Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха

Той призова партиите да накарат симпатизантите си да се ваксинират
Обновена: 19 окт 2021 13:39 | 19 окт 2021 13:27, Нели Христова
700
Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха
Снимка: БГНЕС

Последната дума на хората трябва да бъде победа - не да се мразим, а точно обратното. Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на посещение в Дупница.

"Да направим 50-60 хил. ваксинирани на ден. Да следваме Европа - само това е начинът да излезем от пандемията", допълни още той.

Още по темата

"Мисля, че сега трябва да се търси обединение", заяви Борисов и обвини президента Румен Радев, че разединява нацията, а служебният кабинет - че е изпуснал инфлацията и цените на стоките.

"Стягайте се, не се поддавайте на провокации", призова лидерът на ГЕРБ поддръжниците на партията. "Аз мисля, че не само това, което сме направили по градовете, видя се за 6 месеца - четири пъти повече платихте за ток, спряха се всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, няма никакви мерки, нито ваксинационна кампания. Само 6 месеца съсипаха всичко, което години градяхме", каза той.

"Първото, което трябва да направим всички политически партии, е да накараме симпатизантите да се ваксинират. Видяхте Америка, Европа... пълни стадиони, всичко работи, вече и без маски в самолетите. А ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато на цял свят тръгва да му работи икономиката, ние ще даваме пари от бюджета, да подкрепяме бизнес, да подкрепяме хората да отидат някъде. От къде, на къде хората ще плащат за тестове? Донесли сме безплатни ваксини. Къде е логиката?", каза още Борисов.

"Утре сутирнта децата няма да отидат на училище, вечерта ще се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, а аз или данъкоплатеца трябва да му плати теста, за да отиде на ресторант? Къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става. По 50-100 хил. на ден трябва да се ваксинират. Да, не е популярно, на хората вече им омръза, но имаме 212 умрели, болниците са пълни. Ето това ни донесоха", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


700
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
412
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 492 "Фандъков а и мъжа й сега с мъжа й берат душа в Интензивното." Радевите *** вече не се и крият и лъжат най-безогледно.
411
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно прав е за всичко, което казва... Обаче откъде акъл в кратуните на Чорапа и избирателите му..?
410
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А народа се срамува от това,което правеше ти с хората цели 12 години!
409
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 484 "ти понеже си много убав, затова кат' беше премиер зорлем правеше по 1000 ваксини на ден и по 2-3 хиляди теста, аре разкарай се на некъде" Продължавате с нескопосаните лъжи, но всичко го има черно на бяло: при Борисов преди да сдаде 28-30 хиляди васкинации на ден беше стигнало темпото.
408
9
 
9
 
! Отговори
Брей радеви тролове преди 2 години
Много *** на Радев тук! Бойко, изкарай белия кон и им дай да го погалят по топките. Това ще им остане
407
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 481 "Гербавите тъ паци са толкова про сти, че си мислят, че Президента увеличава цената на олиото и на тока." А като президента не увеличава цената на тока, защо съобщава докога тока няма да се вдига? Нали той няма участие в тая работа?
406
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ти понеже си много убав, затова кат' беше премиер зорлем правеше по 1000 ваксини на ден и по 2-3 хиляди теста, аре разкарай се на некъде
405
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 478 Казваш, най-добре е да си мълчи за провалите на Радев ли? Ама вие сте били гениални! И защо "народа ще го намрази" за това, че посочва как Радев и Кацаров буквално го изтребват? Народа иска да го изтребват ли?
404
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аве Боко, спри се малко ве челяк :)) Търпението на народа си има граници, дори вече не си симпатичен :) Казвам ти го откровено, че ако продължаваш така да си играеш на "добрия" бащица, може да те намрази народа :)
403
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТо "Ако е за ПРЕЗИДЕНТА Радев,то "строенето" ИЗОБЩО,АМА ИЗОБЩО НЕ Е в заниманията му!!!" А обявяването на това какви ще са цените на тока до нова година в "задълженията му" ли е? Защото той току що, в разрез с функциите си, иззе ролята на ДКЕВР, Министъра на Енергетигата и евентуално Служебния премиер. Скрий си червения каскет, казвал съм ти го 100 пъти.
402
2
 
8
 
! Отговори
Арап чекмеджийски преди 2 години
До Анонимен: Тъй е, около чекмеджето се обединихме!И никакви *** или "Ало Ваньо", или "Тез съм ги минавал с 200"...нищо, ама нищичко няма да ни спре да сме си ПРОСТИ! Той затова с нас се разбира. Ншето слънце: Барба Ганьос
401
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До починали от смърт..ха ха!..Хареса ми!..Поздравления!...Най-лошо е да .."ПОЧИНЕШ ОТ СМЪРТ"..
400
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебното правителство на никъде не водело..... А те винету и ташуко Саша за 12 години до много хубаво ни докараха.
399
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 464 Я ако искаш провери какъв е бил графика на доставка на васкините, защото "сметките" ти са потресаваща лъжа. Всъщност, докато Борисов напусна от активното изпълнение на задълженията на МП, васкинацията се засилваше НЕПРЕКЪСНАТО, а в началото ваксините се изразходваха на 100%, до степен, в която имаше обвинения, че се ваксинират повече хора и няма да може някои да си получат навреме 2рата доза. Радевите *** лъжете като СЪДРАНИ. Защо ви се налага това?
398
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До това положение те докараха новите партии, Бойки не е вдигал така тока и цените.
397
5
 
2
 
! Отговори
Фончо 2 преди 2 години
Бате Бойко тиси нашата надежда
396
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен....ох!.."А Радев защо сега не строи?".....Абе УЛТРАСИМПАТЯГО,за кой "Радев" дрънкаш?..-Ако е за ПРЕЗИДЕНТА Радев,то "строенето" ИЗОБЩО,АМА ИЗОБЩО НЕ Е в заниманията му!!!.../дрогират ли ви преди да ви пуснат тук,дамлосани по рождение ли сте си не е ясно,но..просто ПОГНУСЯВАТЕ с БЕЗУМЩИНАТАСИ..!/
395
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце видехме те и тебе колко струваш, 12 години се оправдаваше от сутрин до вечер със Станишев и кризата от 2009, аре млъквай и не ни кини нервите
394
5
 
14
 
! Отговори
В. преди 2 години
Борисов е карикатура на управник. Той не свърши нищо полезно за България. Сега единствено му остава да се тупа колко е загрижен за хората. Абе, колко самозапалили се хора имаш пред твоето управление - Повече отколкото при Инквизицията
393
3
 
15
 
! Отговори
Леля Пена преди 2 години
НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СЕ СРАМУВАШ ОТ СЕБЕ СИ, НО ЕДВА ЛИ ГО РАЗБИРАШ !!!!