше да имам преглед при него.сега просто не знам,какво да правя,при кой да отида..извинявам се за правописни грешки.....много съм растроена,приемам като лично ..
74
0
 
1
 
! Отговори
кура му янко преди 12 години
73
1
 
7
 
! Отговори
Кур'ти преди 12 години
Момчето е носело опиата за леля си,щото след оня обир на апартамента им в София - женицата не била добре.Тя била свикнала - само да взема и никога нищо да не дава,а тия хайвани взеха че й откраднаха неколко часовника и вибратора.Да,стария й верен приятел,производтво на ГДР,ама е по-добре от на бат' Петьо умрелото животно в панталона.И така,*** ненагледни...настанали са години - да се ебват и роднини.А докторчето...ша се отърве,щото от сега знам,че няма извършено престъпление?!Нал' тъй?!
72
0
 
6
 
! Отговори
връзка? преди 12 години
Нерде( къде) Ямбол, нерде Стамбул.. тъй казваше баба ми.Та и сега.Кво общо има А.Стоянова с племенника си?И аз имам племенник в София на 35 години. И ако утре направи нещо, кво съм виновна?То и Ирина Бокова ( ЮНЕСКО) има племенник, който усърдно години наред крадеше майсторски коли, ако и баща му да беше президентски съветник( на Г.Първанов.) не зная сега какво прави Боков( баща и син).
71
1
 
3
 
! Отговори
ф преди 12 години
Голямо престъпление. Пияници под път и над път , ама ако някой си е решил да се упоява с дрига , вече е най големия негодник. Всеки сам си решава ,какво да прави със себе си.
70
1
 
2
 
! Отговори
Detektiff преди 12 години
A ako ne beshe "prezidentski" plemennik,kak shtyahte da ozglavite novinata.Choveka e ili dilar ili se drusa, kakvo namesvate tozi ili onzi. Mi pishete togava i za sina na kantonera da rechem ili za hamalina v tuhlarnata, koito sashto se zanimavat s tova da rechem.E.a ti prostotiyata, nyama nachin,senzatsiyata e vajna. Tapo e!
69
0
 
6
 
! Отговори
!?!?! преди 12 години
"......... президентски племеник .....племеник на бившата първа дама......"На девера ми Петко, зълвин син, казва народа в такива случаи :))))))))))))))Сензацийо, сензацийоооооооооо
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
63Ако е истина този сценарии............мен ме устройва.
67
1
 
10
 
! Отговори
Ники преди 12 години
Еми чичо му ги разпространява през границата а племенника по улиците .. семеен бизнес на кое по точносе чудите - България 2011 !!!
66
1
 
5
 
! Отговори
хехееее преди 12 години
да продава в Столипиново?...що за глупост, ми то дилърите от там идват, кой ще го пусне да им продава в територията...
65
4
 
1
 
! Отговори
Даскалицата преди 12 години
Добрееее,значи можело,а?Ще ти обясня,но първо да ни спуснат указанията от министеррството.Последно ще ви заточаваме за назидание у диарбекира дет ни гърми ,ни вали.Ама първо друкаря *** да върне бегълците като теб да връщат външния дълг,че ще требе вече китайчета да уча,а не им харесвам езика и гледат изкилифинчено и ще ме дразнят.
64
1
 
4
 
! Отговори
Учениче преди 12 години
Извинете другарко, но не разбрах какъв точно е урока? Колко лош е посланни Уорлик? Много лош, Сатана! Само не ме гонете!Пак се извинявам, другарко, но не разбирам вие от къде ги научавате тия тайни срещи и сценарии? Не ги пише в учебниците, нито по телевизията ги дават тия тайни срещи, само няколко даскалици пророкувате сделки и апокалипсиси. Забелязвам, че в нашето училище се преподава основно колко лоши са ГЕРБ и Уорлик. тоя урок вече съм го научил, другарко.
63
1
 
11
 
! Отговори
доверчив преди 12 години
Постановка, викаш? Постановка като тая с Кирчо Добрев, хванат на границата с паричките? Постановка като пикаенето във фонтан от Румен Петков? Постановка като подкупите на Николай Цонев? Постановка като кражбите на президентските спонсори Стойков-Николов? Постановка като ремнта на Масларова за 3000 ерво на квадрат? Постановка като назначението на Филчев за посланник в Казахстан? Не е постановка само, че Бойко собственоръчно постави бомбата пред вестник Галерия!
62
3
 
5
 
! Отговори
Даскалицата преди 12 години
до 61Иванчо не ме дразни и веднага излез навън!Като си научиш урока пак щете изпитам.Това не го ли запомни ***?На Станишев е уредено място в Брюксел.Борисов се кандидатира за президент и печелиЗащото ДПС си издигат кандидат и кандидата на БСП губи.Станишев се оттегля за наказание в Брюксел и на негово място застава Първанов.ГЕРБ се разпада защото даже не е партия.Предсрочни парламентарни избори и БСП ги печели с подкрепата на ДПСВсичко е договорено на тайна среща с Първанов.След нея АТАКА прави цирковете за да се консолидират Турците в ДПС защото Доган изтърва контрола.
61
1
 
2
 
! Отговори
мнителен преди 12 години
сценарий и постановка
60
0
 
8
 
! Отговори
Учениче преди 12 години
Простете, другарко, но това писмо си е лично Ваше съчинение. Директора на училището, другаря Антон Кутев ни караше да го наизустяваме и да го преписваме по форумите, за да знаят всички деца по света колко лоши са капиталистите от САЩ и как искат да премахнат българските национални герои. Вие другарко, сте една манипулаторка на ниска заплата. разбирам Вашата нервност и раздразнителност, но не е коректно точно на този свят ден, в който почитаме паметта на Ботев да манипулирате толкова долно.

Спонсорирани публикации