Няма невъзможни неща – дори отслабването

Младеж вдъхновява с историята на впечатляващото си отслабване
21 дек 2015 09:52,
37
Няма невъзможни неща – дори отслабването
Снимка: Facebook

Младеж, стопил 70 кг от теглото си, стана звезда в социалните мрежи. На 18 години Андриан от Първомайци тежал 170 кг. Той обаче се амбицира и успява да свали излишните килограми без глад, и то само за 3 години.

"На 18 години бях 170 килограма и си мислех, че никога няма да мога да отслабна. Роден съм с изкривяване на крака и имам забрана да бягам и да скачам. После от свръхтеглото получих и дискова херния. След двуседмичен престой в болница, лекарите ми казаха, че няма да мога да тренирам, но аз реших, че ще преследвам целта си и започнах да ходя по 5 пъти седмично на фитнес", разказа Андриан Аспарухов.

Така за малко повече от 3 години младият мъж станал 97 килограма, трупа мускулна маса и топи мазнини.

Промяната за Андриан започва във фитнес залата. От пълничко и срамежливо момче, той се превръща в силен мъж, пример за подражание на много хора.

"Постигнах този резултат с хранителен режим и тренировки. Когато ми казваха, че няма да успея, това ме мотивираше да продължа напред и да покажа на всички, които ми се подиграваха, че ще успея", обясни Андриан пред Нова тв.

"Тайната се крие в истинската храна – месото, зеленчуците, млякото, овесени ядки и риба", разкрива Андриан.

А днес вече той има заявки от близки и познати да им стане личен треньор и да ги напътства по пътя към по-добрата фигура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
10
 
! Отговори
до бръм преди 8 години
Бях чел някъде, че маята е измислена след втората световна война като биологично оръжие. Има много хора, които не исползват мая. Имам един познат дето си прави сам ръжена закваска и един ден в седмицата си прави хляб за цялата седмица. Той си държи закваската в хладилника. На него хлянът му излиза по-евтино, защото си го прави сам. Може би един ден и аз ще започна сам да си правя хляб с ръжена закваска.
6
3
 
10
 
! Отговори
до бръм преди 8 години
Защо си мислиш, че имам пари?Млякото от манастира е двойно по-скъпо, но и двойно засища. По мазно е, като гребнеш два пъти и те наяжда. Зехтин и без това си купувам от най-хубавия заради кандилото пред иконата. Но това правя от както станах православен и повярвай ми понякога ми беше много тежко положението. Но това е въпрос на вяра. И сега не съм цъфнал и вързал, но Слава Богу. Та общо взето не отиват повече пари. Месото също е скъпо. А хлябът също е по-скъп, но и той е много по-качествен.
5
7
 
11
 
! Отговори
бръм преди 8 години
До Анонимен 3Маята като е вредна, защо съдържа витамините Б и защо я дават за изчистване на акне?
4
3
 
29
 
! Отговори
бръм преди 8 години
До Анонимен номер 3: като имаш пари всичко е възможно,.Що не питаш някой дето едвам свързва двата края, как ще си купи мляко от манастир,зехтин екстра вържин, разни шантави соли...и тем подобни.Хляба ти ли си месиш и печеш.Закваската ти ли си правиш?Рибата сам ли си ловиш, че както е скъпа, кой може да си позволи да кара само на риба?Бедния яде най-евтиното и е радва,че изобщо има какво да хапне.
3
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак си е грамаден.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, момче!
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз смених храната преди месец два, и сега усещането е друго. Месо много рядко ям, предимно риба. Хлябът ми е ръжено-пшеничен, но със ръжена закваска, а не с мая (маята е вредна). Киселото мляко е домашно на един манастир, има го в близкият магазин. Захарта е нерафинирана. Солта е натриев хлорид 45 % и калиев хлорид 52 %, а не чист натриев хлорид, както е при обикновената сол, защото натриевият хлорид е вреден. Използвам само чист зехтин, и то не за готвене. Зехтина трябва да е ектра върджън.