Как пълнолунието в Козирог ще се отрази на вашата зодия

Юлското пълнолуние ще е по-различно от останалите
20 юли 2024 17:52, Теодора Драгоева
4
Как пълнолунието в Козирог ще се отрази на вашата зодия
Снимка: iStock

Това пълнолуние, което ще наблюдаваме на 21 юли ще е по-различно от останалите! Не се случва често да изживеете две последователни пълнолуния в един и същи зодиакален знак. Сред другите значими астрологични транзити през 2024 г., второто пълнолуние в Козирог ще бъде наистина монументално.

Обикновено пълнолунията представляват завършването на шестмесечен цикъл, но това пълнолуние е изключително специално. Спомнете си какво се случи по време на първото пълнолуние в Козирог на 21 юни 2024 г. Каквото и да се е появило тогава, ще се върне за окончателен преглед по време на това второ пълнолуние в Козирог. Имате втори шанс да реагирате по различен начин в края на цикъла. Изберете разумно, за да не съжалявате за нищо, което сте направили или не сте направили между тези две пълнолуния.

Не само че второто пълнолуние също е в Козирог, но също така се случва на 29 градуса, което е критична степен в астрологията или казано с други думи „степен на съдбата“. Тази степен бележи истинския край на една ера, така че енергията ѝ може да се почувства като пробяганата последна миля в маратон. Знаете, че се вижда краят, но ще са необходими всичките ви сили, за да завършите цикъла. Ще има огромно чувство за неотложност да завършите, направите или действате по нещо по време на тази луна.

Ще се разгърне поляризираща енергия, тъй като пълната луна в Козирог се противопоставя на слънцето в Рак – ще има неотложен въпрос, за който ще трябва да се погрижите. Бихте могли да освободите емоционалните си задръжки. Емоционалната уязвимост може да бъде най-голямата ви грижа. Може да има шанс да преструктурирате част от живота си и въз основа на чувствата си. Независимо от това, гледайте към бъдещето вместо към миналото.

Прегърнете промените, когато идват, тъй като Марс в Телец и Уран в Телец ще хармонизират с пълнолунието в Козирог. Въпреки че в периода има известна непредсказуемост, можете да се справите с нея с благодат и упоритост. Вашият ориентиран към действие начин на мислене ще ви помогне да оцените всяко предизвикателство.

Мечтайте смело, когато пълната луна в Козирог танцува с ретрограден Нептун в Риби. Можете да реализирате своите надежди и желания. Основата на вашите мечти може да бъде поставена, позволявайки им да се превърнат в реална възможност. Може дори да е по-лесно да видите как вашите надежди могат да се материализират. Все пак бъдете реалисти за това какво може да е необходимо, за да сбъднете желанията си.

А ето и какво можете да очаквате от второто и последно предстоящо пълнолуние в Козирог, според вашия слънчев, лунен или изгряващ знак:

Овен

Ако можеше да бъдете известни с нещо, какво би било то, Овен? Работата на живота ви ще бъде поставена под въпрос, тъй като пълнолунието в Козирог подчертава вашия десети дом на статус и постижения. Може да сте развили дълбоко желание да оставите своя отпечатък върху този свят, откакто новолунието в Козирог се случи преди шест месеца. Вероятно искате да бъдете запомнени с вашите невероятни професионални постижения или лични подвизи. И ако сте работили усилено, ще постигнете нещо забележително до тази луна. Ако не, приемете това като знак да направите нещо по въпроса.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: пълнолуние в козирог
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пари ми дай акъл не ми давай :)))
3
2
 
2
 
! Отговори
Върколак преди 1 месец
Пълнолунието е любимият ми период! Още не е мръкнало и затова не мога да ви поздравя с "Аааууууу"! :))
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЩЕ ВИ ЗАБИЕ РОГА НА КОЗИРОГА В НАЙ-ТЪМНОТО МЯСТО НА ТЯЛОТО ВИ!!!...
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За модел щеше да е по добре да се вземете някоя с естествени женски извивки. Колкото и а се кривят тези без талия, женствени няма да станат. Утехата е, че са модерни, т.е. би.

Спонсорирани публикации