Последното сражение на Цачева: Ще го спечеля!

"Трябва да преодолеем всички различия между нас"
Обновена: 13 ное 2016 10:29 | 13 ное 2016 10:19,
121
Последното сражение на Цачева: Ще го спечеля!
Снимка: архив, Булфото

Трябва да продължим. Аз съм състезател и боец, участвам в битката докрай, днес е последното сражение, което ще спечеля, категорична бе кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, която гласува в Плевен.

"Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и занапред. Имаме нужда да продължим. Най-малкото, от което днес България се нуждае е международна изолация, спрени европейски фондове и отказана европейска солидарност. Заради нашите деца, заради нас самите, трябва да продължим", заяви Цачева.

Според нея най-голямото предизвикателство за държавния глава, след като встъпи в длъжност, ще е да преодолее различията в обществото, които, по думите й, минават границата на нормалното.

"Трябва да имаме единение, да останем различни в идейните си послания, които различните политически сили имат, но в името на националния интерес трябва да бъдем единни. България е била силна, България е била уважавана сред европейските народи и сред съседите ни тогава, когато е била единна. Това е най-голямото предизвикателство за държавния глава и разбира се да преодолеем популизма", посочи Цачева.

"Много е приятно да отправяш послания, които галят слуха и са приятни да ги чуеш, но които са невъзможни в конкретния момент за изпълнение. Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и за напред. Разговарях открито и откровено с хората, затова днес аз съм оптимист", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите са просстии винаги, ще си намерят оправдание за глупостта.Ще свалят работещо правителство, ще си прецакат Евро фондовете, ще си прецакат първото Евро Прецедателство, ще дадат още 200 Мил. За нови избори събирани с мъка и всичко това, да сложат един генерал Недоказан в политиката. Слабо
27
21
 
4
 
! Отговори
до 18 моляяя къса па преди 7 години
Ако се замислиш ще осъзнаеш ,че днес е деля разделен .........Президента има право да амнистира , да опрощава дългове.......и тн това ще окуражи изпечените апашиНЕ СПРЯХА ЛИ ЕВРОФОНДОВЕТЕ при триглавата ламя?! Източиха ли КТБ при Опустошарски??И да уточня "популизъм " наисита идва от популис _народ ,но както много думи е с променен смисъл и то е с негативен заряд ,както и "бизнес ,бизнесмен " са мръсни думички за нашата реалност
26
1
 
26
 
! Отговори
МОЖЕ... преди 7 години
ЩОМ ПРЕДПРИЯТИЯ ОТИВАТ ПОД СТРОЙ ДА ГЛАСУВАТ ИНАЧЕ....И КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ИГРИЧКИ ПРАВИТЕ ЩОМ СА СМЕНЕНИ ХОРАТА В СЕКЦИИТЕ
25
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Влезте в Епицентър.Първия тур беше ни поднесен много коректно.На всеки час излиза информация
24
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, ама не!Квадратчето " не подкрепям никого" е за шараните!Отивам на риболов!Я по добре в къщи на топло, да си пия биричката!За да лъсне, че ще ни управлява Президент, избран от 10% желаещи го!
23
1
 
37
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Цветанов много трябва да се е натоварил,за да толкова сигурна Цеца.
22
2
 
58
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Няма да забравя никога какво каза на Антон Хекимян в петък :-Ама вие съмнявате ли се, че аз ще стана президент.Надменност,безочие и арогатност.Почакай още малко и ще видиш!!!!!!
21
21
 
3
 
! Отговори
До Лили преди 7 години
Лили , съгласен съм в 1/3 от мнението ти ...да Г жа Цачева беше докрай последователна в кампанията си.Прецизен съм и следях за противоречиви твърдения и несъответствия!И избора днес е принципен _ избор между прогресивното дясно и архаичното лявоКои са мултимилионелрите?! Коректно ли със собствен талант и находчивост спечелили ??парадокса български ......най _ бедните да подкрепят най- богатите?!?Другия парадокс ....най сплотените и дисциплинирани членове на ДПС да управляват шушумигит
20
1
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
До ДедовияЩЕ ОСТАНЕШ И БЕЗ ЦЪРВУЛИДОКАТО СЕ СЕТИШ КАКВО ДА ПРАВИШ---НЕ ГЛАСУВАНЕ--ТО ВОДИ ДО ГЛАДУВАНЕ---БОРБА ТРЯБВА
19
2
 
48
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Насъсквай хората още на комунизъм и антикомунизъм и ще преодолеем различията.Смахнат човек едно говори друго прави.Не щем ревлив президент,не го ли разбра.Искаме силна личност,не прегърбен политикан.
18
18
 
9
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Голям вятър вее навън ,ама не е на промяната.
17
3
 
58
 
! Отговори
Моляяя преди 7 години
А сега де, президента ще ни постави в изолация, ще спре еврофондовете и ще върне комунизма. За много глупави ни смятат. Вие от Герб ще донесете криза, заради егото на един самозабравил се пожарникар. Защо беше нужно да рекетира хората и да плаши с оставка. Не сме такива овце за каквито ни смятате. Напук на заплахите ви народа ще ви удари звучен шамар!
16
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая лелка знае ли изобщо какво е популизъм ?????Популизъм означава да мислиш за добруването на народа, това е буквалния му смисъл.А нашите политици отдавна не мислят за добруването на народа, а мислят за добруването на мафиоти и олигарси и това се е превърнало в аксиома за тях.За това всеки който говори за справедливост, високи доходи, присъди за ограбването на държавата се обявяват за популисти. МИСЛИТЕ.
15
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Трябва да преодолеем всички различия между нас" -- г-жо Цачева , Вие никога няма да бъдете моя президент !
14
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората не ви искат г-жо Цачева, нямате нито личните нито професионалните качества за поста. Надменна и арогантна сте, без всякакво покритие, какъв обединител на нацията може да е такъв човек
13
0
 
16
 
! Отговори
SS преди 7 години
Дайте линк към онлайн издание дето да показва резултати от социологията в реално време.ПИК са изкарали нещо, *** ми се струва , че не е съвсем вярно.
12
4
 
54
 
! Отговори
123 преди 7 години
Тази женица като е юристка, колко дела има спечелени? Гласуването за ГЕРБ е престъпление.
11
1
 
21
 
! Отговори
швед преди 7 години
шъ спичелиш *** како, щом почерпи шъ спичелиш...
10
27
 
8
 
! Отговори
убеден съм преди 7 години
Че днес хората ще гласуват по симпатии и външен вид на кандидатите ,а не по кадърността им в политически аспект !
9
2
 
50
 
! Отговори
ddd преди 7 години
Президента представлява държавата.Тази мутра ли ще представлява България, тя ще изплаши чуждите делегации в страната ни