Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха

Той призова партиите да накарат симпатизантите си да се ваксинират
Обновена: 19 окт 2021 13:39 | 19 окт 2021 13:27, Нели Христова
700
Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха
Снимка: БГНЕС

Последната дума на хората трябва да бъде победа - не да се мразим, а точно обратното. Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на посещение в Дупница.

"Да направим 50-60 хил. ваксинирани на ден. Да следваме Европа - само това е начинът да излезем от пандемията", допълни още той.

Още по темата

"Мисля, че сега трябва да се търси обединение", заяви Борисов и обвини президента Румен Радев, че разединява нацията, а служебният кабинет - че е изпуснал инфлацията и цените на стоките.

"Стягайте се, не се поддавайте на провокации", призова лидерът на ГЕРБ поддръжниците на партията. "Аз мисля, че не само това, което сме направили по градовете, видя се за 6 месеца - четири пъти повече платихте за ток, спряха се всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, няма никакви мерки, нито ваксинационна кампания. Само 6 месеца съсипаха всичко, което години градяхме", каза той.

"Първото, което трябва да направим всички политически партии, е да накараме симпатизантите да се ваксинират. Видяхте Америка, Европа... пълни стадиони, всичко работи, вече и без маски в самолетите. А ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато на цял свят тръгва да му работи икономиката, ние ще даваме пари от бюджета, да подкрепяме бизнес, да подкрепяме хората да отидат някъде. От къде, на къде хората ще плащат за тестове? Донесли сме безплатни ваксини. Къде е логиката?", каза още Борисов.

"Утре сутирнта децата няма да отидат на училище, вечерта ще се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, а аз или данъкоплатеца трябва да му плати теста, за да отиде на ресторант? Къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става. По 50-100 хил. на ден трябва да се ваксинират. Да, не е популярно, на хората вече им омръза, но имаме 212 умрели, болниците са пълни. Ето това ни донесоха", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


700
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
432
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 486/Гербав *** е,Радев ти е казал,че до Нова година няма да се вдига тока,защото правителството ,което той е назначил,ще бъде на власт до Нова година.После ще управляват други.Ама къде толкова акъл да го разбереш?
431
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз се срамувам и заплювам това, което герберастите направихте и продължавате да правите
430
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже е с 12%, днес излезе проучване на Барометър.
429
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен Радев вместо да решава коронакризата ходи на планина и с най-голямата си наглост се снима там. В същото време умря една жена, която я разкарват през пет болници и никой не я взема. Предният ден умря една родилка в осми месец. Затзените са повече от 5 000 на ден, а никакви мерки не се взимат!
428
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След пет месеца управление на служебното правителство ГЕРБ отново е първа политическа сила с над 10% преднина преди втория.
427
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то ако Баце беше сега на власт, да ни е турил пак КПП-тата
426
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Л.Иванов "А не се ли срамуваш от това, което ти сътвори! Или някой друг управлява последните 12 години!" Абе питам аз всички такива като теб, дано ти поне ми отговориш: я кажи, кой в новата история на България е "сътворил" повече от Баце. Кажете му името на тоя човек, да го похвалим, даже може и да гласуваме за него, щом е толкова заслужил. Кажете го кой е тоя мистериозен политик!
425
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По 100 човека умират на ден, а Чорапа не взима никакво отношение по проблема с епидемията и ваксинацията... Това нормално ли е...? Тролчетата на това недоразумение в политиката, защо не отговорят на този елементарен въпрос?
424
16
 
10
 
! Отговори
мери преди 2 години
Ти никога си нямал срам и свян нагъл и *** сиНас ни се повръща от теб щом те видя затварям канала що глупости приказваш и сам не се чуваш мислех че единствен еТодор Живков е ама ти го захлупи по простотия
423
5
 
6
 
! Отговори
ЦИТАТ преди 2 години
''И аз съм интелигентен, и вий сте интелигентни''. /Или не беше съвсем така/
422
4
 
8
 
! Отговори
Сашо преди 2 години
Ти да му платиш и от кои пари?Нахалник!!!!
421
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво е сега, не като при Злия Бойко. Дървата скъпи. Пелети няма. Цените на всичко са нагоре. Проектите са спряни. Тока не го коментирам даже, и как ще се отрази на всички цени. Учениците онлайн. Дискотеките работят. Добре че вече не се краде, прекрасно е!
420
6
 
9
 
! Отговори
ИМА ЛИ АНТИВАКСЪРИ.? преди 2 години
КЛЕПОУХИТЕ.. КЛЕКНАХА...!!! РАДЕВ.. КАЦАРОВ.. ПЕТКОВ.. МАЯ.. РАШКО.. БАБИКЯН.. ХАДЖИГЕНОВ.. ТРИФОНОВ.. И Т. М....... КЛЕКНАХА..!!! . .
419
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТо "Радев просто успокоява хората,въз основа на информацията,която има!" За това си има съответни институции, та ми е чудно, ти, големия застъпник на това да ПОДЧЕРТАВАШ кое можел и не можел,как така си пропуснал този факт.ю? Или това, че Радев си служи с позицията си, за да си прави предизборна кампания, за теб не е ни най-малък проблем.Горкия лицемер,как без да искаш "пропускаш" да се възмутиш от тия явни злоупотреби на Фигуранта!Иначе си много емоционален, но само срещу опонентите му!
418
5
 
10
 
! Отговори
Л.Иванов преди 2 години
А не се ли срамуваш от това, което ти сътвори! Или някой друг управлява последните 12 години! И щял да подава ръка- не ми трябва твоята ръка, не мога да я приема никога! Тази ръка е свикнала само да взема! Подай си я на твоите хора!
417
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 496 Явно не можеш да четеш, или си на нещо, не знаеш под каква статия пишеш и за какво се говори в нея.
416
12
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
до Анонимен:..-Радев просто успокоява хората,въз основа на информацията,която има!..Той не е нито кевр,нито БЕХ,нито Разпределителните дружества..Но възниква другия въпрос:..-Кой толкова БРУТАЛНО натиска за увеличаване цената на тока и останалите битови "консумативи"?.."ПАК ЛИ ТОЙ"?!
415
10
 
9
 
! Отговори
ТОЗИ ОТ СНИМКАТА преди 2 години
За дванадесет години, бавно и полека// Народа опростачи с неколко века
414
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутро крадлива,ти се срамуваш от един честен мъж,който една стотинка не е откраднал.Май са ти сбъркани представите за чест и морал.
413
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 490кога са правени при Баце по 28-30 хиляди ваксинации бе? я не ставай смешен за целия период на от началото на годината до май месец имаше под 200 хиляди ваксинации и то основно с дефектната ваксина на Астра Зенека, да не говорим за тестовете макс правеха повече по 5 хиляди теста, че даже ни караха да си ги плащаме по частни лаборатории