Последното сражение на Цачева: Ще го спечеля!

"Трябва да преодолеем всички различия между нас"
Обновена: 13 ное 2016 10:29 | 13 ное 2016 10:19,
121
Последното сражение на Цачева: Ще го спечеля!
Снимка: архив, Булфото

Трябва да продължим. Аз съм състезател и боец, участвам в битката докрай, днес е последното сражение, което ще спечеля, категорична бе кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, която гласува в Плевен.

"Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и занапред. Имаме нужда да продължим. Най-малкото, от което днес България се нуждае е международна изолация, спрени европейски фондове и отказана европейска солидарност. Заради нашите деца, заради нас самите, трябва да продължим", заяви Цачева.

Според нея най-голямото предизвикателство за държавния глава, след като встъпи в длъжност, ще е да преодолее различията в обществото, които, по думите й, минават границата на нормалното.

"Трябва да имаме единение, да останем различни в идейните си послания, които различните политически сили имат, но в името на националния интерес трябва да бъдем единни. България е била силна, България е била уважавана сред европейските народи и сред съседите ни тогава, когато е била единна. Това е най-голямото предизвикателство за държавния глава и разбира се да преодолеем популизма", посочи Цачева.

"Много е приятно да отправяш послания, които галят слуха и са приятни да ги чуеш, но които са невъзможни в конкретния момент за изпълнение. Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и за напред. Разговарях открито и откровено с хората, затова днес аз съм оптимист", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
50
 
! Отговори
Лилито преди 7 години
До амин! Да бъде!ЖЕНАТА Е НЕПОДГОТВЕН ЮРИСТ, РАБФАК- КАДЪР - НЯМА КАК ДА Е ПОДГОТВЕНА ТАКА, КАКТО СА ПОДГОТВЕНИ УЧИЛИТЕ РАДОВНО ПРАВО. ПОПИТАЙТ ЕДИН ОТ РАДЕТЕЛИТЕ НА СИНЯТА ИДЕЯ, ИНТЕЛИГЕРНТНИЯ ТОСПОДИН ДЖЕРОВ. МОЖЕ ЛИ ДА ГО СРАВНЯВАТЕ С НЕГО !) ИЗРОВЕНА Е ОТ ПЛЕВЕН САМО ЗАЩОТО СМЕНЯ ПАРТИИ И ЗНАЧИ Е ПОДХОДЯЩА ЗА БОКОВАТА КОХОРТА. НЕ ПОДГОТВЕНА И КАТО ПОЛИТИК- ЕДНА ПОСРЕДСТВЕНОСТ ЛЪХА ОТ НЕЯ. НЕ МЖЕ ДА ТВЪРДИШ В ЕДНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ЕДНО И СЪЩО- АЗ СЪМ ЖЕНА И СЪМ МАЙКА. ТАКА ДЕ И ХИЛЪРИ
7
2
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
а сценката с псевдодядо ти какво беще позор и това иска да става президентняма представа за реалностите
6
4
 
50
 
! Отговори
ЦАЧЕВА / РАДЕВ преди 7 години
АКО СПЕЧЕЛЯ , ПЕЧЕЛЯ САМО АЗ !АКО ЗАГУБЯ , ПЕЧЕЛИ НАРОДА !
5
2
 
61
 
! Отговори
Дедовия преди 7 години
Не позна бабче.Ще ми спечелиш цъpвулитe.
4
0
 
59
 
! Отговори
Жабока принц преди 7 години
Отново заплахи!Гласувайте така няма да успеят манипулаторите!
3
2
 
29
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Боже колко много посредственост има на този Свят
2
52
 
4
 
! Отговори
амин! Да бъде! преди 7 години
Не гласуваха най коректните и мислещите от българите и не можем да кажем че това е "Гласа народен"Но щом Егото на умните и почтени българи е по голямо от бъдещето на децата ни утре ще сме Доганизирана държавица .......Не гледам на ситуцията като " Жена президента" а като на " подготвен Юрист _ президент с вице адмирал на славния БМФ"Наистина са по стойностния и подготвен екип!! Съчетания между дипломат и стойностен военен патриот!!!
1
3
 
64
 
! Отговори
Моряк и половина преди 7 години
Ще спечели, ама друг път!