Още нови обвинения срещу Шон "Диди" Комбс, включително и от непълнолетно лице

Рапърът обарвал 16-годишен, жертвата трябвало да приеме това, "за да пробие в музикалната индустрия"
15 окт 2024 11:33, Инна Ангелова
32
Още нови обвинения срещу Шон "Диди" Комбс, включително и от непълнолетно лице
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Още нови искове са подадени срещу Шон "Диди" Комбс, включително един, в който рапърът и някога влиятелен американски хип-хоп продуцент е обвинен в сексуално посегателство над непълнолетно лице, съобщи адвокат, цитиран от световните агенции.

Гражданските искове са подадени в Ню Йорк от шестима души, са част от поредица от производства, включващи над 100 предполагаеми жертви, обявени наскоро от американски адвокат, след като Диди беше обвинен и вкаран в затвора през септември.

Срещу Комбс са повдигнати криминални обвинения за ръководене в продължение на години на насилствена система за трафик на хора с цел сексуална експлоатация и изнудване."Планираме да подадем множество други жалби през следващите седмици срещу г-н Комбс и други обвиняеми", предупреждава адвокат Тони Бъзби.

Исковете, подадени от две жени и четирима мъже, чиято самоличност не се разкрива, обхващат периода от 1995 г. до 2021 г., според адвоката. Един от жалбоподателите твърди, че Диди го е нападнал сексуално, когато е бил на 16 години, докосвайки гениталиите му. Това се е случило през 1998 г. близо до Ню Йорк, на парти, организирано от продуцента, известен още като Пи Диди или Пъф Деди, който понастоящем е на 54 години.

Според твърдението по онова време Кумс е обяснил на тийнейджъра, че трябва да приеме подобно поведение, "за да пробие в музикалната индустрия".

Същевременно през май 2025 г. продуцентът го очаква федерален наказателен процес за предполагаемо използване на музикалната му империя за подпомагане на насилствена система за трафик на хора с цел сексуална експлоатация и изнудване. Шон Комбс не се признава за виновен.

Шон "Диди" Комбс беше признат за една от най-влиятелните фигури в хип-хопа, преди вълната от обвинения, появили се през последната година, да го принизи до "парий в индустрията".

Шон Комбс, известен в миналото и като Пъф Деди, Пи Диди, Диди и много други и се утвърди като важна фигура на хип-хопа от Източното крайбрежие. През 1993 г. Пи Диди основа "Бед бойс рекърдс" (Bad Boy Records) - прелюдия към издигането му до върха. Сред изпълнителите на компанията са покойният Ноториъс Би Ай Джи и Мери Джей Блайдж.

Албумът му No Way Out е отличен с "Грами" за най-добър рап запис през 1997 г.
 
През десетилетията Шон "Диди" натрупа огромно богатство, отчасти благодарение на дейността си в алкохолната индустрия. Въпреки усилията си да култивира имидж на бизнес магнат обаче поредицата от жалби описват Кумс като насилник, който използва влиянието си, за да "ловува". Диди отрича отправените му обвинения. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от Миш-маш
7 цвята за маникюр, които ще направят впечатление
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 22 минути
До УНИЖАВАМ русофили - не е рапър и никога не е бил рапър и това дори и той си го признава. Нито е музикант, просто е бизнесмен. Всичките му песни са или крадени или купени вкл. и текстовете.
28
0
 
2
 
! Отговори
Аха преди 41 минути
Пъфи е нищо, в сравнение с един 3 кратен български министър прецедател. Само че на него журналистките му идваха на крака да ги опраши. :) Идилия по БГски.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Еминем в новия си албум каза, че го е страх от Пъф Деди, защото ако го дисне, оня може да не му отговори с дис, а с куршуми. Отдавна има намеци, че именно Пъф е поръчал 2pac
26
0
 
2
 
! Отговори
Смърф Теди(слави тр) преди 1 час
Само Ахмед Мерчев. Повече информация на сайта всичко за един лев.!.
25
3
 
0
 
! Отговори
Реален преди 1 час
да ви пикам и на 'децата' тва все кат няква мантра го повтарят всякви за да събудят някви си рандом чувства у д0битъка. Природата е казала, че възрастните са по-важни от децата. Ако света е л.еш и децата ще са л.еш. Първо оправете света па тогава ми говорете за някви кирлива па.плач наречена 'деца'.
24
3
 
3
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 1 час
Страхотен рапър и продуцент е, в това няма никакво съмнение. Ще потърка нара 30 години заслужено, в това също няма никакво съмнение.
23
2
 
1
 
! Отговори
ВГЗ преди 1 час
А Пеевски как е днес?
22
2
 
11
 
! Отговори
?!?!?! преди 1 час
A децата, които +ЛГБТ иска да осинови и възпита по техен стериотип не е ли пак законно извращение, което в повече и повече държави искат да се признава ... Но няма да ги съдят, какво правят тези недоразумения с живота на подрастващите деца, нали ?!?!?
21
1
 
3
 
! Отговори
Koko преди 1 час
Скоро отвертстието на Шон ще запирлича на меча хралупа в затвора, като размер, дълбочина и ухание.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Колко ли девойки му завиждат, че е правил любов с Джъстин Бобър
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Този трябва да го откупим от американците, да лежи в наш затвор и всичките ни политици, да минават регулярно през нетовата килия на раирано парти!
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Присъстващите на партитата сега жертви ли са, съучастници ли или само свидетели?
17
0
 
6
 
! Отговори
Knufflekutje преди 2 часа
Ако не го самоубият. Ще повлече цял Холивуд със себе си.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Американски ром! Гледа да напълни тумбака и да " забърше" нещо! Друго не го интересува! Гаранция че Този ром е Виновен!!!
15
1
 
2
 
! Отговори
ахаххаах преди 2 часа
Аз съм сигурна че сред копейките има в пъти повече ***, които обарват и искат "да приемеш това" точно най -христянско белите са най-големите ***. това копейките дето им се кефят, нямам ка да го знаят, защото житейският опит им е МИЖАВ
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
тоя е директно за електрическия стол
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Поредният "успял" афро-анериканец, бляклайфсматтър демек.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Посредният "успял" афро-анериканец, бляклайфсматтър демек.
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
до 9 а аталантичаски за какво седи в думата , за марсианци ли хахахха
10
1
 
1
 
! Отговори
до 9 преди 2 часа
евроатлантизмът включва европа и с.америка. двата континента са свързани военно /нато/ и икономически.

Спонсорирани публикации