Бита ли е Гущерова? Терзиев: Фалирали и нагли хора, с пръст не съм я докоснал

Християн Гущеров е зависим от хазарта и алкохола, разпродаде имоти за милиони
Обновена: 5 юни 2024 09:52 | 5 юни 2024 09:51, Александър Попов
154
Бита ли е Гущерова? Терзиев: Фалирали и нагли хора, с пръст не съм я докоснал
Снимка: БГНЕС

Бившата плеймейтка и настояща съпруга на Християн Гущеров - Светлана, се оплака как е била пребита от бореца Кирил Терзиев пред децата й. Били избити предните й зъби, твърди още тя.

Терзиев обаче има съвсем друга версия.

Не съм докосвал Гущерова, нейното семейство ми дължи много пари, заяви Терзиев пред "Труд" и дори нарече семейството на Светлана напълно фалирало заради зависимост на съпруга й Християн към хазарт и дрога.

“С пръст не съм докоснал Светлана Гущерова. Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светла Гущерови имаме стара история - цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат”, каза Терзиев.

Още по темата
Според неговата версия двамата с Гущерова се засекли случайно в пресечка на бул. “България” в София. Той я запитал кога ще му върнат парите, а тя започнала да го заплашва с мутри, които да го пребият.

“Надявам се да има камери и ясно да се види, че аз дори на два метра не съм я доближил. Всичко е инсценировка, за да трупа слава. Само това ѝ остана - мъжът ѝ е алкохолик, а тя има психически нестабилно поведение. Преди време ми беше жал за Християн, предоверих му се, защото някога ми беше приятел. Години наред са на хранилка при мен. Моят бизнес е легален - занимавам се със застраховане и имам охранителна фирма. Те обаче не могат да се похвалят дори с един трудов ден в живота си. Дълго време от добро сърце му давах пари, които изкарвам с къртовски труд. И накрая Гущерова ще ме псува по улиците”, не скри огорчението си Терзиев.

По думите му му дължат огромна сума пари, но не конкретизира каква е тя.

“Става дума за много пари. Те карат моите коли, осигурих им и детегледачка, защото ми стана жал за четирите им деца. Християн Гущеров от милионер стигна до просешка тояга. Той е зависим от хазарта и алкохола, разпродаде имоти за милиони, собственият му баща Добромир Гущеров се отрече от него. Иска баснословни суми назаем от приятели, за да води Светлана по курорти. Тя живее за Инстаграм и за да поддържа пред обществото някакво реноме на богата жена. Истината обаче е съвсем друга”, категоричен бе медалистът от олимпиадата в Пекин.

Терзиев твърди, че Християн Гущеров е разпродал имущество за над 10 милиона лева в близкото минало.

“Светлана не е работила и един ден в целия си живот. А най-смешното е, че докато беше бременна се осигуряваше в моята фирма, за да взима майчинство от държавата. Плащах максималните осигуровки, за да взима помощи, а тя дори не знае къде ми е офисът. Това са изключително елементарни и нагли хора, които вече съжалявам, че познавам”, допълни Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Изглежда правдоподобно казаното от Терзиев! Не мога обаче да си обясня от какъв зор ще поддържа "приятелски" отношения с подобни готованци, т.теи и лентяи, на всичко отгоре знае, че мъжа и е със зависимости!? Освен ако не е правил "грешки" със Светлана, да има съмнения за някое от децата и от гузна съвест да дава....
84
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мисля, че ако гущера пусне по един ДНК тест на четирите деца резултатите ще го изненадат.
83
0
 
46
 
! Отговори
смях преди 3 месеца
м/у другото, дори баща му да изкара още някой друг златен имот и да го шитне при тия завишени цени и да го откупи, тая драма няма да има край. Гущера, кво ще работи - бензинджия ? Светлана - продавачка. Тия хора се смятат за елит, но нямат ценз и за чистачи. Как точно се изплщат 2 млн дълг без дори да работиш . Това е просто без коментар.
82
2
 
14
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
Миналата седмица видях стария Гущеров в Кауфланд Казанлък и го поздравих. Беше съвсем трезв и в добро настроение.
81
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е как пък ще вярваш на някой с име Гущеров? Че и пари на заем ще му даваш? То бива наивност и доверчивост, ама айде моля ви се! Вслушвайте се в знаците!
80
0
 
19
 
! Отговори
Файл преди 3 месеца
"Светлана не е работила и един ден в целия си живот. А най-смешното е, че докато беше бременна се осигуряваше в моята фирма, за да взима майчинство от държавата. Плащах максималните осигуровки, за да взима помощи, а тя дори не знае къде ми е офисът. Това са изключително елементарни и нагли хора, които вече съжалявам, че познавам, допълни Терзиев." Екзекутирайте го веднага на площада пред Общината , самопризнанията му са налице...
79
0
 
49
 
! Отговори
до Бонго преди 3 месеца
Жената е майка на 4 касички, с които мисли че си е уредила живота. Никоя себеуважаваща се жена няма да легне с това прасе. Ти виждал ли си Гущеров? Няма значение колко е богат аз бих се циментирала отдолу пред това да си легна с него. Но все пак тя преди това беше известна като Гонзовица.
78
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
България се напълни с такива използвачи.
77
0
 
23
 
! Отговори
Проверка! преди 3 месеца
Едната страна казва едно, другата друго и явно истината е някъде по средата.Нека се направи проверка от компетентните органи и истината да излезе наяве.Ако около мястото на инцидента е имало и камери още по-добре.Не знам и дали Светлана Гущерова е депозирала оплакване в МВР, или е само по медиите.Твърде много неясни неща има тука, нещо като латинска сапунка с Български привкус!
76
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тази по едно време продаваше китайски нощнички за по 100-150 лв парчето на другите инстаграм кифли. Колко ли е продала наистина?
75
2
 
52
 
! Отговори
Зоран за дръжавата преди 3 месеца
В България най често по улиците виждаме: Заложна къща, Аптека, Бързи кредити, Банка и Алкохол и цигари. Това говори много за статута на обществото - загиващо.....
74
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гущерови явно нямат повече какво да продават , а баща му вече няма от къде да крадне
73
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лесни пари , лесно се харчат.
72
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Повече от половината олигаси за хазартно зависими и се дрогират . Не е лесно да се живее с мисълта , че си ограбил цял народ и си променил съдбите на хиляди хора . Носи се слух , че Прокопиефф е над 20 мил вътре от хазарт .
71
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трябва и двамата с Гущеров да участват в следващата евровизия .Плеймейтка и наркоман комрджия , ще направят фурор и ще затвърдят западните ценности .
70
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И цялата работа е, защото навремето тате Доби не си е дал труд да възпита синковеца си и да го научи да бачка. Безделието ражда порока, казваше класната ми в гимназията.
69
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След този теле цирк, Крисчо е топ кандидат за нощна екскурзия до Витоша в багажник на ескласа. Завалийката едва ли има пари да си наеме и охрана.
68
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Имайте малко съчувстие ,жената е многодетна майка с мъж наркоман и тъст който ограби България и избяга в Австрия
67
0
 
25
 
! Отговори
Костя преди 3 месеца
Плейметка си, докато не останеш без зъби
66
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази кокошкаа не знам какво си е въобразила. Че като се развика по телевизията, бай борец ще се стресне и ще им опрости дълговете? Май тепърва има да чуваме за перипетиите на семейство Гущерови.

Спонсорирани публикации