Делян Пеевски: Нямам дългове, никой не може да извади нищо за мен!

Цветан Василев е агент на Москва, заяви той
392
Делян Пеевски: Нямам дългове, никой не може да извади нищо за мен!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нямам дългове, една стотинка не дължа на банка. Който успее да извади моя фирма или мой дълг към банка, веднага ще си дам имунитета. Никой не може да извади нищо за Пеевски – нищо, нищо, нищо! Това каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание, предаде репортер на БГНЕС.

Коментарът му е по повод оповестени вчера нови данни от бившия мажоритарен собственик на фалиралата КТБ Цветан Василев, оповестено от "Да, България".

„Цветан Василев е агент на Москва, който се укрива в Сърбия под протекцията на Русия. Русия прави всичко, за да превземе България“, каза Пеевски и добави, че банкерът трябва да върне "петте милиарда, които ограби от българските граждани".

Отказваме да приемем "престъпното" решение на ЦИК, заяви Делян Пеевски

Днес отказваме да приемем "престъпното" решение на Централната избирателна комисия (ЦИК), заяви Пеевски. Ние спазваме закона, нека изчакаме решението, за мен ЦИК е опорочена, каза Пеевски. Според него се вижда, че "ЦИК работи за дерибеите и за чужди, небългарски интереси".

Със свое решение от снощи ЦИК прие указания „ДПС – Ново начало“ и „ДПС - Демокрация, права и свободи“ да предоставят до 7 септември документи, че партия ДПС не е част от състава им.

Относно регистрацията на движението за участие в предсрочните парламентарни избори през октомври и разцеплението в него, Пеевски обвини ЦИК, че е превърната в бухалка.

"Ще има ДПС Ново начало колкото и да не им се иска на всички олигарси, крадци, на мафията в България и на Москва и Путин. Няма как да спрат Ново начало. Другата коалиция е незаконна", заяви Пеевски и обвини председателката на ЦИК Камелия Нейкова в зависимости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още по темата: Делян Пеевски
Още от Избори 2024
Бъчварова: Кризата в ДПС може да завлече и другите партии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
365
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако е умно това момче по-добре да си бие камшика и да отлети към Дубай докато може, че много поразии направи, мноого пари открадна, много народ купи(особено прокурори). Милиони го мразят и все на някой ще му превърти и ще отиде на гости на Алексей Петров
364
0
 
4
 
! Отговори
Иван и Андрей преди 1 седмица
Много ми интересно защо никой не търси връзка нежду ДП и ББ а се втренчваме само в единия . Кой пази ББ и защо ...?
363
0
 
3
 
! Отговори
Иван и Андрей преди 1 седмица
Преди много години имало един много известен президент на държавата Никарагуа . Казвал се Даниел Нуриега , виден лидер в държавата и от явлен контрабандист на дрога , разследван от ФБР и ЦРУ в Америка . Този човек сключил сделка с американците да му пазят гърба срещу информация срещу нарко картелите . И години наред са го пазели . Но идва времето на Джордж Буш старши . И администрацията в Америка решава че времето на Нуриега е свършило . Тогава той бил застрелян . Въпросът в кой държи ДП ?
362
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 1 седмица
***, те затова американците те наградиха с магнитски, щото си чист като сълза и те нямат нищо за подвизите ти! Свърши твоята!
361
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Цветан Василев веднага да пусне в сайтовете задълженията на Пеевски - нали са за милиони- искаме да ги видим, за да разберем наистина ли има дългове за милиони или са приказки от сорта ала бала- давай Цветане, чакаме!
360
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя ми мяза на Боко-небръснат,нагъл,не работи,няма дългове,ама...дебелее и става все по-нагъл.Само дето не е откраднал на Боко кюлчетата още,ама...Делян пеевски може да опита да открадне от Най-Големия крадец Боко -и тогава ще се изпотрепят.
359
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всеки втори българин има дългове. Кредитните къщи не никнат на празно място като гъби. Той нямал дългове. То като крадеш с пълни шепи и ще ти е охолно.
358
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 седмица
И Доктора нямаше дългове,и разни други величия,на които Партията беше раздала куфарчета,и ги беше благословила да я слушкат до гроб,мда...
357
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Човека чийто бизнес беше почти изцяло с руснаците за което американците го вкараха в списъка Магнитски сега е най-ревностния евроатлантик и русофоб. Абе тоя Магнитски голямо възпитателно действие има. След него всеки в България който има крадени пари в офшорките се пребоядиса на евроатлантик.
356
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Цветан Василев може и да агент на Москва, но това не значи че Пеевски е чист.
355
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
357- ако дължиш пари- това остава следи- искаме да ги видим- давайте! Засега знаем/ по думи на кого ли не, ама само по думи/ че владее съд, прокуратура, всички банки, полиция, общини, кметове, войска, министерства, твърдят че и Европейските структури биле негови- чакаме да видим доказателства- както видяхме коли за милиони, дворци, палати ама те биле на Доан, на Вълчо, пък Вълчо каза- нямам нищо .....пълна мистерия!
354
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 1 седмица
Той и Историческия парк -Гладиятора слънце нема дългове и прирамида. Те сами му дават парите си...
353
0
 
7
 
! Отговори
илийко преди 1 седмица
Няма дългове момчето всичко излапал!
352
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има доказателства и те са в прокуратурата. Много от сигналите са потулват. Ще видим до кога ще е. Такова безочие и дебилизъм неможе да се търпи дълго.
351
1
 
10
 
! Отговори
уточнение преди 1 седмица
За дебелия лоен бидон бяха извадени стотици доказателства плюс доклада Магнитски ,но в прогнилата от корупция Гешефтатура никой не смее да арестува наглия разбойник.Дори комисия в НС не смеят да направят.Там сланинестия търбух е пазен от ФАЩ.Иначе за Исторически парк всички политически смрадльовци скочиха.Всички до един ,включително Костя Неблагодарника и Дългия Прислужник.
350
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Присвоил чрез фирми фалшиви 3 миларда от КТБ..нямал заеми..
349
1
 
11
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 1 седмица
Угоения шо.пар трябва да бъде сложен в клетка , и да бъде показван на хората за назидание.Това туловище от лой и мас няма място сред българите.Всичко до което се е докопал краварския слуга Шиши ,вече е съсипано ,разпродадено и унищожено.
348
1
 
16
 
! Отговори
Смях преди 1 седмица
Идва коледа . Скоро ще колят свинята .
347
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тъжно ми е за пудела Тоби, от както подмяната отпаднаха от играта страда от липса на пачки, дайте да събираме капачки или нещо друго за кученцето!
346
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ффф,к.341 Ами оня 140-килограмов българин, на леля Ирена Кръстева синът какво прави в тази турско-етническа партия ДПС и от 2 години дори й е председател?! Нали тази партия е проруска и Доган е руски агент, а Пеевски-Пейчо е евроатлантик! Какво търси Делян в партия, която разпределя порциите в България? Кажи бре, магнитен!