Откриха и втори труп край Лозен, на 34-годишен мъж

Първо бе намерено тялото на 18-годишно момиче
Обновена: 5 авг 2023 10:59 | 5 авг 2023 10:44, Александър Попов
128
Откриха и втори труп край Лозен, на 34-годишен мъж
Снимка: БГНЕС

Два трупа са открити край Лозен на близко разстояние. Те са на мъж на 34 г., и на момиче на 18 г.

По първоначални данни те са били жертва на престъпление, като са застреляни. Двете тела са били намерени на 500 м едно от друго.

Вчера младата жена е била обявена за издирване.

За смъртта на двамата има задържан, който е криминално проявен.

Сред първите версии убийството е от ревност, не се изключва да е имало любовен триъгълник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Лозентруп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
4
 
! Отговори
бг преди 9 месеца
какво им става на тези хора от жегата ли е ?,Как така хора с престъпни наклонности имат пистолети.
120
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Що за *** ,може да измисли оправдание на убиец?!?!?
119
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
. . . а някакви от МеРеВе-то искат да се прехната тестовете им за наркотици защото не били точни и реагирали на диазепамните химии като на класически наркотици. Тия смелчаци директно казват че част от задържаните и вкарани в затвора са били тествани със същите методи и апаратури - с неточните. Що не предложат да се премахната тестовете и на уличния класически наркоман.
118
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
??? Сред първите версии убийството е от ревност, не се изключва да е имало любовен триъгълник.??? Ако е равнобедрен триъгълника ната Той Тя Той, А ако е Той Той Тя елипса ли се получава. Светла им памет на хората. А тука некъф жулитераст ползва геометрии да лай върху паментта на загиналите.
117
1
 
7
 
! Отговори
В ПУСТОТАТА... преди 9 месеца
Да убиеш животно е жестокост, но да убиеш човек е престъпление пред закона и пред Господа. Господ е дал живот на всяка човешка душа и никой няма право да отнеме живота на тази душа, освен предопределената съдба. След смъртта, душата на убиеца отива в Пустотата за покаяние...
116
3
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Днеините момичета ли ти са виновни, бе умнико? Днешните момичета от сутрин до вечер въртят търговия с наркотици, сводничат и изнасят про.....ки зад граница, убиват жени, че и повече мъже като днешния, малтретират , стрижат, бръснат и тъй до безкрайност? Я се освести малко! 12 - 13 Г. са к....венца, а дъртофелници с дебели портфейли са теменужки, освободени от грам отговорност? Ония първите са пррросто мързеливи празни глави, зарибени от посочените гадняри, балкански задръстеняци!
115
2
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
До до анонимна 110 - ако изобщо си забелязал мнението ми доста лошо за пикклите. Но тези дърттаци, с които хойкат, даже и да не са толкова стари, са по-гнусни, защото би трябвало да са по-отговорни, а не да грачите изобщо срещу жените по принцип. Ясно ли ви е? Степенувайте вината, и пиклата ли е опасност за страната или разни мутри и темподобна ***?
114
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ГЕРБ се върна на власт и мутрите се развилняха.
113
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
МВР не става, държава няма - ето ви го доказателството, този човек е убил друга жена преди година и се разхожда.
112
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
..няма оправдание за насилието над тези нечии деца====Така е, но не и за децата на комунистите и профсъюзната номенклатура. Там трябва лустрация, разселване и постоянно полицейско наблюдение!
111
4
 
3
 
! Отговори
БОЙКО РАШКОВ преди 9 месеца
ДОБРЕ, ЧЕ ПУСНАХ ДРОГАТА ПО ПОРЪЧКА НА РАДЕВ. Я КАК СЕ ИЗЯВЯВА МЛАДЕЖТА?
110
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА
109
9
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
Всеки от вас има или ще има и дъщери. Когато станат 18 годишни ще са си вашите деца, когато станат 50 г ще са ваши деца. И ако са бити , са ваши деца.клани пак ваши...няма оправдание за насилието над тези нечии деца!!!!
108
7
 
7
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
КОЛКО САДИСТА УБИЙЦИ Е ПОМИЛВАЛ РАДЕВ И ЙОТОВА??????ХАЙДЕ КАЛПАЗАНИ!!! ДАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ
107
5
 
15
 
! Отговори
До анонимна 110 преди 9 месеца
Щото тия пикли, както ги наричаш, ако са малко от малко възпитавани, не биха се понесли с някой, дето е с малко мозък в главата, но с много татуировки и мускулатура. И стига давахте наклон на хората какво да пишат, става въпрос за непознати, както анонимната, така и другите имат право да си напишат мнението.
106
10
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
Насилието над жени и деца е от десетки години.Сега научаваме от медиите за тях.Но тук важен тенденция замисъл, за да съборят правителството е престъпления от битов характер. И като погледна само Радев има полза от тези убийства.Ако греша, нека Радев каже колко садисти са пуснали от затворите помилвани? Хайде нека да каже.
105
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Анонимна, не се нервирай, не ти ли е ясно, че има едни, за които е виновна жената, независимо от каквото и обстоятелство да е. Най-дразнещо лично за мен е дето обикновено обвиняват само тях, а за тези, дето плащат силикона нито думица, макар, че най-често са с десетилетия по-възрастни. Може би е от вековете в една теократична и изостанала империя.
104
6
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
И като са такива момичетата, кякво предлагате - да плещим постоянно какви к...и, са, какво правели, каква ицмет са, а тези батки невинни, така ли? Всякакви мутри и темподобна папппплач поне малко не заслужават ли вашето презрение, та ревете само срещу момичетата? Че даже и след като са убити!? Защо ревете срещу някой, който явно е с малко мозък в главата си? Що не ревете срещу тези хитряги с несметни немъчени пари и незаконни бизнеси, а срещу пикккли някакви? Кой е опасен за обществото?
103
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
До анониме 83 - стига си обвинявал момичето, бе ....Що за изкривена логика? Ако мразиш жените, си е твоя работа, но престани да ръсиш пр.остотии. Не прочете ли, че този вероятно е убил и преди, познат на полицията и пр. Но не, тая е еди- каква си и е виновна, дай да накажем всеки наивник, каквато вероятно е и тази, но също е и глупава, за да се заеме с такъв, но да я заклеймяваме, без дума да кажем срещу убиец, е направо болестно състояние.
102
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До До Анонимен 83 - Днешните моми/чета бързат да пораснат. Вижте ги по баловете на какви стрини се правят или.....да не пиша другата дума. Гледат връстниците си с презрение и зяпват на тия т.нар. батки, все едно агент 007 са срещнали или не знам кого. Безразборни връзки, мечти да не работят, но да ги издържат тия батки, силикони, ботокси, екстеншъни, силен грим, разголени....Ами, това е, уж демократичен, а то слободясъл 21 век. Все пак има лъч надежда, не всичките са такива, слава богу.

Спонсорирани публикации