Тръмп нарече съдебните дела срещу него "лов на вещици

Той увери, че е начело на допитванията
Обновена: 6 сеп 2024 22:58 | 6 сеп 2024 22:41, Анисия Иванова
20
Тръмп нарече съдебните дела срещу него "лов на вещици
Снимка: БГНЕС/EPA

Шейсет дни преди президентските избори в САЩ Доналд Тръмп, който е кандидатът на Републиканската партия, свика пресконференция в емблематичния небостъргач Тръмп тауър в Ню Йорк. Пред журналистите той се спря върху съдебните си проблеми, отбелязва Франс прес.

Тръмп припомни за процесите срещу него и ги определи като лов на вещици. Той разкритикува адвокатите си, като каза, че те са го разочаровали с работата си.

Републиканецът говори и за съперничката си Харис и увери, че е начело на допитванията до общественото доверие.

По-късно Тръмп се отправя към Северна Каролина, един от ключовите за президентската надпревара щати, в който изпращането на първите бюлетини за гласуване по пощата беше отложено със съдебно решение. В Северна Каролина Тръмп ще говори през влиятелен полицейски синдикат.

Днес стана и ясно, че по едно от делата, по което вината на Тръмп беше призната през май - това за счетоводни нарушения - присъдата ще бъде произнесена на 26 ноември след президентските избори. Първоначално присъдата трябваше да бъде произнесена през настоящия месец.

В края на исторически процес - първия наказателен процес срещу бивш президент на САЩ -  Доналд Тръмп беше признат за виновен в края на май по 34 обвинения във фалшифициране на счетоводни документи, с които е искал да прикрие плащане от 130 000 долара на порно актрисата X Сторми Даниълс, съобщи БТА.

Срещу Тръмп са повдигнати наказателни обвинения по три други дела, но преди президентските избори няма да има други съдебни заседания.
      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: избориСАЩДоналд Тръмп
Още от САЩ
Мъск става част от администрацията на Тръмп
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
продажните демократи преди 1 седмица
ОТ РУСИЯ И КИТАЙ ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Камала Харис ! КОМУНИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И КОМУНИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 ДОРИ НЕ ПРЪДНАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА МЕЖДУНАРОДНА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !
15
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами как да се нарече лова на вещици освен така. Намират някакви кошаревски свидетели, които след 30г решават, че са били изнасилени, не било вече по взаимно съгласие, защото демократите им дали някой долар да се правят на жертви с обещанието ако спечелят делото Тръмп да им сипе милиони. Така всяка която е правила секс с Тръмп потенциално може да заведе дело срещу него. Щом се сети да го съди след като се е кандидатирал за президент, преди това явно не е била още изнасилена, значи е лов на вещици
14
3
 
3
 
! Отговори
Дийп Стейт-а : преди 1 седмица
"Е,мнооо ясно! Начело на Пиндостаня трябва да поставим послушен неадекватен мъпет с тежки психи4ески отклонения като Бай Дрън и Кома-Ла Психарис.Така е демократично и трансатлантическо нЕкси..."
13
4
 
11
 
! Отговори
баба гицка преди 1 седмица
Тръмп е единственият нормален президент на кочи-ната сащ.
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тръмп е ЕДИНСТВЕНОТО спасение за света. Ако той не влезе в Белия Дом, само второто пришествие ще оправи нещата.
11
15
 
5
 
! Отговори
дончУ белината преди 1 седмица
да се стяга за федерален затвор. Криминален от ка чалник никАгда няма да успее да излъже американците опят.
10
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Клоун" го наричат някакви си там, но съпоставете статистиките от неговото управление и следващото. И между другото, човекът беше планирал всичко, работеше по програмата си, и се отчиташе постоянно. Няма никакъв начин да бъде сравняван с пешките, които са му опоненти. Едната я отвя и в дебат - Хилари Клинтън, дебилната. Много си е наред с главата и е вероятно по-добрият кандидат, отново.
9
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тръмп ще спечели, или поне се надявам. Тоя човек наистина е много по-нормален и предвидим от всичките други роботи. И срещу Байдън спечели, между другото, за който не знае.
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И кво, това е новина ли трябва да е? Обвиняем нарича обвинението някак си? Къде е причината да трябва да четем тая статия?
7
11
 
9
 
! Отговори
Eбах ти идиота си преди 1 седмица
"Тръмп поне е наред с главата....." а ти тотално не си.
6
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дълбоката държава в лицето на Еврейското лоби което владее САЩ и света срещу Тръмп,със сигурност светът ще е едно по добро място за живот ако Тръмп излезе победител!
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мъск направи проучване за нагласите на хората за предстоящите избори Тръмп - Камала, като интервюира почти 6 милиона хора в Х (ТУИТЪР). Резултатът е 73% на 27% за Тръмп. Този път лесно няма да могат да подменят вота.
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Добър,лош,Тръмп поне е наред с главата,за разлика от онова дементирало посмешище което се води президент на Г0ведария!
3
12
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 седмица
Не е лов на вeщици. Лов на идиoтие
2
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прав е Доналд.