Гуцанов: Няма как БСП - Обединена левица да няма по-висок резултат на изборите

Най-важното беше лявото обединение, каза председателят на ПГ на "БСП за България"
21 сеп 2024 10:03, Елка Василева
64
Гуцанов: Няма как БСП - Обединена левица да няма по-висок резултат на изборите
Снимка: архив, БГНЕС

„Най-важното беше лявото обединение. И това, че успяхме да направим "БСП - Обединена левица", вече коалиция, беше най-важният знак и най-важното нещо, което трябваше да се извърши. В България и във всяка една държава е необходимо ляво и дясно. И това, че лявото от 1 милион избиратели падна на 150 хиляди, е един огромен проблем. Не само за левицата, но за БСП. Той е проблем за страната ни. И така че това ляво обединение беше сърцевината“. Това коментира пред БНТ председателят на ПГ на "БСП за България" Борислав Гуцанов.

Още по темата
Гуцанов благодари на лидерите на политическите партии в новото ляво обединение - Мая Манолова, Татяна Дончева, Румен Петков, президента Георги Първанов, Костадин Паскалев, Александър Томов.

"Всички те направиха крачка встрани и дадаха свои млади лица за листите. А това са опитни парламентаристи, опитни политици. Фактът, че всеки един от нас - и те, и ние, сме осъзнали, че вече сме заедно, изпили сме горчивата чаша на това разделение, говори вече, че сме извървели един път. Разбира се, и разделите, и обединението са тежки процеси, дълги процеси. Това не може да стане за една седмица, за един ден. Огромни благодарности към всичките тези лидери, защото това даде възможност да станем ние. И това е най-важното", каза Гуцанов.

Борислав Гуцанов смята, че няма как БСП - Обединена левица да няма по-висок резултат на предстоящите избори.   
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от Избори 2024
Витанов иронично за Нинова: Ще липсва при редене на листите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 минути
Гуцанката да ходи в Сибир да се обединява с путин.
56
0
 
0
 
! Отговори
СалмонЕЛКА преди 9 минути
Мдааа, няма как да няма...
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 29 минути
Добър ден на всички. Гуцанов приветства всички от блатото...Ъ...Ъ...Ъ... Как е въздуха? Гъмжи ли от комунистически смрад? Скакалци, Пеперуди и тем подобни луди, на хоро за зарзават се редят по магазините и се хвалят кой умее все още да играя българско ХОРО в тая ко,мунитическа смрад! Виждам, че се веселите, радостни по кръчмите, пропити от зверска борба за веселба! Гуцаров ви приветства друзя български мушици с примрели душици!
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 48 минути
Комунисти - шибали се двама у чичовата слама. Чичо ги заварил и им го натоварил. Комунистите от БКПето му взели земята след 1944.... и чичо работел в ТКЗСето за да могат комунистите да се чyкат на топло за без пари в Текезесарската слама... после след 1989г. Комунистите си преименували сламата от БКП на БСП слама и сега се чукат и се топлят в свойта слама.... А чичо ги гледа и плаче .... Дей ба, Дей ба, Дей ба ... "Защо се чукате в спомените за моята слама"
53
2
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 54 минути
Има,Гуцка,има.Прав си,че е необходимо ляво и дясно.Обаче в последните години БСП се превърна в партия на милионерите.И ти самият май добре си кеширал.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 55 минути
Тези червени домати,кой ги няма разклати?
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 58 минути
Има, има гуцанка
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 59 минути
Всички които бяха до сега във власта ги видяхме, оглозгаха България, те не заслужават доверието на хората. 35 г. Се наслушахме на празни приказки и се нагледахме на съсипването на страната. Ако съпоставими строителството преди 1989 и след, виждаме как едните са строили, а следващите разрушили. Не можаха даже да си построят сграда на народното събрание, президентство и министерски съвет, ползват това направено от комунистите.
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 59 минути
Комунисти, шибaли се двама в българскaта слaма, чичо ги заварил и им го натоварил. Дей бa, дей бa, дей бa ваща мaма "Що се чyкате у моята слaма"? А Гуцанов му отговаря: Гуц, Гуц, Гуцана, Гуц, Гуц, Гуцана...Цицaна... ние кoмунягите още след 1944 година ви откраднахме ваща сламa, а след 1989 година "Тя е вeке наша - на БКП-то тая ваща слама" Дей ба, дей ба това е моя слaма - на Гуц, Гуц,..... Гуцанчовата сламa! Не виждаш ли какво пише? "Гуцанчовата слaма на новото БКП ----> БСП-то"
48
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 час
БСП има две възможности. Първата е на Нинова - вечна опозиция и далеч от правителство и реализация на специалистите на партията. Втората възможност е да подкрепи правителство, да влезе в управление и свестните социалисти да работят ефективно за реализиране на поне част от програмата на БСП. Иначе хубава програма но остава на хартия. Дано поумнеят.
47
1
 
6
 
! Отговори
Точен преди 1 час
Каквото и да прави БСП, си заминава по демографски причини.
46
2
 
3
 
! Отговори
а бе,тъпчо преди 1 час
До емо Ти искаш да глобяваш хората,които не гласуват за БСП,така ли!?Ти нормален ли си?:)))
45
4
 
7
 
! Отговори
емо преди 1 час
отново прочетох коментарите към статията - безкрайна простотия, събрана на куп. а на 21 ще кажа, че съм на 66 години и помня миналото - за всички имаше работа, по улиците нямаше просяци, образованието и здравеопазването бяха безплатни и качествени, можеше с карта да се отиде на почивка за жълти стотинки на море и планина, и т.н. всеки има акъл и може да прецени кое общество е престъпно - тогавашното или сегашното.
44
1
 
3
 
! Отговори
Исо Хазара преди 1 час
До Анонимен, който не знае, че Гужи е корумпе. Ми просто си спомни за медузите и особено контрабандиста1 на Бтлгария-"Дънката", с който са били в една рота в Морското!
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Абе... тия синчета на БКП-то много са се нагуцали - напрегръщали. Даже от по времето на Соца като са се раждали са им слагани имена за прегръщане в Партията укротителка на народа БКП с имена Преградко, Гуцанко..... ми народе ... какво ни остава на нас с тия нормални имена онаследени от нашите деди..... освен да ни е сладко като гледаме как от БКП-то Преградко и Гуцанко се прегръщат сладко.... за да ни е сладко!
42
1
 
6
 
! Отговори
Буда нудиста преди 1 час
Гуци, и ти катоадаша си-Дебелян Прасевски, дрънкаш глюпасти!
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тоя Гуцанов много се е нагуцал със народни пари ....
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тоя горе има сини венци!
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Този на фотото е липсващият в триумвирата, който се задава след 27 октомври - Буци, Гуци и Гуцката! Както правилно е написал по-долу един - Свещена Свинска империя!
38
1
 
9
 
! Отговори
Смях голям преди 1 час
Милионерът Гуцанов щял да се грижи за бедните и гладните!