Огнян Петров: Брат ми нямаше притеснения, службите спят

Просто съм в шок, заяви братът на убития бизнесмен
Обновена: 17 авг 2023 13:32 | 17 авг 2023 13:30, Нели Христова
80
Огнян Петров: Брат ми нямаше притеснения, службите спят
Снимка: БГНЕС

Нямам обяснение. Просто съм в шок! В каква държава живеем! Просто да ти вземат живота на сила... Това не зная как да го обясня.

Така Огнян Петров коментира смъртта на брат си, Алексей Петров, който беше застрелян вчера в Драгалевци.

Двамата братя остават близки, независимо от факта, че единият развива бизнес в столицата, а другият има семеен магазин за хранителни стоки в Тетевен.

Огнян Петров заяви, че двамата са се видели последно преди две седмици в София.

Миналата седмица са говорили по телефона за лични неща.

"Нямаше притеснения. Въпросът е, че начинът на действие е страшен. Утре това може да се случи на друг… хайде, той е известен, но може да се случи и на един нормален човек. Държавата, службите спят - не знаят кой, кое и какво прави", категоричен е Огнян пред bTV.

Снахата на Алексей Петров - Надка, разказва, че откакто миналата година е загубила баща си, Петров често се връща по родните места, за да види 80-годишната си майка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
16
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Ако арестувам сега Борисов, двамата Маджовци и ренегат резедента и направя списък на трафичните им данни, ще стигна до служителите на ДАНС, които са изпълнили убийството
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз мисля, че ДАНС е изпълнител на поръчката на Борисов. Хубаво са отцепили предварително района на убийството, как не набедиха украинците за него само ми е странно.
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А братчето като си е правело схемите дали е бил в шок?
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Службите спели и не знаели кой каква вършел.... Те да не са ясновидци?! Колкото и да му се иска на някой те няма как дя знаят всичко за всеки
23
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Огнянчо, ние имаме милиция. Нямаме полиция, защото така и не реформираха МВР преди 34 г и си останаха милиционери, с милиционерско мислене. А току що им вдигнаха заплатите с 10%. Честито да ви е да гледате Шенген отвън.
22
3
 
17
 
! Отговори
ОГНЯНЧО... преди 1 година
ТО БРАТЧЕТО ВЕЧЕ ГО НЕМА. ПАЗИ СЕ ТИ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ. ЗАЩОТО ТЕЗ ДЕТО ГО УБИХА ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ БИЗНЕСА. БАТ ТУПУ БАТ ШИШИ И МАНЕНКОТО КИРЕ. НО И БРАТА НЕ БЕ ЧЕРГА ИЗПРАНА. ТРЕБ3ШЕ ПОВЕЧЕ ДА СЕ ПЕРЕ. АЙДИ ЧАО.
21
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всъщност и той и брат му са българомохамедани от село Бабинци Тетевенско! Рожденното име на Алексей е Асан Юмеров ! Те са от тези семейства с насила сменените имена! Това не е тайна за никой но не е популярно!
20
4
 
5
 
! Отговори
Трактора работи преди 1 година
много, но за скрап е днес във мoрга.
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В средите се знаеше, че ако не те бил Алексей, значи не си бил бит.
18
2
 
15
 
! Отговори
Трактор беше със преди 1 година
охрана, безработна тя остана.
17
0
 
27
 
! Отговори
баба Пена преди 1 година
Не знам защо обаче нещо не ми е мъчно. Требе да си голям мафиоззо че да се стрелят с гранатомети, снайпери, че ни да не сме у кънтър страйк бре.
16
2
 
23
 
! Отговори
Къде са мълчащите? преди 1 година
Говорещи много, но по-интересни са мълчащите... Следете кои са се скрили и дума не обелват! Къде е и дребното генералче Атанасов?
15
2
 
7
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Оказало се ,че е бил без охрана ..така че ..нещата са други ,не както ги поднасят в медиите ..сутрината едни,след обд -други..вечерта-трети..
14
2
 
11
 
! Отговори
Велев преди 1 година
Алексей Петров го убиха по такъв лесен начин, че поръчката по сложност я оценявам на 20 000 лева, 25 , ако поръчителят е ларж. Толкова несериозно е подходил към себе си, че се чудя, дали и всичките му работи не са на това ниво, в кръга на шегата- дали не си е плащам на медии да го възвеличават.
13
0
 
15
 
! Отговори
баба Пена преди 1 година
Абе кой ще тръгне да стреля със снайпер някой обикновен човек, хайде не ни баламосвайте пак. Тук *** нещо гнило, а пък и брат му сигурно и той не знае баш всичко. Излиза че в цялата държава баш най важния е някакъв фафиозо, че той поважен и от президента и от мин.председателя взети че даже и на квадрат да ги сложиш. Е нали сме у еврото, значи ЕС трябда да свиква с това.
12
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз нямам никакви притеснения като гръмнат някоя дърта и престъпна мутра.
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тцъ тцъ тцъ...колко не разбиращ и не знаещ...я не се прави на улав бе
10
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брат му е нямал притеснения за това е ходил с 3-*** човека охрана и с брониран автомобил ?
9
0
 
32
 
! Отговори
Напомняне преди 1 година
На тях-службите, за това им плащат, да спят. Крушата, Васко Илиев, брат му, Илия Павлов, и още много други мутри, избити от началото на така наречената демокрация, нима разкриха убийците им? Който ги създаде, той ги и затри, това е,всеки от шестаците го знае, но си трае.
8
2
 
17
 
! Отговори
А.Колев, пасе кози преди 1 година
Това, че Алекс-Асан не е имал притеснения, го пишем в сметката на силно преувеличения му професионализъм и убийствени преценки, които правел.