Фолкпевицата Кати, заловена зад волана пияна: Не вярвайте на клюките за мен!

Скоро с подробности щяла да разкаже всичко
23 юли 2024 20:30, Нели Христова
61
Фолкпевицата Кати, заловена зад волана пияна: Не вярвайте на клюките за мен!

Фолк певицата Кати проговори малко след като бе хваната пияна зад волана. В столичния квартал "Люлин" ретро звездата беше задържана за шофиране в нетрезво състояние.

Докладите показват, че тя е проявила голяма доза арогантност към властите и дори е отказала да предостави кръвна проба. След този пиянски скандал, известната изпълнителка на „Пеперуда” и „Лунна нощ” реши да разясни ситуацията в личния си профил във Фейсбук, но впоследствие изтри публикацията.

В интригуващото си съобщение тя призова последователите си да не вярват на слуховете около нея и ги увери, че истината скоро ще излезе наяве. Освен това тя намекна за определено лице, наричано "малко момче", което уж е изиграло роля в отнемането на книжката й за автомобил.

Фолкпевицата Кати е отказала алкохолна проба след шофиране в неадекватно състояние

"Не вярвайте на клюките за мен! Скоро ще научите истината. Заради едно "момченце", което каза "Майка ми те мрази", ми отнеха книжката на колата. Скоро ще Ви разкажа, много подробно всичко!", написа тя.

Властите предприели бързи действия, като свалили регистрационните табели от колата й. Очакваме с нетърпение подробното обяснение на Кати, надявайки се да разберем самоличността на това "момче" и причините зад книжката и колата й да бъдат конфискувани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сгодна е, бих я челастрил безпощадно цяла нощ, дупчейки и талона, а накрая ще и взема и книжката!
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 39 С ...пеене!
43
0
 
4
 
! Отговори
Свидетел преди 1 месец
Омайна лунна нощ е, аз пия още и още..
42
1
 
1
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
Наказанието трябва да е осакатяване чрез хирургическо прекъсване на гръбначната колона на средни Th, ринектомия, дизартикулация и ампутация на мандибула и радикална ларингектомия. Парализирана и разкрасена до неузнаваемост :))).
41
1
 
13
 
! Отговори
BG СМЕШКИ 2 преди 1 месец
нйагли са защото виждат че у БГ няма закони !
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Па на кой му дреме за тебе..въх мари- напраоо сън няма да *** фани..Ша си го преместя
39
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази кога е била певица?! Тя не правише ли свир...
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как е взела книжка
37
2
 
22
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Бившата фолкпевица Кати от 20 год.няма нова песен.Сега се напи и седна зад волана,за да влезе в новини.Няма шанс.Номерът вече е банален.Трябва да измисли нещо друго,но кратуната на волната пеперуда е празна и едва ли ще се случи.
36
1
 
12
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Много елементарна и глуповата беше,такава си и остана *** пернишка... звездички ще ме редактират!Виновни са издателите и,които с охота разпространяваха глупотевините дето пееше!Създаде братя Касъмови!Тия кюстендилски прошляци са едни от малкото,дето завлякоха Висаджийте с пара!!!Да и вземат и кола и книжка,да и остават жълтата само че и Луна и Сашка В са един дол дренки.От тяхната епоха и мизерия Деса се офайди покрай Ковачки,другите шкарто
35
0
 
27
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Всички чалга фусти в началото така приказват ... Истината щяла да излезе бла-бла, а после подписват споразумения с прокуратурата и всичко признават
34
0
 
24
 
! Отговори
.!. преди 1 месец
Туй Кати не беше ли дет не мой да пей ?
33
0
 
15
 
! Отговори
Сашо преди 1 месец
Не ми пука за тая, дето беше известна преди 25 години.Така че надали има някой дето да я спонсорира.По-скоро ще излезе, че пила 2 водки и търси внимание-явно ще издава някой нов "хит"
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма две мнения по въпроса, че в България всеки втори кара пил. Някой ги хващат други, не. Някой имат чадър, отървават кожата, други, не.
31
1
 
6
 
! Отговори
ъъъъ преди 1 месец
в Тайван ги правят по хубави мъжете :)
30
2
 
21
 
! Отговори
Айде бе преди 1 месец
Аааа освен Волна пеперуда ,и Лунна нощ , мого е известна и с песента си Много ми е добре с няколко мъже ! Въобще , мисля че по - добре свири на дудук с една дупка , от колкото пее !
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кати ще гонпоклати на някой и ще се отърве
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На онази другата дрога Диона ли беше взеха ли и колата. Или ако не е на нейно име накараха ли я да плати стойността. Или всичко покриха
27
2
 
11
 
! Отговори
Някой си преди 1 месец
Да да," вервам" ти " Кате"! Даже и не знам коя си! Какво пееш?-:) Тия Кифли,ще трябва да вземат,че Не са Над Закона! Пила,поемала и се друсала,и сега,ах каква стана тя?-:) Тая пикла,да си понесе Последствията, както ги понася Средно Статистическият българин,щом Прегреши!!! Виновна!!!
26
2
 
0
 
! Отговори
test test преди 1 месец
До 22: Е как бе братчет аз трезвен не карам. Благодаря, че ме посъветва как да спестя някой лев. Дано и родителите на убитите деца по пътя да прочетат коментара ти и те да спестят някой лев. А ако 80% решат да спестят пари ще станем Швейцария на балканите. Наздраве!