Мъск: Киев вече е загубил, 60-те милиарда от САЩ няма да помогнат

Украйна трябваше да сключи мир с Русия преди година
20 фев 2024 12:33, Петър Бойчев
263
Мъск: Киев вече е загубил, 60-те милиарда от САЩ няма да помогнат
Снимка БГНЕС

Политическите позиции на Киев на фона на военните неуспехи отслабват всеки ден, украинското ръководство е трябвало да сключи мир с Русия преди година, когато все още съществуваше такава възможност. Тази гледна точка изрази американският инженер и предприемач Илон Мъск на страницата си в социалната си мрежа X.

Според него по един или друг начин ще се стигне до мирно уреждане.

И единственият въпрос е колко още хора ще умрат, преди да се приеме реалният факт, че Крим и редица други бивши територии на Украйна вече принадлежат на Русия.

"Мирното споразумение трябваше да бъде сключено преди година. Оттогава хиляди момчета са загинали напразно, а позицията на Украйна става все по-слаба всеки ден“, се казва в съобщението.

Така Мъск коментира публикация, в която се говори за необходимостта от прекратяване на огъня и началото на мирни преговори между Русия и Украйна. Милиардерът се съгласи с автора на публикацията, че Киев вече е загубил "и нищо няма да промени това“, дори 60 милиарда долара от Съединените щати няма да помогнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още по темата: мирукрайнасащмъск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
6
 
12
 
! Отговори
Когато видиш преди 6 месеца
Да цъфнат налъмите,тогава ще победиш Русия и ще спечелиш МИЛЯРДИ ЕВРА,до тогава мечтай за ЕВРА до като ти дойде времето да свършиш като Чаушеску.
181
1
 
11
 
! Отговори
На тия които преди 6 месеца
Чакат за санкции,а приори да вземат да работят да не умрат от глад.
180
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Зоро - Зорко, сигурен ли си? Като се има предвид "точността" на руската оръжейна промишленост, да не хване Циркон-а за който се молиш от сърце да порази родната ти панелка погрешка вместо Народното Събрание? Разбира се, за теб като за всеки ментално поразен путинистки маргинал, ще бъде висша чест да бъдеш унищожен за кефа и забавлението на Путин, ама все пак?!
179
2
 
8
 
! Отговори
Единствено ИДИОТ преди 6 месеца
Може да си мечтае за Руски блага и унищожена Русия,няма да е жив да види.
178
2
 
20
 
! Отговори
musk преди 6 месеца
прав е човека
177
6
 
11
 
! Отговори
Колкото повече преди 6 месеца
Санкции към Русия,толкова повече наливат свежи пари 2 икономиката на Русия и цените се увеличават в западните държави за да се възстанови Руският пазар.За това Русия не бърза, защото са си у дома и не бърза за никъде за разлика от бълъците?Айде на чакащите за Руски блага да се редят на опашка до 5000г когато Русия ще изплати по 1копейка на държавите от конфликта.
176
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Човекът , които изхарчи 40 милиарда за търговска марка, а после и смени името и я обезцени, дава акъл на американското правителство как да си харчи парите. То и в Америка има хора в нужда, но всичките милиарди от татковците и на Тръмп и на Мъск, ще отидат само за собствените им лиготии и его. Не случайно имат толкова поддръжници в България - близък манталитет.
175
6
 
15
 
! Отговори
Зоро преди 6 месеца
ВЛАД, моля те, спешно прати един циркон върху Бг народното събрание! Цял един народ ще ти благодари! Може и медал да получиш за унищожението на българската мафия!
174
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Днес 180 - много се съмнявам ти да имаш какъвто и да е принос!
173
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 178 - аз зная само една държава която се отбранява и само една която я е нападнала - отбранява се Украйна, а нашественика и агресор е Русия! Ти така ли преговаряш в живота? Получаваш два шамара и даваш всичко на тоя дето те шамари? Ако да - значи - време е за преговори. А "нацистите" - каквито и да са - бранят Родината си! На техния фон атакуващите ги руснаци какви са? Хуманисти ли? Айде стига с тая "друга гледна точка"!
172
5
 
22
 
! Отговори
Днес преди 6 месеца
ЕС е одобрил милиарди евра помощ за трупа Украйна. Нашите данъци ще идат пак в САЩ, откъдето да закупят оръжия за мъртвеца. За това грябва да мислим, не за САЩ.
171
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тази война става все по-безсмислена от военна и политическа гледна точка. Най-вероятно след президентските избори в САЩ, особено ако бъде избран Тръмп, ще се премине към мирни преговори и спиране на огъня. Мисля всички вече си дават сметка, че от година фронтовата линия почти не е помръднала и няма как да се случат чудодейни офанзиви.
170
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 176. Просто не си обективен. Повечето коментарии са че украинците трябва да преговарят, а не да се налива масло в огъня. Негативните коментарии се отнасят за украинските нацисти.
169
8
 
19
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 6 месеца
Богатствата на тази планета не изчезват в космоса. Те са като скачени съдове. Колкото повече някои забогатяват значи друг или други обедняват . Колкото повече САЩ прахосват пари в Украйна толкова по добре за Русия. Мъск знае това много добре. През 2023г Русия се превърна в топ икономика в Европа и е с най голям растеж. Когато цифрите говорят, западната пропаганда трябва да млъкне !
168
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Направо шах! Тук живеещите путинолюбци, които от години призовават "Вова" да мачка, да избива колкото може повече украински мъже, жени и деца, молеха го целодневно да ги засипе с ракети и атомни бомби, изведнъж... днес взеха да "ценят" човешкия живот!? И да обясняват колко е важен - толкова, та да дадеш без съпротива Родината си на нашественик! Щеше да е много смешно, ако не беше противно като тея дето го списват!
167
2
 
3
 
! Отговори
Шпионира без пари преди 6 месеца
И го боли...боли ! Чудно ми е хем искат да са велики подкокоросват приятелите си ,че са им гръб и няма да ги зоставят и накрая викат оправяите се вижте каква я забъркахте -- а тоя освен да имат някакъв компромат за него руснаците иначе не схващам мрънкането му ! Освен като няма НАТО ЕС хептен да не им плащат и малко търговска война добре ще им дойде на САЩ и оня Тръмпчо .ЕС малко трябва да им се озъбят .
166
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 172 - че, ти друго освен плоски руски вицове можеш ли да "разправяш"?! За другото се иска мозък и мислене! А емпирично е доказано, че гостоприемниците на руската пропаганда нямате нито едно от двете! *** ти си разправяй де...!
165
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Цялата световна *** е срещу Зеленски и Украйна.
164
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 171. Бе разпраям те бъркаш земните кълбета но пак се напъаш.
163
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 170 - по скоро ти бъркаш яденето на руски пропагандни иZпражнениея с "..лобализация.."-та, която вероятно е глобализация! Разбира се, ти би се гордял ато от утре Варна се казва Варненскь, нали товариш!