Цветелина Лозанова си тръгна от „Фермата“, не спечели битка

Тя отпадна в елиминационния дуел с 0:18 от Ваня Павлова
7 ное 2021 10:35, Елка Василева
39
Цветелина Лозанова си тръгна от „Фермата“, не спечели битка

Цветелина Лозанова преживя загуба на Арената във „Фермата“ и си тръгна от риалити шоуто със сълзи на очи. Бившата стюардеса и настоящ афилиейт мениджър не успя да спечели нито една битка и отпадна в елиминационния дуел с 0 на 18 от трансформационния лидер Ваня Павлова.

„Това е най-категоричната победа от началото на предаването!“, обяви водещият Андрей след края на сблъсъка. Освен че се доказа като един от най-силните характери в стопанството, Ваня отчете втори триумф на Арената - първата й победа беше срещу фризьорката Анастасия Христова.

Макар че загуби, Цветелина запази високия си дух. „Съжалявам, че приказката за мен свършва, но съм щастлива, че успях да се докосна до невероятната кауза, която имаме в този сезон“, каза участничката, която работи усърдно за възстановяването на стопанството на манастира „Свети Архангел Михаил“ в село Шума рамо до рамо с останалите претенденти за голямата награда от 100 000 лева.

През тази седмица всички във „Фермата“ бяха трогнати и от един благороден жест. Участник от този сезон на предаването дари 50 000 лева за възстановяването на стенописите в черквата на манастира „Свети Архангел Михаил“, като пожела да остане анонимен. „С тази сума би могло да се направи много за иконостаса и за стенописите, които са в тежко състояние - те са силно замърсени, а боите им се разпрашават“, обясни реставраторката Аглика Икономова, след като се запозна със състоянието на храма, построен през 1863 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На снимката претака зеле, браво!
25
0
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Туй дете НЕ МОЖЕ на две магарета слама да раздели,НО пък има ОГРОМНО самочуствие!...Хубаво е момето,ама става само за разплод!То и това ще стане,де...Ще се хване с некакъв "чичко-паричко",ще му народи още хубави и глупави чеда,но тя ще се бие в гърдите,че било "по любоФ"....Нищо ново под слънцето с такива хубави и глупави!!!
24
0
 
16
 
! Отговори
Беше полезно преди 2 години
Като цяло поредната, която си знае, 1на риза не може да изглади. За сметка на това има огромно самочувствие, което не може да запълни комплексите и. И поредната дето си търси сериозен мъж. Кръгла нула като майка си....
23
0
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
честито
22
0
 
12
 
! Отговори
555 преди 2 години
Едно буренце бута друго буренце
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двата алкохолици друго не можа да измислят ,виждате кви пропаднали хора има там
20
0
 
7
 
! Отговори
Къш преди 2 години
Фермата не е предаване за амеби и чехълчета. За тях е Игри на волята на първичните инстинкти.
19
1
 
17
 
! Отговори
Без внимание преди 2 години
Ценното на това предаване е, че отправя послания и провокира размисъл, освен, че е забавно. То буди интерес в мислещи хора и не е за чалгари. Надявам се закриването му да е Бабикянски фейк и да не му се обръща внимание. Цвети е представителна извадка на *** красиви момичета, които трудно правят разлика между истинско и привидно, целува се с Виктор, пък мечтае за Пламен. Къде тук е ценностната система. Лесна плячка за манипулиране. Далеч по-глупава от Лора.
18
7
 
12
 
! Отговори
!!!Оффф...???!!! преди 2 години
Интересно ....колко ли зрители има това предаване-остаряло и ...пълно с глупости...
17
2
 
5
 
! Отговори
12345 преди 2 години
Bravo che svalyat tova predavane ot efir.Tazi godina e kragla nula.kade sa sabrali tezi pomiyari ot Chicago, ot London,mnogo golemi rodolyubtzi-marshi.
16
0
 
27
 
! Отговори
Шест преди 2 години
Глупава и самонадеян кифла. Липса на всякаква реална самооценка или пълно лицемерие. Това, което и се случи е удовлетворява що за тези, които видяха нейната бруталност с чувствата на Виктор, унижавайки го пред близките му отвън. Впечатлен съм от формата, за перви път го следя, браво!
15
2
 
13
 
! Отговори
555 преди 2 години
Не съм го гледал, но на снимката ве вижда една бъчвичка да бута друга бъчвичка
14
1
 
15
 
! Отговори
BashtaVI! преди 2 години
Тъкмо ще олаби малко, че бая са усвини у тая свинеферма
13
2
 
1
 
! Отговори
ти да видиш преди 2 години
сериозно ли ?! ай стига бе , не може да бъде ! леле какви драми и трагедии се случват в това ( а и не само в това ) много интелигентно и образователно предаване :)
12
10
 
14
 
! Отговори
Азимов преди 2 години
Трябва да си ужасяващо спрял, за да гледаш тази *** простотия "Фермата"
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Афилейт УФСЪ
10
1
 
14
 
! Отговори
Меринджей преди 2 години
Била афилейт мениджър брей ти да видиш
9
34
 
3
 
! Отговори
Един там преди 2 години
Това момиче Цветелина си вършеше работата във Фермата без да мрънка и да прави фасони. Красиво и младо момиче...вие за това я оплювате!
8
1
 
23
 
! Отговори
мда преди 2 години
*** кокошката... Другият път да си има собствено мнение, защото иначе цял живот ще я използват. За жалост тя си мисли,че е направила приятели... Кой иска да е приятел с едно едноклетъчно бе Цвети ? Как може да нямаш 2 клетки в тоя мозък.
7
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази е пълно зеро. С тази ехидна усмивчица и превзет говор, не знам за къде с това самочувствие е тръгнала. Плюс малко тлъстичка ми се вижда девойката. Ваня беше повече от блестяща!