Арсенал излъга Удинезе с едно на мъка

Италианците надиграха "Артилеристите" в Лондон, но паднаха с 0:1
Обновена: 17 авг 2011 15:08 | 17 авг 2011 07:22,
8
Арсенал излъга Удинезе с едно на мъка
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Арсенал измъкна минимална победа с 1:0 над Удинезе в първия мач от квалификациите за влизане в Шампионската Лига, игран на "Емиратс Стейдиъм".

Единствения гол в мача вкара Тио Уолкът още в 4-та минута. След това обаче италианците тотално надиграха "артилеристите", които не изглеждаха абсолютно безидейни.

Войчех Шчесни обаче направи няколко чудесни спасявания, а веднъж и гредата помогна на Арсенал.

Противно на логиката Уолкът можеше да вкара и втори гол в 90-та минута, но тогава пък вратарят на гостите Ханданович направи брилянтно спасяване.

Реваншът е след две седмици на стадиона на Удинезе "Стадио Фриули".

Още за мача Арсенал – Удинезе в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
3
 
! Отговори
фен голем преди 13 години
Ерата на Дж. греъм в Арсенал нивга няма да се повтори с палячото Арсен. ***. Нито един от сегашните не може да стъпи на който и да е измежду Сиймън, Диксън, Линиган, уинтърбърн, Кион, Адамс, Парлър, Смит, Райт и т.н. Направо разкатаха фамилията на този отбор франсетата и останалите латиноси в него.
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пффф аре върви да си го търсиш в гащите дали е поникнал
6
8
 
2
 
! Отговори
do 5 преди 13 години
Жалък на жалък не вика.Още повече , когато е затапен до дъното.
5
4
 
8
 
! Отговори
до 4 преди 13 години
Жалък си, човече
4
12
 
9
 
! Отговори
Къде сте капацитети преди 13 години
Посредственият отбор на Удинезе скри топката на Арселнал.Къде са всички ония разбирачи, дето много им знаят балалайките кухи, че Висшата лига била най- силното първенство в света? Да се види и оня флегма Бербатов, че е голмайстор в едно от най - посредствените първенства и то с голове на слабаци .
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам какво се репчат феновете на Арсенал, но който е гледал мача видя, че отборът не е нищо особено и то срещу Удинезе. А сега знаем състоянието на италианския футбол. Ако бяха през 94 на това състояние, щяхме да играем финал на световното, даже Киню да не беше дал и първата дузпа. Просто Арсенал сега ще играе за трето-пето място в Англия.
2
2
 
5
 
! Отговори
DreamShade преди 13 години
Опитало се е да каже журналистчето, че и Арсенал играха. Интересен мач стана между равностойни отбори - Ди Натале в момента е голямата звезда на Удине, след като Алексис премина в Барса.Нищо не е ясно за реванша в Италия ;)
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"След това обаче италианците тотално надиграха "артилеристите", които не изглеждаха абсолютно безидейни."А как изглеждаха!?!